ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ LA ROCHE-POSAY ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

Εδώ και 40 χρόνια η La-Roche Posay συνεργάζεται με δερματολόγους σε όλο τον κόσμο και δημιουργεί προϊόντα προσώπου και προϊόντα μακιγιάζ για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η επιδερμίδα που εμφανίζει ερυθρότητα, κοκκινίλες και άλλου είδους ερεθισμούς χαρακτηρίζεται από υπερ-αντιδραστικότητα, γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζεται προσεκτικά μια τέτοια επιδερμίδα!

Το Ιαματικό Νερό της La Roche - Posay με καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση.

Η La Roche-Posay είναι γνωστή για το ιαματικό νερό, πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, όπως το σελήνιο, το οποίο έχει αντιοξειδωτικές, καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες στο δέρμα. Τα μικροσταγονίδια ιαματικού νερού έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα και συμβάλλουν στην καταπράυνσή της και είναι κατάλληλο και για παιδιά και βρέφη..

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ LA ROCHE-POSAY

Σε συνεργασία με τους Δερματολόγους...

Τα προϊόντα της La Roche-Posay, συστήνονται από δερματολόγους και είναι κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες, βελτιώνοντας τη ζωή των ατόμων με προβλήματα στο δέρμα τους.

Υπάρχουν διάφορες σειρές και προϊόντα La Roche-Posay, με εξειδικευμένα προϊόντα για καθαρισμό προσώπου, ενυδάτωση, αντιγήρανση προσώπου, προϊόντα μακιγιάζ και καταπραϋντικές κρέμες κατά της ατοπικής δερματίτιδας

  • LoadingLa Roche-Posay video
  • LoadingLa Roche-Posay video
  • LoadingLa Roche-Posay video
  • LoadingLa Roche-Posay video
  • LoadingLa Roche-Posay video

Ίδρυμα La Roche-Posay: η απόδειξη της δέσμευσής μας στη δερματολογία!

Δημιουργία προϊόντων που λειτουργούν ως συμπληρωματικές αγωγές στη χρήση φαρμάκων, διαρκής εκπαίδευση, εγκαθίδρυση ενός δικτύου "κοσμητο-επαγρύπνησης": η υποστήριξη των δερματολόγων στην καθημερινή τους πρακτική αποτελεί μέρος του DNA μας. Το 1995, αποφασίσαμε να διευρύνουμε αυτήν την προσέγγιση βοηθώντας τους στην έρευνά τους και σε πρωτοβουλίες ανταλλαγής γνώσεων. Η επιθυμία αυτή οδήγησε στη δημιουργία του Ιδρύματος La Roche-Posay το οποίο, υπό την αιγίδα του Fondation de France, προωθεί τις πρωτοβουλίες δερματολόγων στους τομείς της επιστήμης και της κοινωνικής ευθύνης σε όλο τον κόσμο.

Υποστηρίζουμε τους νέους ερευνητές στη Δερματολογία

Ο πρώτος τομέας δράσης του Ιδρύματος La Roche-Posay είναι ο επιστημονικός. Με την απονομή του Βραβείου Έρευνας, στοχεύει στην επιβράβευση και οικονομική στήριξη του καινοτόμου έργου νέων ερευνητών στη Δερματολογία σε τέσσερις ηπείρους. Μετά την αξιολόγηση από ανεξάρτητους ειδικούς, τα επιλεγμένα projects ή δημοσιεύσεις παρουσιάζονται σε μια επιστημονική επιτροπή που απαρτίζεται από ειδικούς στη Δερματολογία, η οποία προσφέρει υποτροφίες στους πλέον υποσχόμενους συμμετέχοντες. Είμαστε επομένως ευτυχείς και υπερήφανοι για την υποστήριξη μέχρι σήμερα περισσότερων από 130 ερευνητών και δερματολόγων από όλο τον κόσμο.

Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες δερματολογικής αλληλεγγύης.

Ο δεύτερος τομέας δράσης του Ιδρύματος La Roche-Posay αφορά περισσότερο σε κοινωνικό έργο και εκφράζεται κυρίως με την πρωτοβουλία "Δερματολόγος της καρδιάς". Η πρωτοβουλία αυτή, που ξεκίνησε στη Γαλλία το 2011, συνίσταται στην παροχή οικονομικής ενίσχυσης σε πράξεις αλληλεγγύης που πραγματοποιούν δερματολόγοι, προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ασθενών τους. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ήδη σχεδόν 10 χώρες. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα La Roche-Posay, οι "Δερματολόγοι της καρδιάς" βοήθησαν τον Andrew Krakowski, ένα δερματολόγο του Νοσοκομείου Παίδων Rady στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, να δημιουργήσει το MissionSkin.org, μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που φέρνει σε επαφή ασθενείς και ειδικούς στην αποκατάσταση του δέρματος.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα