Nuxe Nuxellence Fluide Rechargeur Jeunesse et Lumiere - Αντιγηραντική Ρευστή Κρέμα για Όλες τις Ηλικίες και Τύπους Δέρματος 50m
178 πόντοι

Nuxe Nuxellence Fluide Rechargeur Jeunesse et Lumiere - Αντιγηραντική Ρευστή Κρέμα για Όλες τις Ηλικίες και Τύπους Δέρματος 50m

Κωδικός 008265
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  53,05€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Iδανική για όλες τις ηλικίες και έρχεται για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή σας περιποίηση καθώς προετοιμάζει το δέρμα σας να δεχτεί τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων στον απόλυτο βαθμό.Επαναφορτίζει τα κύτταρα της επιδερμίδας μ...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
Κερδίστε 178 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Iδανική για όλες τις ηλικίες και έρχεται για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή σας περιποίηση καθώς προετοιμάζει το δέρμα σας να δεχτεί τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων στον απόλυτο βαθμό.Επαναφορτίζει τα κύτταρα της επιδερμίδας με ενέργεια για την άριστη λειτουργία τους. Επαναφέρει την νεανικότητα και λάμψη στην επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Καθημερινά το δέρμα μας υποφέρει από εξωτερικές επιθέσεις όπως οι ρύποι, η ηλιακή ακτινοβολία κ.α που κλέβουν τη νεανική του εμφάνιση προκαλώντας βλάβες στα κύτταρα και πιο συγκεκριμένα στο μιτοχόνδριο DNA που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Για να θυμηθούμε λίγο από βιολογία, τα μιτοχόνδρια είναι οργανίδια στα οποία παράγεται η ενέργεια που είναι απαραίτητη για τη ζωή του κυττάρου. Για αυτό και αποκαλούνται συχνά «εργοστάσια του κυττάρου». Όταν η παραγωγή ενέργειας είναι χαμηλή, τότε τα κύτταρα λειτουργούν σε χαμηλότερα επίπεδα από τα βέλτιστα δυνατά.
Η Nuxe, βασισμένη στη μεγάλη της εξειδίκευση στα βότανα και στα φυτά και σε πολλά χρόνια εφαρμοσμένης έρευνας και μελέτης, ξεχώρισε τα εκχυλίσματα τριών λουλουδιών, την πασιφλώρα, την ανχούσα και την παπαρούνα και απέδειξε τις εξαιρετικές ιδιότητες τους στην επιδιόρθωση του μιτοχονδριακού DNΑ. Και για να αυξήσει ακόμα περισσότερο την αποτελεσματικότητα τους, τα συνδύασε με τα καλύτερα της πατενταρισμένα ενεργά συστατικά όπως καλέντουλα, αροκάρια, υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, κόκκους κακάο, φύλλα γαλάγκης και ελιάς τα οποία συμβάλλουν στην καλή εμφάνιση του δέρματος.
Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργήσει την Nuxellence ®Jeunesse, την πρώτη λεπτόρευστη Κρέμα Νεότητας και Λάμψης που λειτουργεί σαν φυτική μπαταρία για το δέρμα. Μία με δύο δόσεις πρωί ή/και βράδυ αρκούν για να προσφέρουν στην επιδερμίδα την αντιγηραντική φροντίδα που χρειάζεται. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, φοριέται μόνη της αλλά και μπορεί να συνδυαστεί με άλλα προϊόντα περιποίησης όπως μία κρέμα θρέψης αν το δέρμα είναι πολύ ξηρό, που μαζί με το λεπτό άρωμα της δίνουν μία ακόμα αξία.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μόνη της ή πριν από το καθημερινό σας προϊόν φροντίδας

 

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Nuxe Nuxellence Fluide Rechargeur Jeunesse et Lumiere - Αντιγηραντική Ρευστή Κρέμα για Όλες τις Ηλικίες και Τύπους Δέρματος 50m"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;