ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ LA ROCHE-POSAY ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

Η ευαίσθητη επιδερμίδα εμφανίζει κοκκινίλες, κνησμό και ερεθισμούς. Χαρακτηρίζεται από υπερ-αντιδραστικότητα. Ένας είναι ο κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε για να βελτιώσετε την καθημερινή άνεση της ευαίσθητης επιδερμίδας: να σεβαστείτε την ευαισθησία της.

 

Το Ιαματικό Νερό της La Roche - Posay με καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση.

Ο μοναδικός συνδυασμός μεταλλικών στοιχείων και ιχνοστοιχείων, όπως το Σελήνιο, χαρίζει στο Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay επιστημονικά αποδεδειγμένες καταπραϋντικές, μαλακτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αυστηρό διάγραμμα σύνθεσης για ελαχιστοποίηση του κινδύνου δυσανεξίας.

Τα μικροσταγονίδια έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα για έντονη και άμεση καταπράυνση. Ψεκάστε και αφήστε 2-3 λεπτά να εισχωρήσει στο δέρμα. Κατόπιν, στεγνώστε απαλά το πλεόνασμα.

Eίναι κατάλληλο για βρέφη, παιδιά, ενήλικες.

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ LA ROCHE-POSAY

Σε συνεργασία με τους Δερματολόγους...

Καρπός της ένωσης ενός Iαματικού Nερού με εξαιρετικά οφέλη και της απαράμιλλης τεχνογνωσίας των ειδικών του ευαίσθητου δέρματος, τα Δερματολογικά Εργαστήρια La Roche-Posay είναι σήμερα ένας εξαιρετικός συνεργάτης 25.000 δερματολόγων σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια πραγματική κοινότητα γεννημένη από μια σχέση 40 ετών, που υπερβαίνει την καθημερινή υποστήριξη στη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος.

  • LoadingLa Roche-Posay video
  • LoadingLa Roche-Posay video
  • LoadingLa Roche-Posay video
  • LoadingLa Roche-Posay video
  • LoadingLa Roche-Posay video

Ίδρυμα La Roche-Posay: η απόδειξη της δέσμευσής μας στη δερματολογία!

Δημιουργία προϊόντων που λειτουργούν ως συμπληρωματικές αγωγές στη χρήση φαρμάκων, διαρκής εκπαίδευση, εγκαθίδρυση ενός δικτύου "κοσμητο-επαγρύπνησης": η υποστήριξη των δερματολόγων στην καθημερινή τους πρακτική αποτελεί μέρος του DNA μας. Το 1995, αποφασίσαμε να διευρύνουμε αυτήν την προσέγγιση βοηθώντας τους στην έρευνά τους και σε πρωτοβουλίες ανταλλαγής γνώσεων. Η επιθυμία αυτή οδήγησε στη δημιουργία του Ιδρύματος La Roche-Posay το οποίο, υπό την αιγίδα του Fondation de France, προωθεί τις πρωτοβουλίες δερματολόγων στους τομείς της επιστήμης και της κοινωνικής ευθύνης σε όλο τον κόσμο.

Υποστηρίζουμε τους νέους ερευνητές στη Δερματολογία

Ο πρώτος τομέας δράσης του Ιδρύματος La Roche-Posay είναι ο επιστημονικός. Με την απονομή του Βραβείου Έρευνας, στοχεύει στην επιβράβευση και οικονομική στήριξη του καινοτόμου έργου νέων ερευνητών στη Δερματολογία σε τέσσερις ηπείρους. Μετά την αξιολόγηση από ανεξάρτητους ειδικούς, τα επιλεγμένα projects ή δημοσιεύσεις παρουσιάζονται σε μια επιστημονική επιτροπή που απαρτίζεται από ειδικούς στη Δερματολογία, η οποία προσφέρει υποτροφίες στους πλέον υποσχόμενους συμμετέχοντες. Είμαστε επομένως ευτυχείς και υπερήφανοι για την υποστήριξη μέχρι σήμερα περισσότερων από 130 ερευνητών και δερματολόγων από όλο τον κόσμο.

Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες δερματολογικής αλληλεγγύης.

Ο δεύτερος τομέας δράσης του Ιδρύματος La Roche-Posay αφορά περισσότερο σε κοινωνικό έργο και εκφράζεται κυρίως με την πρωτοβουλία "Δερματολόγος της καρδιάς". Η πρωτοβουλία αυτή, που ξεκίνησε στη Γαλλία το 2011, συνίσταται στην παροχή οικονομικής ενίσχυσης σε πράξεις αλληλεγγύης που πραγματοποιούν δερματολόγοι, προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ασθενών τους. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ήδη σχεδόν 10 χώρες. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα La Roche-Posay, οι "Δερματολόγοι της καρδιάς" βοήθησαν τον Andrew Krakowski, ένα δερματολόγο του Νοσοκομείου Παίδων Rady στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, να δημιουργήσει το MissionSkin.org, μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που φέρνει σε επαφή ασθενείς και ειδικούς στην αποκατάσταση του δέρματος.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα