Η Ιστορία της Lierac

Η Lierac ξεκίνησε το 1975 και γρήγορα έγινε γνωστή για τα εξαιρετικά προϊόντα της κατά της γήρανσης και των διαφόρων προβλημάτων της επιδερμίδας και τις αποτελεσματικές της φόρμουλες. Ο ιδρυτής των Εργαστηρίων Lierac ήταν πρωτοπόρος στην αισθητική ιατρική στη Γαλλία και μέλος της Γαλλικής Εταιρείας Αισθητικής Ιατρικής. Πίστευε πως η δερμοκοσμητολογία μπορεί να είναι αποτελεσματική μόνο όταν βασίζεται σε στοχευμένα και συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά που προέρχονται από ιατρική έρευνα και έχουν περάσει από κλινικές δοκιμές.

Το πρώτο προϊόν που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια Lierac το 1975 ήταν το Phytolastil, ένα προϊόν κατά των ραγάδων, το οποίο κυκλοφόρησε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Συνδετικού Ιστού. Επίσης μια ακόμη κορυφαία σειρά προϊόντων, η Mésolift  το 2006, βασιζόταν στη μεσοθεραπεία και το προϊόν Lumologie, που ξεκίνησε το 2017 και βασίζεται στις συνδυασμένες αισθητικές τεχνικές LED + Peeling.

Lierac Premium

Σειρά περιποίησης απόλυτης αντιγήρανσης που συνδυάζει εξαιρετική αποτελεσματικότητα, αισθητηριακές υφές και υψηλή φυσικότητα για επιδερμίδα που δείχνει πιο νεανική και πιο όμορφη.

Έπειτα από 10 χρόνια έρευνας, τα Εργαστήρια Lierac εντόπισαν τρεις πρωτεΐνες αγγελιοφόρους που έχουν κυρίαρχο ρόλο στη νεανικότητα του δέρματος και ανέπτυξαν την Τεχνολογία [F.G.N.].

Η πρωτεΐνη FOXO, η οποία είναι γνωστή ως "η πρωτεΐνη της αθανασίας", συμβάλλει στην προστασία των βλαστοκυττάρων της επιδερμίδας. Ωστόσο, η FOXO απενεργοποιείται με την ηλικία.

Η λύση των εργαστηρίων LIERAC:εκχύλισμα από λευκό Σανδαλόξυλο , το οποίο έχει την ικανότητα να βιομιμείται την πρωτεΐνη FOXO συμβάλλοντας στην αναγέννηση της επιδερμίδας. Ως αποτέλεσμα, ενεργοποιείται η σύνθεση των συστατικών της επιδερμίδας: Κεραμίδια και Φιλαγγρίνη.

Η πρωτεΐνη GDF-11, η οποία είναι γνωστή ως "η πρωτεΐνη της νεότητας", βοηθά στον επαναπρογραμματισμό των γερασμένων κυττάρων στο χόριο. Ωστόσο, η ποσότητα της GDF-11 μειώνεται με την ηλικία.

Η λύση των εργαστηρίων LIERAC:RNA Baobab, το οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει την παραγωγή της GDF-11 για την αναγέννηση του δέρματος. Η σύνθεση βασικών συστατικών στο χόριο επανεκκινείται, συμπεριλαμβανομένων των: Κολλαγόνου τύπου I και Κολλαγόνου τύπου III.

Η πρωτεΐνη NRF-2, γνωστή ως "φύλακας της κυτταρικής δραστηριότητας", συμβάλλει στην ενίσχυση της ζωτικότητας των κυττάρων τόσο στην επιδερμίδα όσο και στο χόριο. Ωστόσο, η NRF-2 απενεργοποιείται με την ηλικία.

Η λύση των εργαστηρίων LIERAC:εκχύλισμα από Σεμπερβίβο, το οποίο ενεργοποιεί την NRF-2 συμβάλλοντας στην αναγέννηση όλων των επιπέδων του δέρματος.

Η αποπλάνηση LIERAC! Πλήρως επικεντρωμένη στην κλινική αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, η LIERAC δεν ξεχνά ωστόσο να παίξει το χαρτί της αποπλάνησης, της ευεξίας και του αισθησιασμού. Εδώ και 40 χρόνια, οι ειδικοί στην επιδερμίδα νοιάζονται να μοιραστούν τη γνώση τους με τις γυναίκες ώστε καθεμία ξεχωριστά, ανεξάρτητα από την ηλικία της, να επιθυμεί να φροντίσει την επιδερμίδα της και ταυτόχρονα να το απολαμβάνει.

