Τα Pampers έχουν αφιερωθεί στην ευτυχισμένη και υγιή ανάπτυξη του μωρού, για τον λόγο αυτό για περισσότερα από 50 χρόνια, οι γονείς εμπιστεύονται τα Pampers για τη φροντίδα των μωρών τους.

Επιλέξτε τη σωστή πάνα για το μωρό σας: α) να κρατά την υγρασία μακριά από το δέρμα του μωρού σας, προστατεύοντάς το από τον ερεθισμό, τα εξανθήματα και το σύγκαμα. β) η απαλή επιφάνεια και τα ελαστικά πλαϊνά να προσφέρουν απαλή προστασία στο ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας και να εφαρμόζουν άνετα στο σώμα του. γ) ο ειδικός Δείκτης Υγρασίας είναι μια γραμμή πάνω στην πάνα η οποία από κίτρινη γίνεται μπλε, για να σας ενημερώνει ότι το μωρό σας πιθανόν χρειάζεται αλλαγή πάνας. δ) να διαθέτει μια ειδική καμπύλη στο μπροστινό μέρος της πάνας, η οποία “αγκαλιάζει” το υπόλειμμα του ομφάλιου λώρου, βοηθώντας να παραμείνει στεγνό και να αερίζεται για να επουλωθεί.

Συμβουλές για μητέρες: Τα νεογέννητα χρειάζονται κατά μέσο όρο 7-8 πάνες την ημέρα. Μετά τις πρώτες λίγες εβδομάδες, το μωρό σας μπορεί να χρειάζεται μόνο 5-6 πάνες την ημέρα. Να θυμάστε ότι τα νεογέννητα μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, και το μικρότερο νούμερο πάνας μπορεί να τους κάνει μόνο για λίγες εβδομάδες.

Nέα Pampers Active Baby. Διαθέτουν Micro Pearls που απορροφούν έως και 30 φορές το βάρος τους και κλειδώνουν μέσα τους την υγρασία.

Οι πάνες, οι πάνες-βρακάκια και τα μωρομάντηλα Pampers, φτιάχνονται από υλικά που έχουν περάσει από αυστηρή και εις βάθος αξιολόγηση και έχουν αποδειχθεί ασφαλή. Συνεργαζόμαστε με παιδιάτρους, δερματολόγους για παιδιά και ειδικούς ασφαλείας για να βεβαιώνουμε ότι τα υλικά που χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας είναι ασφαλή για τα μωρά. Τα συστατικά που χρησιμοποιούμε είναι κοινά στις περισσότερες πάνες και μωρομάντηλα και χρησιμοποιούνται με ασφάλεια από εκατομμύρια μωρά σε όλο τον κόσμο, κάθε μέρα.

 

Οι πάνες της σειράς Pampers Premium Care χαρίζουν στο μωρό σας την ιδανική προστασία για την επιδερμίδα του, για να αισθάνεται μόνο αγάπη από το πρώτο άγγιγμα.

Από την πρώτη κιόλας φορά που θα φορέσει το μωράκι σας Pampers Premium Care, θα αισθάνεται μόνο αγάπη. Μεταξένια απαλότητα & και γρήγορη απορροφητικότητα. Πάνες ειδικά σχεδιασμένες για την επιδερμίδα του νεογέννητου μωρού σας, με μεταξένια απαλότητα και 3 απορροφητικά κανάλια, που απορροφούν την υγρασία γρήγορα, αφήνοντας την επιδερμίδα στεγνή. Υλικά που 'αναπνέουν': Eπιτρέπουν στον αέρα να κινείται Η πάνα διαθέτει επίσης ένα δείκτη υγρασίας που αλλάζει χρώμα και σας λέει πότε μπορεί να χρειάζεται αλλαγή η πάνα του μωρού σας.

 • LoadingPampers video
 • LoadingPampers video
 • LoadingPampers video
 • LoadingPampers video
 • LoadingPampers video

Συνήθεις Ερωτήσεις για
Pampers

Τα Pampers προκαλούν συγκάματα;

Δεν υπάρχουν υλικά μέσα στις πάνες Pampers που προκαλούν συγκάματα και οι μελέτες έχουν δείξει ότι οι μοντέρνες υπερ-απορροφητικές πάνες μίας χρήσης μπορούν να παρέχουν οφέλη στο μωρό σας, προσφέροντας βελτιωμένη υγιεινή στο δέρμα.

Όταν κάνετε αλλαγές στις πάνες Pampers, τις ελέγχετε πρώτα για την ασφάλειά τους;

Όποτε κάνουμε αλλαγές στις πάνες Pampers, χρησιμοποιούμε μόνο υλικά που χρησιμοποιούνται ήδη με ασφάλεια στις πάνες μας ή που έχουν αξιολογηθεί ενδελεχώς και έχουν αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή. Επίσης, πραγματοποιούμε διεξοδικούς ελέγχους, επιτρέποντας σε μητέρες να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα μας σε πραγματικές συνθήκες και είμαστε προσηλωμένοι στα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας της βιομηχανίας σε θέματα ασφαλείας, απόδοσης και ποιότητας.

Είναι τα μωρομάντηλα Pampers απαλά για το ευαίσθητο δέρμα των μωρών;

Ναι. Τα μωρομάντηλα Pampers έχουν ελεγχθεί κλινικά για να εξασφαλιστεί ότι δεν προκαλούν αλλεργίες ή ερεθισμούς στο δέρμα και έχουν αποδειχθεί κλινικά ότι είναι ήπια ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Για την ακρίβεια τα μωρομάντηλα Pampers είναι πιο ήπια κι από ένα βρεγμένο πετσετάκι πλυσίματος.

