Podia Cracked Heels Drastic Recovery Cream 75ml
49 πόντοι

Podia Cracked Heels Drastic Recovery Cream 75ml

Κρέμα Εντατικής Φροντίδας Ποδιών για Σκασμένες Πτέρνες

Κωδικός 046809
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  13,96€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Podia Cracked Heels Drastic Recovery Cream Κρέμα Εντατικής Φροντίδας Ποδιών για Σκασμένες Πτέρνες 75ml Η Κρέμα Εντατικής Φροντίδας της Podia για Σκασμένες Πτέρνες στοχεύει στην ανάπλαση του δέρματος της περιοχής, την αποκατάσταση της χαμένης υγρασ...  Διαβάστε περισσότερα

9,77€
Κερδίστε 49 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5206680000858
ΒΑΡΟΣ: 100gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Σκασμένες Φτέρνες

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Podia Cracked Heels Drastic Recovery Cream Κρέμα Εντατικής Φροντίδας Ποδιών για Σκασμένες Πτέρνες 75ml

Η Κρέμα Εντατικής Φροντίδας της Podia για Σκασμένες Πτέρνες στοχεύει στην ανάπλαση του δέρματος της περιοχής, την αποκατάσταση της χαμένης υγρασίας και ελαστικότητας της επιδερμίδας και την πρόληψη της εξέλιξης του προβλήματος με επώδυνες ή και ανησυχητικές επιπτώσεις για την υγεία του ποδιού.

  • Αντιμετώπιση ξηροδερμίας και σκληρύνσεων πτέρνας.
  • Ενυδάτωση και θρέψη επιδερμίδας.
  • Δημιουργία προστασίας για την απώλεια της υγρασίας.

Σκασίματα στις πτέρνες

Το σκασμένο δέρμα στις πτέρνες, τα σχισίματα και οι μικρές ρωγμές στην επιδερμίδα της πτέρνας, αποτελούν ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο. Πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται απλώς για ένα ζήτημα της εικόνας του ποδιού μας. Στην πραγματικότητα όμως, τα αίτια αλλά και οι πιθανές επιπτώσεις έχουν μεγαλύτερο βάθος από έναν απλό αντίκτυπο στην αισθητική του ποδιού μας.

Τα συμπτώματα και τα αίτια της σκασμένης πτέρνας

Μια σκασμένη πτέρνα συνήθως ξεκινάει από την ξηροδερμία που εμφανίζεται στην περιοχή ως προμήνυμα σκλήρυνσης. Τα πρώτα ορατά σημάδια περιλαμβάνουν συνήθως τη δημιουργία μίας αποχρωματισμένης επιφάνειας της επιδερμίδας στην περιοχή της πτέρνας, η οποία διαθέτει μία εμφανή αίσθηση ξηρότητας ή σκληρότητας. Εάν σε αυτό το σημείο αγνοήσουμε το πρόβλημα, το επακόλουθο συνήθως είναι η εμφάνιση ρωγμών στην επιφάνεια αυτής της σκλήρυνσης, οι οποίες μπορούν να επιδεινωθούν από τη βάδιση και την ορθοστασία, δημιουργώντας επώδυνες ή και ιδιαίτερα ανησυχητικές καταστάσεις, ειδικότερα στην περίπτωση που συνδυάζονται με συστηματικές παθήσεις, όπως ο διαβήτης.

Αντιμετώπιση σκασμένης πτέρνας

Η καλύτερη αντιμετώπιση της Σκασμένης Πτέρνας είναι η πρόληψη της εμφάνισής της. Γι’ αυτό και θα πρέπει να παρεμβαίνουμε από τα πρώτα κιόλας σημάδια εμφάνισης ξηρότητας στις πτέρνες μας. Η Κρέμα Εντατικής Φροντίδας της Podia για Σκασμένες Πτέρνες στοχεύει στην άμεση επανόρθωση και αποκατάσταση του ραγισμένου δέρματος της πτέρνας, με την πλούσια θρεπτική σύστασή της να θρέφει και επουλώνει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, ενώ παράλληλα επαναφέρει τη φυσική σύσταση του δέρματος και αποκαθιστά τη χαμένη υγρασία του.

  • Εντατική θρέψη, ενυδάτωση και ενίσχυση ελαστικότητας της επιδερμίδας της πτέρνας.
  • Ανακούφιση από τις επιπτώσεις της ξηροδερμίας.
  • Ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία.
  • Δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς χρωστικές και parabens.

Εντατική Ανάπλαση για Σκασμένες Πτέρνες

Η Κρέμα Εντατικής Φροντίδας της Podia για Σκασμένες Πτέρνες στοχεύει στην ολοκληρωμένη αποκατάσταση της επιδερμίδας της πτέρνας, την πρόληψη και την αντιμετώπιση των πρώιμων επιπτώσεων. Το δοχείο που την περιλαμβάνει είναι ένας ειδικός airless περιέκτης και διασφαλίζει τη διατήρηση της ποιότητα του περιεχομένου μέχρι την τελευταία χρήση του.

