Η Εταιρεία YOUTH LAB.

Για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας η YOUTH LAB. απαντά με καινοτόμες φόρμουλες που ξυπνούν τον μεταβολισμό της επιδερμίδας σου!
H ΥOUTH LAB. είναι μία ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών με προηγμένες φόρμουλες από φυσικά, φυτικά και βιο-τεχνολογικά συστατικά, που στόχο έχουν να εξασφαλίσουν την καλή λειτουργία του μεταβολισμού της επιδερμίδας, για ορατά πιο νεανική και υγιή όψη.
Οι επιστήμονες της YOUTH LAB., έχοντας μελετήσει σε βάθος τη βιολογία του δέρματος, ανακάλυψαν πως το «μυστικό» για μια νεανική επιδερμίδα κρύβεται στο «ξύπνημα» των μεταβολικών λειτουργιών της.
Χρησιμοποιώντας βιοσυμβατά ενεργά συστατικά που λειτουργούν ως «ξυπνητήρι» του μεταβολισμού της επιδερμίδας, συμβάλλουν στην επανενεργοποίηση των κυτταρικών λειτουργιών, ώστε η νεότητα της επιδερμίδας μας να διατηρείται περισσότερο! 

Ξύπνα πιο νέα…
Ξύπνα τον μεταβολισμό της επιδερμίδας σου!

Η YOUTH LAB. διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, όπως: μάσκες, προϊόντα καθαρισμού / ενυδάτωσης, αντιγήρανσης καθώς επίσης και προϊόντα περιποίησης σώματος & αντηλιακά, καλύπτοντας κάθε ανάγκη δέρματος, ενώ απευθύνεται σε ένα ευρύ ηλικιακό κοινό.
Τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα, κλινικά αποδεδειγμένα για την αποτελεσματικότητά τους, δίχως SLES, SLS, παράγωγα πετρελαίου, φθαλικές ενώσεις, parabens, ζωϊκά παράγωγα και γλουτένη, ενώ δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

  • LoadingYouth Lab video
  • LoadingYouth Lab video
  • LoadingYouth Lab video
  • LoadingYouth Lab video
  • LoadingYouth Lab video

Στη YOUTH LAB. ξαναγράφουμε τους κανόνες της νεότητας!
1. Με τη βοήθεια αναγνωρισμένων Ελλήνων επιστημόνων, μελετήσαμε σε βάθος τη βιολογία του δέρματος και ανακαλύψαμε πως το «κλειδί» της νεότητας βρίσκεται σε έναν μηχανισμό.
2. Και δεν είναι άλλος… από τον μεταβολισμό της επιδερμίδας, που εξασφαλίζει τη διατήρηση της νεανικότητας του δέρματος σε βάθος χρόνου.
3. Εμείς, το μόνο που χρειαζόταν ήταν να βρούμε τον τρόπο να τον ενεργοποιήσουμε. Και τα καταφέραμε!
4. Εντοπίσαμε αυτά ακριβώς τα δραστικά συστατικά και τον κατάλληλο τρόπο διείσδυσης στο δέρμα, προκειμένου να ξυπνούν τον μεταβολισμό της επιδερμίδας!

Το «ξύπνημα» του μεταβολισμού της επιδερμίδας είναι η επιστημονική απάντηση της νεότητας!

 

Εσύ ήξερες ότι η νεότητα πηγάζει από το "ξύπνημα" των μεταβολικών λειτουργιών της επιδερμίδας μας;
Οι επιστήμονες της YOUTH LAB., έχοντας μελετήσει σε βάθος τη βιολογία του δέρματος, ανακάλυψαν πως το «μυστικό» για μια νεανική επιδερμίδα κρύβεται στο «ξύπνημα» των μεταβολικών λειτουργιών της.

Γιατί μειώνονται οι μεταβολικοί ρυθμοί της επιδερμίδας;

O μεταβολισμός μας αρχίζει να λειτουργεί πιο αργά λόγω της φυσιολογικής φθοράς του χρόνου που επιβραδύνει τις βιολογικές λειτουργίες, με τα κύτταρα να μην τροφοδοτούνται έγκαιρα με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Παράλληλα, η καθημερινή έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, τους ρύπους και τις τοξίνες του περιβάλλοντος, επιβραδύνουν ακόμα περισσότερο τη φυσική ανασύσταση και επιδιόρθωση των κυττάρων του δέρματος.