Είναι τα μωρομάντηλα Pampers ασφαλή για να τα χρησιμοποιήσω στο πρόσωπο και τα χέρια του μωρού μου;

Ναι. Ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον καθαρισμό κατά την αλλαγή της πάνας, οι μαμάδες μπορούν να είναι σίγουρες ότι τα μωρομάντηλα Pampers είναι ασφαλή για χρήση και σε άλλα μέρη του σώματος – συμπεριλαμβανομένου και του προσώπου – και ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις αλλαγές πάνας.

Ποιο μέγεθος σε πάνες Pampers είναι κατάλληλο για το μωρό μου;

Το βάρος του μωρού είναι οι ο παράγοντας που παίζει ρόλο για την επιλογή της κατάλληλης πάνας. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε πάνες για 0-18+ κιλά, επιλέγοντας την κατάλληλη για το μωρό σας.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να δοκιμάζετε τις πάνες στο μωρό σας και να επιλέγετε τις κατάλληλες για την άνεσή του.

Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζω τα Pampers του μωρού μου;

Η αλλαγή της πάνας θα πρέπει να γίνεται κάθε φορά που λερώνεται η πάνα του μωρού σας. Θα πρέπει να παραμένει καθαρή μηρογεννητική περιοχή του, οπότε απαιτούνται τακτικές αλλαγές της πάνας, ειδικά κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του μωρού.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των Pampers σε σχέση με άλλες μάρκες με πάνες;

Τα Pampers προσφέρουν ολοκληρωμένη καθημερινή φροντίδα του μωρού σας και τα οφέλη της χρήσης τους είναι πολλαπλά. Μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα χρήσης των Pampers αφορούν:

 • Προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον
 • Προϊόντα χωρίς ερεθιστικούς παράγοντες και υλικά υψηλής ποιότητας, που εξασφαλίζουν την προστασία του ευαίσθητου δέρματος του μωρού
 • Επιλογές σε πάνες: πάνες με αυτοκόλλητο, πάνα – βρακάκι, πάνες splashers
 • Δείκτης υγρασίας για να γνωρίζετε πότε να αλλάξετε την πάνα του μωρού σας

Είναι τα Pampers φιλικά προς το περιβάλλον;

Ναι, τα Pampers είναι προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον για τους εξής λόγους:

 • Οι πάνες και τα μωρομάντηλα Pampers Pure περιέχουν φυτικές ίνες υπεύθυνης προέλευσης.
 • Οι πάνες Pampers που χρησιμοποιεί ένα μωρό κατά μέσο όρο στην Ευρώπη, κατασκευάζονται τώρα με 21 κιλά λιγότερες πρώτες ύλες, σε σχέση με πριν από 5 χρόνια.
 • Όλα τα εργοστάσια της εταιρίας στέλνουν μηδενικά απόβλητα κατασκευής στην υγειονομική ταφή.
 • Οι συσκευασίες πάνας είναι 100% ανακυκλώσιμες (όπου υπάρχουν εγκαταστάσεις ανακύκλωσης).
 • Σταδιακή ένταξη προγράμματος (μέχρι στιγμής σε 4 πόλεις) για ανακύκλωση πανών.

Υπάρχουν Pampers για νεογέννητα;

Ναι, οι πάνες Pampers no.0 και no.1 είναι κατάλληλες για νεογέννητα μωρά.

Είναι τα Pampers κατάλληλα για ευαίσθητο δέρμα του μωρού μου;

Ναι, τα προϊόντα Pampers είναι κατάλληλα για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, καθώς έχουν ελεγχθεί κλινικά για να εξασφαλιστεί ότι δεν προκαλούν αλλεργίες ή ερεθισμούς στο δέρμα. Επιπλέον, δεν περιέχουν καμία από τις 26 αλλεργιογόνες αρωματικές ουσίες που ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό.

Ποια είναι τα διαφορετικά είδη Pampers που υπάρχουν στο Pharm24.gr;

Τα προϊόντα Pampers που μπορείτε να βρείτε εδώ, είναι:

 • Pampers Pure Protection: Οι πάνες Pampers Pure Protection προστατεύουν το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού, καθώς είναι κατασκευασμένες από υλικά που περιλαμβάνουν υψηλής ποιότητας βαμβάκι, μαλακές ίνες φυτικής προέλευσης και άλλα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά. Έχουν δοκιμαστεί δερματολογικά για την ασφάλεια και προστασία του ευαίσθητου δέρματος του μωρού.
 • Pampers Pants: πάνες – βρακάκι που προσφέρουν εύκολο και άμεσο άλλαγμα της πάνας του μωρού σας, ενώ έχουν και μεγάλη απορροφητικότητα – έως 12 ώρες.
 • Pampers Active Baby: πάνες, με έξτρα στρώμα προστασίας, που μπορούν να απορροφήσουν έως και 30 φορές το βάρος τους και να κρατήσουν την υγρασία μέσα σε αυτές.
 • Pampers Splashers: πάνες – μαγιό μιας χρήσης, για να μπορεί το μωρό σας να απολαμβάνει τη θάλασσα χωρίς προβλήματα. Οι συγκεκριμένες πάνες – μαγιό είναι ειδικά σχεδιασμένες για παιχνίδια στην πισίνα και την παραλία.

Επιπλέον, εκτός από τις πάνες Pampers, μπορείτε να αναζητήσετε και τα μωρομάντηλα Pampers, τα οποία προσφέρουν απαλό καθαρισμό στην ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού, διατηρούν φυσιολογικό το pH της επιδερμίδας του και έχουν άρωμα φρεσκάδας.