Υπηρετώντας την Ομορφιά πέρα από κάθε ηλικία, η LIERAC έχει ως αποστολή της να σας κάνει πιο όμορφη και πιο ευτυχισμένη. Οι ηδονικές υφές, τα σχέδια των μπουκαλιών και η καθαρότητα των αρωμάτων της αποπλανούν τις αισθήσεις, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν συμβάλλουν στην απτή και επιβεβαιωμένη αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος.

  • LoadingLierac video
  • LoadingLierac video
  • LoadingLierac video

Λίγα λόγια για την LIERAC

Το 1975, ένας γιατρός της αισθητικής ιατρικής επέλεξε να θέσει την εμπειρία και τη γνώση του στην υπηρεσία όλων των γυναικών.

Γεννήθηκε η LIERAC, η οποία αναδείχτηκε στην πρώτη γαλλική μάρκα δερμοκοσμητολογίας που εξειδικεύεται στη διόρθωση της γήρανσης της επιδερμίδας και στα αισθητικά προβλήματα προσώπου και σώματος. Μία καινοτόμος ιδέα, επίκαιρη όσο ποτέ σήμερα σε μία κοινωνία όπου η γήρανση και η αισθητική διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο ρόλο. Πολύ γρήγορα, η LIERAC επιβλήθηκε ως η πρωθιέρεια διεθνώς στον τομέα της «τεχνικής κοσμητολογίας» παντρεύοντας τη φροντίδα ομορφιάς με την απόλαυση και την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Πρωτοπόρος της Ενεργής Φυτο-Κοσμητολογίας, η LIERAC συνδύασε τα καλύτερα φυτικά συστατικά με τις απαιτήσεις της επιστήμης για να δημιουργήσει προϊόντα που επιβεβαιώνουν τις θεμελιώδεις αρχές της μάρκας: Πρωτοπορία, αποτελεσματικότητα, εγγυημένη ασφάλεια, θηλυκότητα, κατανόηση των αναγκών της γυναίκας.

Η LIERAC γνωρίζει και μιλάει «Τη Γλώσσα της Επιδερμίδας». Αυτή είναι η υπογραφή μιας τεχνογνωσίας που μπορείτε να τη δείτε και να την αισθανθείτε, ένα ιδανικό γαλλικής αποπλάνησης που σας συνοδεύει καθημερινά για να είστε όμορφη – και για να παραμείνετε.

Ιατρική κληρονομιά
Χάρη στους προνομιακούς και στενούς δεσμούς που είχαν από τη μέρα της ίδρυσής τους με την ιατρική, τα Εργαστήρια LIERAC απέκτησαν μοναδική εμπειρία πάνω στην επιδερμίδα, έμαθαν να αφουγκράζονται τις αντιδράσεις και τις ανάγκες της. Η επιδερμίδα είναι ζωντανή, εκφράζεται, μας μιλάει. Την τεχνογνωσία της αυτή, η LIERAC την εξελίσσει επί 40 χρόνια μέσα από προϊόντα που συνδυάζουν την εξαιρετική δύναμη της φύσης με τις τελευταίες καινοτομίες της βιοτεχνολογίας, επανορθώνοντας την επιδερμίδα και ικανοποιώντας κάθε φορά μία συγκεκριμένη ανάγκη της.

Επιστημονική αξιοπιστία
Ξεκινώντας από μία αυστηρά επιστημονική βάση που καθιστά κάθε φροντίδα απόλυτα εξειδικευμένη στον τομέα της, τα Εργαστήρια LIERAC επιλέγουν πάντα τα πιο ισχυρά συστατικά – φυσικά ή βιοτεχνολογικά – και την πιο ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην αποτελεσματικότητα και την ανεκτικότητα. Δίνοντας προνομιακή θέση στα φυτά, μελετούν κάθε τμήμα τους – ρίζα, φύλλα, μίσχο ή άνθος – στοχεύοντας σε υψηλές συγκεντρώσεις ενεργών μορίων. Όλα τα συστατικά LIERAC υπάρχουν σε ισχυρή περιεκτικότητα στις φροντίδες της που δρουν στοχευμένα σε κάθε ανάγκη, σε κάθε ζώνη της επιδερμίδας – ρυτίδες, χαλάρωση, απώλεια λάμψης, καφέ κηλίδες, αφυδάτωση, περίγραμμα ματιών, χειλιών, λαιμός, σώμα… 

Ηθική και Δεοντολογία
Βασισμένες σε έναν ακέραιο κώδικα ορθών πρακτικών που εφαρμόζονται από το εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης, και σε πολυάριθμες συνεργασίες με έγκυρους δημόσιους ερευνητικούς φορείς, όλες οι φροντίδες LIERAC πληρούν τους αυστηρούς όρους δεοντολογίας σε ό,τι αφορά στη σύνθεση, στην ασφάλεια και στην αποτελεσματικότητα. Η απόδοση, η ασφάλεια και η άνετη χρήση έχουν αποδειχτεί μέσα από εκτενείς μελέτες, κλινικές δοκιμές και τεστ καταναλωτών που πραγματοποιούνται με αδιάβλητη μεθοδολογία. Τα κλινικά αποτελέσματα κοινοποιούνται τακτικά σε εξειδικευμένα επιστημονικά έντυπα, μία επιπλέον πιστοποίηση της δέσμευσης των Εργαστηρίων LIERAC για διαφάνεια και τήρηση της δεοντολογίας.

Η υπεροχή στην έρευνα

Βασισμένα στις δικές τους ερευνητικές ομάδες που συνίστανται από γιατρούς και φαρμακοποιούς, τα Εργαστήρια LIERAC υποστηρίζονται διαρκώς από πολυάριθμες συνεργασίες με την επιστημονική κοινότητα της Γαλλίας και διεθνώς: Σύμπραξη με Πανεπιστήμια, συμμετοχές σε προγράμματα θεμελιώδους έρευνας, μακροχρόνιες συνεργασίες με διεθνείς εμπειρογνώμονες στην αξιολόγηση και την ανεκτικότητα.

Αποκρυπτογράφηση των βιολογικών μηχανισμών της γήρανσης και των διαταραχών της επιδερμίδας, έρευνα των συστατικών και επίτευξη της ύψιστης συγκέντρωσής τους, τα τελευταία επιτεύγματα της γενετικής, της κυτταρικής βιολογίας και της αισθητικής ιατρικής… Η LIERAC δεν αφήνει κανέναν τομέα ανεξερεύνητο και αναξιοποίητο, προκειμένου να αναπτύξει τα πιο προηγμένα και καινοτόμα προϊόντα στην υπηρεσία της επιδερμίδας. 

Το Grand Prix της Έρευνας
Η δέσμευση για καινοτομία των Εργαστηρίων LIERAC επιστεγάστηκε το 2003 με τη θέσπιση του “Βραβείου Έρευνας στη Δερματολογία” LIERAC που απευθύνεται στους δερματολόγους παγκοσμίως (νοσοκομεία, ερευνητικά κέντρα, ιδιωτικά ιατρεία). Το βραβείο αυτό επιβραβεύει και χρηματοδοτεί τις εργασίες ενός ερευνητή στον τομέα της αποκωδικοποίησης του μηχανισμού της γήρανσης της επιδερμίδας και των συνεπειών της.

Συνήθεις Ερωτήσεις για
Lierac

Τι εταιρεία είναι η Lierac;

Η Lierac είναι μια γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή και πώληση καλλυντικών προϊόντων, προσφέροντας προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Η Lierac ιδρύθηκε το 1975 από τον Καταλανό γιατρό και φαρμακοποιό Ρενέ Λεβόκ. Η εταιρεία έχει εξειδικευθεί στη συνδυασμένη χρήση φυσικών συστατικών και επιστημονικής καινοτομίας για τη δημιουργία προηγμένων προϊόντων ομορφιάς.

Η Lierac έχει αναπτύξει ποικίλη γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων κρεμών, serum, και λοιπών προϊόντων περιποίησης για διάφορες ανάγκες του δέρματος. Η εταιρεία εστιάζει σε λύσεις περιποίησης για την επιδερμίδα, προσφέροντας προϊόντα που συνδυάζουν την αισθητική με τη φροντίδα του δέρματος.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς σειρές της Lierac;

Υπηρετώντας την ομορφιά πέρα από κάθε ηλικία, η LIERAC έχει ως αποστολή της να σας κάνει πιο όμορφη και πιο ευτυχισμένη. Οι ηδονικές υφές, τα σχέδια των μπουκαλιών και η καθαρότητα των αρωμάτων της αποπλανούν τις αισθήσεις, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν συμβάλλουν στην απτή και επιβεβαιωμένη αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος.

Παρακάτω, παρουσιάζονται οι πιο δημοφιλείς σειρές της Lierac για κάθε ανάγκη:

  • Lierac Supra Radiance: Η σειρά Lierac Supra Radiance απευθύνεται σε γυναίκες από 40 ετών, που βρίσκονται στην πιο λαμπερή ηλικία της ζωής τους και επιθυμούν αυτή η λάμψη να φαίνεται και να ακτινοβολεί.
  • Lierac Lift Integral: Το αποτέλεσμα του lift - injection κάθε μέρα είναι πλέον γεγονός. Η σειρά τονώνει το περίγραμμα του προσώπου, αποκαθιστά τους όγκους και διορθώνει τις ρυτίδες λόγω χαλάρωσης.
  • Lierac Arkeskin: Η σειρά Lierac Arleskin απευθύνεται σε γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο της εμμηνόπαυσης. Η σειρά Lierac Arkeskin συμβάλλει στη μείωση της ορμονικής γήρανσης του δέρματος, όπως ξηρότητα και απώλεια πυκνότητας.
  • Lierac Homme: Πλήρης σειρά ανδρικής περιποίησης από την Lierac που περιλαμβάνει προϊόντα για απαλό ξύρισμα & υγιεινή, για εξειδικευμένη φροντίδα & καθημερινή υγιεινή, για ενυδάτωση, αλλά και προϊόντα κατά των ρυτίδων, για τη φροντίδα ματιών πολλαπλής δράσης & προϊόντα ολικής αντιγήρανσης!

Τα προϊόντα Lierac είναι δερματολογικά ελεγμένα;

Η εταιρεία Lierac δηλώνει ότι τα προϊόντα της υποβάλλονται σε δοκιμές για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Οι δερματολογικές δοκιμές είναι συνήθως ένα σημαντικό βήμα στην αξιολόγηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας ενός καλλυντικού προϊόντος. Αυτές οι δοκιμές μπορούν να περιλαμβάνουν κλινικές δοκιμές, εργαστηριακές δοκιμές και άλλες μεθόδους αξιολόγησης. Η πλειονότητα των εταιρειών καλλυντικών διεξάγει τέτοιου είδους δοκιμές για να εξασφαλίσει την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τη διαδικασία ελέγχου και τις δοκιμές που διεξάγονται για τα προϊόντα Lierac, συνιστάται να ελέγξετε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας ή να επικοινωνήσετε απευθείας με αυτήν για περισσότερες πληροφορίες.

Τα προϊόντα Lierac δοκιμάζονται σε ζώα;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες μέχρι στιγμής, η Lierac δηλώνει ότι δεν πραγματοποιεί δοκιμές σε ζώα για τα καλλυντικά της προϊόντα

Τι είναι το Lierac Lift Integral;

Η πρωτοπόρα σειρά προϊόντων Lift Integral βασίζεται στις συνδυασμένες αισθητικές τεχνικές lifting και ενέσεων. Μια gel-κρέμα για το λαιμό και την περιοχή του ντεκολτέ που απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες παρατηρούν χαλάρωση και εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων στις συγκεκριμένες περιοχές του σώματος τους.

Η σειρά προϊόντων Lift Integral τονώνει επίσης το περίγραμμα του προσώπου και αποκαθιστά ρυτίδες και γραμμές, προσφέροντας σύσφιξη. Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων είναι αποδεδειγμένη, μιας και μετά τον πρώτο μήνα εφαρμογής τους το πρόσωπο φαίνεται έως και 71% πιο σμιλεμένο!

Τα εργαστήρια Lierac σχεδιάζουν και δημιουργούν διαρκώς νέα αποτελεσματικά δερμοκαλλυντικά προϊόντα περιποίησης για τις γυναίκες, με σκοπό να νιώθουν πως η εμφάνιση και το πρόσωπό τους αντανακλούν τη δυναμική τους προσωπικότητα. Η Lierac αντιπροσωπεύει την απαιτητική γυναίκα, η οποία φροντίζει την ομορφιά της. Συνδυάζοντας προϊόντα πολλαπλής διόρθωσης με προϊόντα εξειδικευμένης περιποίησης καταφέρνουν να εξατομικεύσουν τη ρουτίνα περιποίησης για κάθε μια γυναίκα Lierac.

Η Lierac έχει καλλυντικά και προϊόντα travel size;

Η Lierac έχει ορισμένα προϊόντα σε μέγεθος travel size.

Θα βρω στη Lierac πακέτα προσφοράς;

Φυσικά! Στο online φαρμακείο του Pharm24.gr μπορείτε να βρείτε Lierac πακέτα προσφοράς, promo pack Lierac για τη γυναίκα και τον άνδρα, σε ανταγωνιστικές τιμές! Για περισσότερα, πατήστε ΕΔΩ.

Ποια Lierac κρέμα ματιών να πάρω;

Αναζητήστε στην τεράστια γκάμα προϊόντων Lierac την κατάλληλη κρέμα ματιών που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσωπικές σας ανάγκες και στην επιδερμίδα σας.

Μερικά παραδείγματα από κρέμες ματιών Lierac, αφορούν:

  • Lierac Dioptifatique Gel-Crème: gel κρέμα αναζωογόνησης & διόρθωσης της κούρασης στην περιοχή των ματιών
  • Lierac Premium The Eye Cream: κρέμα ματιών για ολική αντιγήρανση που μειώνει μαύρους κύκλους & σακούλες

Η Lierac έχει προϊόντα κατάλληλα για παιδιά;

Τα προϊόντα της εταιρίας Lierac απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε ενήλικες άνδρες και γυναίκες.