ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ORIGINS ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Because it’s their nature to do good.

H Origins είναι αφιερωμένη στην ευημερία και στον πλανήτη. Εξετάζει εκτενώς και αξιολογεί τα συστατικά της - φυσικές και μη τοξικές - για την αγνότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των προϊόντων. Φροντίζουν τον πλανήτη - από τη χρήση διαδικασιών παραγωγής που συμβάλλουν στη μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον για τη φύτευση δέντρων σε όλο τον κόσμο. 

POWERED BY NATURE.
PROVEN BY SCIENCE.

Αποστολή της Origins είναι η δημιουργία ασφαλών προϊόντων υψηλής απόδοσης που προσφέρουν ορατά αποτελέσματα από τη φύση και αποδεδειγμένα από την επιστήμη. Ταξιδεύουν στον κόσμο για την ανακάλυψη ισχυρών συστατικών. Είναι η ιδιοφυϊα της φύσης, η ποιότητα, η καθαρότητα. Δημιουργούν Προϊόντα & εμπειρίες που μεταμορφώνονται για εσάς. They never stop Discovering. Τα προϊόντα Origins δημιουργούνται με την χρήση των καλύτερων Συστατικών από την γη και την θάλασσα σε συνδυασμό με σύγχρονη επιστήμη. Χρησιμοποιούν βιώσιμους πόρους με εξυπνάδα, σεβασμό και υπευθυνότητα. Οι φόρμουλες δεν περιέχουν Parabens, Προπυλενογλυκόλη, ορυκτέλαιο, ΡΑΒΑ, βαζελίνη, παρφίνη, DEA και ζωικά συστατικά. Η παραγωγή γίνεται χρησιμοποιώντας φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες και πρακτικές. Έτσι δεσμεύονται για την δική σας ευεξίακαι την προστασία του πλανήτη. 

  • LoadingOrigins video
  • LoadingOrigins video
  • LoadingOrigins video
  • LoadingOrigins video
  • LoadingOrigins video

Λίγα Λόγια για την Origins... 

Η Origins ιδρύθηκε το 1990 από τον Leonard Lauder, γιό της Estée Lauder. Αποτελεί μια από τις αυθεντικές μάρκες του Ομίλου Estée Lauder.

Η εταιρεία είναι γνωστή για τα φυσικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Οι διάσημες σειρές της περιλαμβάνουν τη σειρά προϊόντων "A Perfect World". Το Origins είναι επίσης αξιοσημείωτο για τη συνεχιζόμενη συνεργασία του με τον Dr. Andrew Weil στη δική του σειρά προϊόντων που στοχεύουν στη φλεγμονή και στο ευαίσθητο δέρμα.

Στις 14 Μαΐου 2015, η Origins εγκαινίασε μια διαδραστική εφαρμογή φωτογραφιών και βίντεο στο iTunes που ονομάζεται #QuarterLifeCrisis, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι καταναλωτές για να πάρουν αυτοκόλλητα για τις selfies! 

Τον Νοέμβριο του 2007, η Origins ξεκίνησε την πρώτη οργανική σειρά προϊόντων φροντίδας του δέρματος για να φέρει μια σφραγίδα πιστοποίησης 95% οργανικής USDA.

Τον Φεβρουάριο του 2011, η Origins ξεκίνησε τα Happy Birthday  "Plantscription", έναν αντιγηραντικό ορό που υπόσχεται ότι ανταγωνίζεται τις κορυφαίες αντιρυτιδικές συνταγογραφούμενες κρέμες ρετινοειδών με 0% ερεθισμό.

Τον Ιούνιο του 2015, η Origins ξεκίνησε μια νέα συλλογή περιποίησης επιδερμίδας που στοχεύει στις επιπτώσεις της παγκόσμιας ρύπανσης που ονομάζεται «Three Part Harmony». Αυτό συμβαδίζει με την παγκόσμια εκστρατεία για την προστασία από την ρύπανση. 

Η μάρκα ανακοίνωσε επίσης μια νέα συλλογή "Οriginal Skin" αργότερα για να στοχεύσει στις ανησυχίες του δέρματος των νεότερων καταναλωτών με τραχιά υφή, διευρυμένους πόρους, άγχος και απώλεια φωτεινότητας. 

Δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα