ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΑΣ.

Για εμάς, το δέρμα δεν είναι μόνο ζήτημα υγείας. Είναι ζήτημα ζωής.

Πάνω από 2 δισ. άνθρωποι στον κόσμο υποφέρουν από δερματολογικά προβλήματα που επηρεάζουν όχι μόνο το δέρμα τους, αλλά και την καθημερινότητά τους.

Αυτοί οι άνθρωποι αναζητούν λύσεις.

Γιατί όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι το δερματολογικό ζήτημα, συχνά επηρεάζει αυτόν που το βιώνει περισσότερο από όσο κάποιος θα νόμιζε.

Στη La Roche-Posay, συνεργαζόμαστε με 90.000 δερματολόγους και γιατρούς από όλο το κόσμο μετατρέποντας την πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους σε λύσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων.

Με τη βοήθεια και τις δυνατότητες της τεχνολογίας, σχεδιάζουμε συνθέσεις αποτελεσματικές, ασφαλείς και δίνουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους να φροντίσουν καλύτερα το δέρμα τους.  

Με τους πιο διακεκριμένους επιστήμονες του κόσμου στο πλευρό μας, δημιουργούμε το μέλλον της δερματολογικής φροντίδας.

ΕΞΕΛΙΣΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.  

# SkinIsMoreThanSkin

 

Nέα γενιά αντηλιακών προϊόντων ANTHELIOS!

Η νέα γενιά αντηλιακών προϊόντων ANTHELIOS προστατεύει και διορθώνει τις πιο συχνές δερματικές παθήσεις που προκαλούνται από την UV ακτινοβολία: ρυτίδες, κηλίδες και ατέλειες.​ ​

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ LA ROCHE-POSAY

Σε συνεργασία με τους Δερματολόγους...

Τα προϊόντα της La Roche-Posay, συστήνονται από δερματολόγους και είναι κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες, βελτιώνοντας τη ζωή των ατόμων με προβλήματα στο δέρμα τους.

Υπάρχουν διάφορες σειρές και προϊόντα La Roche-Posay, με εξειδικευμένα προϊόντα για καθαρισμό προσώπου, ενυδάτωση, αντιγήρανση προσώπου, προϊόντα μακιγιάζ και καταπραϋντικές κρέμες κατά της ατοπικής δερματίτιδας

Ίδρυμα La Roche-Posay: η απόδειξη της δέσμευσής μας στη δερματολογία!

Δημιουργία προϊόντων που λειτουργούν ως συμπληρωματικές αγωγές στη χρήση φαρμάκων, διαρκής εκπαίδευση, εγκαθίδρυση ενός δικτύου "κοσμητο-επαγρύπνησης": η υποστήριξη των δερματολόγων στην καθημερινή τους πρακτική αποτελεί μέρος του DNA μας. Το 1995, αποφασίσαμε να διευρύνουμε αυτήν την προσέγγιση βοηθώντας τους στην έρευνά τους και σε πρωτοβουλίες ανταλλαγής γνώσεων. Η επιθυμία αυτή οδήγησε στη δημιουργία του Ιδρύματος La Roche-Posay το οποίο, υπό την αιγίδα του Fondation de France, προωθεί τις πρωτοβουλίες δερματολόγων στους τομείς της επιστήμης και της κοινωνικής ευθύνης σε όλο τον κόσμο.

Υποστηρίζουμε τους νέους ερευνητές στη Δερματολογία

Ο πρώτος τομέας δράσης του Ιδρύματος La Roche-Posay είναι ο επιστημονικός. Με την απονομή του Βραβείου Έρευνας, στοχεύει στην επιβράβευση και οικονομική στήριξη του καινοτόμου έργου νέων ερευνητών στη Δερματολογία σε τέσσερις ηπείρους. Μετά την αξιολόγηση από ανεξάρτητους ειδικούς, τα επιλεγμένα projects ή δημοσιεύσεις παρουσιάζονται σε μια επιστημονική επιτροπή που απαρτίζεται από ειδικούς στη Δερματολογία, η οποία προσφέρει υποτροφίες στους πλέον υποσχόμενους συμμετέχοντες. Είμαστε επομένως ευτυχείς και υπερήφανοι για την υποστήριξη μέχρι σήμερα περισσότερων από 130 ερευνητών και δερματολόγων από όλο τον κόσμο.

Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες δερματολογικής αλληλεγγύης.

Ο δεύτερος τομέας δράσης του Ιδρύματος La Roche-Posay αφορά περισσότερο σε κοινωνικό έργο και εκφράζεται κυρίως με την πρωτοβουλία "Δερματολόγος της καρδιάς". Η πρωτοβουλία αυτή, που ξεκίνησε στη Γαλλία το 2011, συνίσταται στην παροχή οικονομικής ενίσχυσης σε πράξεις αλληλεγγύης που πραγματοποιούν δερματολόγοι, προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ασθενών τους. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ήδη σχεδόν 10 χώρες. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα La Roche-Posay, οι "Δερματολόγοι της καρδιάς" βοήθησαν τον Andrew Krakowski, ένα δερματολόγο του Νοσοκομείου Παίδων Rady στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, να δημιουργήσει το MissionSkin.org, μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που φέρνει σε επαφή ασθενείς και ειδικούς στην αποκατάσταση του δέρματος.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα