Συνήθεις Ερωτήσεις για
Clearblue

Τι είναι η Clearblue;

Η Clearblue, για πάνω από 30 χρόνια προσφέρει καθημερινά σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο τεστ που αφορούν την εγκυμοσύνη και τη γονιμότητα, παρέχοντας ακριβείς και σαφείς απαντήσεις σε καθοριστικές στιγμές. Είτε αναζητάτε τις γόνιμες ημέρες σας είτε νομίζετε ότι μπορεί να είστε έγκυος, η Clearblue αποτελεί «σύμμαχο» στις γυναίκες με καινοτόμα προϊόντα για τη διαχείριση της αναπαραγωγικής ζωής τους.

Ποια είδη τεστ εγκυμοσύνης προσφέρει η Clearblue;

Η Clearblue προσφέρει τα παρακάτω τεστ εγκυμοσύνης:

  • Τεστ γρήγορης ανίχνευσης σε 1’
  • Τεστ πρώιμης ανίχνευσης, έως και 6 ημέρες νωρίτερα
  • Ψηφιακό τεστ για ένδειξη πριν πόσες εβδομάδες έγινε η σύλληψη

Πώς λειτουργούν τα τεστ εγκυμοσύνης Clearblue;

Τα τεστ εγκυμοσύνης Clearblue λειτουργούν με την ανίχνευση της ύπαρξης της ανθρώπινης χοριακής γοναδοτροπίνης (hCG) στα ούρα της γυναίκας. Με λίγα λόγια, είναι ορμόνη για τη μητρική αναγνώριση της εγκυμοσύνης.

 

Η διαδικασία λειτουργίας των τεστ εγκυμοσύνης Clearblue μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το εκάστοτε προϊόν, αλλά συνήθως περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

  • Συλλογή ούρων
  • Εφαρμογή ούρων στο τεστ
  • Ανίχνευση hCG
  • Εμφάνιση αποτελέσματος

Είναι σημαντικό να ακολουθούν προσεκτικά τις οδηγίες που παρέχονται με το κάθε τεστ για να εξασφαλίσουν ακριβή αποτελέσματα.

Πόσο ακριβή είναι τα τεστ εγκυμοσύνης Clearblue;

Τα τεστ εγκυμοσύνης Clearblue προσφέρουν 99% στην ακρίβεια του αποτελέσματος.

Πώς λειτουργεί το Clearblue ψηφιακό Τεστ ωορρηξίας;

Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που παρέχονται. Το ψηφιακό τεστ ωορρηξίας Clearblue προορίζεται για αυτοέλεγχο στο σπίτι και μόνο για in vitro διαγνωστική χρήση. Παρακαλούμε να το φυλάσσετε μακριά από την πρόσβαση των παιδιών και να μην επαναχρησιμοποιείτε τα δοκιμαστικά στικ. Τοποθετείστε το σε θερμοκρασία μεταξύ 2° – 30°C.

Το κουτί του ψηφιακού τεστ ωορρηξίας Clearblue είναι πλήρως ανακυκλώσιμο, κατασκευασμένο από 95% ανακυκλωμένο χαρτόνι, ενώ το φυλλάδιο του είναι φτιαγμένο από 100% ανακυκλωμένο χαρτί. Όταν δεν τα χρειάζεστε πλέον, μπορείτε να τα ανακυκλώσετε πλήρως.

Πόσο ακριβές είναι το τεστ ωορρηξίας Clearblue;

Σύμφωνα με έρευνες, τα τεστ ωορρηξίας Clearblue προσφέρουν ακρίβεια άνω του 99%.

Ποιος είναι ο σκοπός του Clearblue τεστ ωορρηξίας (γονιμότητας);

Ο σκοπός του Clearblue τεστ ωορρηξίας (γονιμότητας) είναι να βοηθήσει τις γυναίκες να παρακολουθήσουν τη φυσιολογία της ωορρηξίας τους και να προσδιορίσουν τις περιόδους του μήνα κατά τις οποίες είναι πιο πιθανό να συμβεί η ωορρηξία.

Είναι τα προϊόντα Clearblue αξιόπιστα;

Ναι είναι αξιόπιστα, καθώς τα προϊόντα Clearblue προσφέρουν άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα σε κάθε γυναίκα, με το ποσοστό επιτυχίας 99% στα τεστ να αποτελούν και το βασικό κριτήριο αξιοπιστίας.