close
Το καλάθι μου

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

  Λυπούμαστε, το ερώτημα σας δεν ταιριάζει με κάποιο προϊόν, παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι

  1984... Ένα όραμα γεννιέται!

  To ταξίδι της Power Health ξεκινάεi από ένα μικρό κορίτσι τη δεκαεταία του 1970 σε ένα γραφικό χωρίο της Βοιωτίας όπου δένεται με την φύση και τις ευεργετικές ιδιότητές της. Όνειρο της μια ζωή με υγεία. τόνωση, ομορφιά από τους μοναδικούς καρπούς της φύσης. Το 1984 το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Η Λίλη Περγαντά, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος ξεκινάει ένα δύσκολο και αδιανόητο ταξίδι έως τότε. 

  BEST SELLERS POWER HEALTH POWER OF NATURE

   ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ BEST SELLERS POWER HEALTH POWER OF NATURE

   Είναι… Extreme. Είναι φυσικό! Είναι ανδρικό και είναι Power Health. Αδυνάτισμα 6pack Extreme!

   Το τριπλό προϊόν με τις 3 διαφορετικές δράσεις που σε βοηθάει να χάσεις βάρος, να κάψεις λίπος και να αποκτήσεις ένα καλοσχηματισμένο σώμα. Ο συνδυασμός φυσικών δραστικών συστατικών όπως η καψαϊκίνη από τις πιπεριές (Capsimax™), L-Kαρνιτίνη (Carnipure™), το πράσινο τσάι και ένα σύνολο βιταμινών και μετάλλων ‘’δουλεύει’’ για σένα σε 24ωρη βάση. Κάνε… restart στο μεταβολισμό σου με 6pack Extreme Start, τρέξε… τον οργανισμό σου με 6pack Extreme Gο, και κάψε… ενώ κοιμάσαι με 6pack Extreme Fit. Τώρα μπορείς να αδυνατίσεις, να χάσεις το σωσίβιο που σε ταλαιπωρεί και να βοηθήσεις τους κοιλιακούς σου να δουν το φως του ήλιου!

   ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ POWER HEALTH POWER OF NATURE

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ POWER HEALTH POWER OF NATURE
    • Power Health Power of Nature videoPlay
    • Power Health Power of Nature videoPlay
    • Power Health Power of Nature videoPlay
    • Power Health Power of Nature videoPlay
    • Power Health Power of Nature videoPlay


     Από το 1984… μέχρι σήμερα

    Ξεκινήσαμε το 1984, απαντώντας στην πρόκληση να γίνουμε η πρώτη Ελληνική εταιρεία στο χώρο των εναλλακτικών προϊόντων για την υγεία. Μιλήσαμε για βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, ομοιοπαθητική, φυτοθεραπεία, ανθοϊάματα  Bach, προσφέροντας ένα φυσικό, καλύτερο τρόπο ζωής,  και φέραμε το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο κάθε ελληνικού σπιτιού.
    Σε ένα ταξίδι τριών δεκαετιών οι προκλήσεις ήταν πολλές.

    Εμείς όμως επιλέξαμε να παραμείνουμε πιστοί:

    Αξίες
    Προτεραιότητά μας ο άνθρωπος.
    Σεβασμός στον καταναλωτή και το περιβάλλον.
    Τόλμη, δυναμισμός, ευελιξία, αποφασιστικότητα, ήθος.
    Η αλήθεια οδηγός μας: χωρίς ανακρίβειες και ψιλά γράμματα.
    Εντιμότητα απέναντι στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται: Ελληνική οικογένεια – Ελληνικό φαρμακείο

    Όραμα
    Να αποτελούμε την καλύτερη επιλογή στο χώρο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, φυτοθεραπείας και ομοιοπαθητικής στην Ελλάδα επενδύοντας ταυτόχρονα σε μία δυναμική παρουσία μας στο εξωτερικό.

    Αποστολή
    Σεβασμός στη φύση και τις ευεργετικές ιδιότητές της, τις οποίες δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στην πιο εξελιγμένη μορφή τους μέσα από πρωτοποριακές λύσεις με ποιοτικά, ασφαλή, αποτελεσματικά προϊόντα που βελτιώνουν τη δύσκολη καθημερινότητα κάθε μέλους της ελληνικής οικογένειας.

    Φιλοσοφία
    Αποδεικνύουμε ότι η φύση αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο της υγείας όλων μας, πάντα σε συνεργασία με τον Έλληνα φαρμακοποιό, προσφέροντας μαζί μία καλύτερη ποιότητα ζωής.
    Αντιστεκόμαστε στις παρεκκλίσεις της αγοράς που υιοθετεί εύκολες και πρόσκαιρες λύσεις, χωρίς να μειώνουμε στο ελάχιστο την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα  των προϊόντων μας.
    Ερευνούμε και ενημερωνόμαστε πάνω στις τελευταίες εξελίξεις των εναλλακτικών θεραπειών, ώστε να εξελίσσουμε τη γκάμα των προϊόντων μας και να ανταποκρινόμαστε σε ακόμα πιο εξειδικευμένες ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται την υγεία τους.