Και κάπως έτσι, εμφανίζονται οι πανάδες, η θαμπάδα και φυσικά, οι ρυτίδες…

Για τη διατήρηση της νεότητας, οι επιστήμονες της YOUTH LAB. μελέτησαν τους τρόπους ενεργοποίησης των μεταβολικών λειτουργιών και κατάφεραν να βρουν τα κατάλληλα συστατικά που μπορούν να ξυπνήσουν τον μεταβολισμό της επιδερμίδας!

Χρησιμοποίησαν βιοσυμβατά ενεργά συστατικά που λειτουργούν ως «ξυπνητήρι» του μεταβολισμού της επιδερμίδας και αυξάνοντας ή μειώνοντας -ανάλογα με την περίπτωση- την ενζυμική δραστηριότητα των κυττάρων, συμβάλλουν στην επανενεργοποίηση των κυτταρικών λειτουργιών, ώστε η νεότητα να διατηρείται περισσότερο.

Τα βιοτεχνολογικά, φυσικά και φυτικά ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούμε στη YOUTH LAB., αναγνωρίζονται από το δέρμα ως… δικά του. Έτσι, κατορθώνουν να διεισδύσουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας για να αναλάβουν δράση, το καθένα στοχεύοντας σε διαφορετικές μεταβολικές λειτουργίες.

Άλλα «ξυπνούν» την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, άλλα προστατεύουν τις πρωτεΐνες από την οξείδωση κι άλλα ξαναδίνουν ενέργεια στα γερασμένα κύτταρα. Κάποια άλλα παραμένουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας και με τον κατάλληλο «αγγελιοφόρο», στέλνουν μήνυμα στις λειτουργίες επανόρθωσης των κυττάρων που αδρανούν.

Όλοι οι μηχανισμοί δράσης των ενεργών συστατικών που χρησιμοποιούμε στην YOUTH LAB., έχουν κοινό στόχο να «χτίσουν» μια επιδερμίδα υγιή, προστατευμένη από τις επιθέσεις και με… ενισχυμένους τους -μεταβολικούς- ρυθμούς της.

H ελληνική εταιρεία Youth Lab προσφέρει δερμοκαλλυντικά προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση όλου του σώματος. Μερικά από τα κορυφαία προϊόντα είναι τα Youth Lab Εye Patches με αντιγηραντικές ιδιοτήτες, κατάλληλα για την περιοχή των ματιών, Youth Lab αντηλιακές κρέμες προσώπου με υψηλούς δείκτες προστασίας, καθαριστικά προσώπου και πολλά ακόμη προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές!

Συνήθεις Ερωτήσεις για
Youth Lab

Ποια είναι τα καλύτερα Youth Lab eye patches;

Τα Youth Lab eye patches αποτελούν προϊόντα περιποίησης για την περιοχή των ματιών που προσφέρουν ξεχωριστά οφέλη το καθένα, όπως ενυδάτωση, μείωση ρυτίδων, αναδόμηση και λάμψη. Στο online φαρμακείο μας μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα Youth Lab eye patches για την κάλυψη των αναγκών σας.

Η Youth Lab κάνει δοκιμές σε ζώα;

Όχι, η Youth Lab δεν κάνει δοκιμές σε ζώα για τα προϊόντα της.

Η Youth Lab έχει κρέμες και προϊόντα κατά της ακμής;

Η Youth Lab διαθέτει τη σειρά Youth Lab Blemish, που περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης του λιπαρού με τάση ακμής δέρματος.

Θα βρω στη Youth Lab κρέμες προσώπου για πανάδες;

Η σειρά Youth Lab Brightening διαθέτει προϊόντα όπως κρέμες προσώπου, ορούς και eye patches κατά των πανάδων.

Ποια προϊόντα Youth Lab έχουν ρετινόλη;

Η σειρά Youth Lab Retinol Reboot προσφέρει προϊόντα που έχουν ως βάση τους τη ρετινόλη.

Η Youth Lab έχει αντηλιακά με χρώμα;

Ναι, η Youth Lab έχει αντηλιακά με χρώμα στις σειρές Youth Lab Oil Free και Youth Lab Daily Sunscreen Cream. Να διαβάζετε την ετικέτα προϊόντος για περισσότερες πληροφορίες.