Ορατή αποκατάσταση σκασμένου δέρματος

Ο συνδυασμός των συστατικών της Κρέμας Εντατικής Φροντίδας της Podia για Σκασμένες Πτέρνες αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα τα συμπτώματα, στοχεύοντας στις αιτίες του προβλήματος. Προσφέρει άμεση ανακούφιση από το αίσθημα κνησμού και τα συμπτώματα της ξηροδερμίας και της σκληρότητας του δέρματος της πτέρνας, εστιάζει στη βαθιά ενυδάτωση, μειώνοντας παράλληλα τη διαδερμική απώλεια ύδατος και αυξάνοντας την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας, ενώ, τέλος, αποκαθιστά σε βάθος τη δομή και την όψη του σκασμένου δέρματος.

  • Άμεση καταπράυνση από το αίσθημα κνησμού.
  • Ενυδάτωση και θρέψη επιδερμίδας.
  • Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
  • Αποκατάσταση ελαστικότητας του δέρματος.

Σε ειδικό Airless περιέκτη

Η Κρέμα Εντατικής Φροντίδας της Podia για Σκασμένες Πτέρνες περιέχεται σε έξυπνη και πρακτική συσκευασία κενού αέρος, η οποία διατηρεί αναλλοίωτο το περιεχόμενο μέχρι και την τελευταία εφαρμογή, ενώ παράλληλα προσφέρει εύκολη χρήση και ομαλή ροή σε 360ο κλίσης του περιέκτη.

  • Ολοκληρωμένη προστασία περιεχομένου.
  • Βέλτιστη ποιότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
  • Εύκολη χρήση σε 360ο.
  • Αξιοποίηση ολόκληρης της ποσότητας του προϊόντος, μέχρι την τελευταία του χρήση, χωρίς να παραμείνει υπόλειμμα στον περιέκτη.

Αποτελεσματική Δράση

Η Κρέμα Εντατικής Φροντίδας για Σκασμένες Πτέρνες προσφέρει άμεση ανακούφιση από την έντονη ξηροδερμία και τα συμπτώματά της, αποκαθιστώντας το δέρμα και αναστρέφοντας την εξέλιξη του προβλήματος.

Άμεση φροντίδα αποκατάστασης πτέρνας

Η Κρέμα Εντατικής Φροντίδας για Σκασμένες Πτέρνες φροντίζει άμεσα για την έναρξη της αποκατάστασης της επιδερμίδας της περιοχής, προσφέροντας παράλληλα βαθιά ενυδάτωση και άμεση ανακούφιση των επιπτώσεων της ξηροδερμίας.

  1. Πριν την εφαρμογή της κρέμας, καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε με μία ήπια απολέπιση της περιοχής, χρησιμοποιώντας ιδανικά το Σαπούνι Καθαρισμού και Απολέπισης με Ελαφρόπετρα και Περλίτη, για να βοηθήσουμε στην απομάκρυνση της επιφανειακής σκλήρυνσης του δέρματος της πτέρνας. Ακολούθως στεγνώνουμε καλά το σημείο.
  2. Εφαρμόζουμε επαρκή ποσότητα τοπικά στην πτέρνα κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις, μέχρι την απορρόφησή της.
  3. Επαναλαμβάνουμε ακόμη μία φορά μέσα στην ημέρα, ή ακολουθούμε τις οδηγίες του ιατρού για τη συχνότητα εφαρμογής.

Tip
Η χρήση βαμβακερής κάλτσας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φροντίδας, μπορεί να βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην ταχύτητα της επούλωσης της σκασμένης πτέρνας.

Αντενδείξεις και Ειδικές Οδηγίες

  • Η Κρέμα Εντατικής Φροντίδας για Σκασμένες Πτέρνες προορίζεται αποκλειστικά εξωτερική χρήση.
  • Η χρήση της δεν προτείνεται σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε ένα ή περισσότερα συστατικά της.
  • Δεν θα πρέπει να εκθέτετε την πτέρνα σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία, αμέσως μετά την εφαρμογή του προϊόντος.
  • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά, σε δροσερό και σκιερό μέρος.
  • Στην περίπτωση που με την πάροδο 2 εβδομάδων τα συμπτώματα της σκασμένης πτέρνας δεν εμφανίζουν βελτίωση, μη διστάσετε να συμβουλευτείτε εξειδικευμένο ποδίατρο.

Βούτυρο Καριτέ: Το Βούτυρο Καριτέ είναι πλούσιο σε φυτικά λιπαρά και φαινόλες, γι’ αυτό και συνδυάζει τη βαθιά ενυδάτωση με την αντιοξειδωτική δράση, ενισχύοντας την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας της πτέρνας.

Παράγοντας LMF:Στοχεύει στην αποκατάσταση της υγειούς όψης του σκασμένου και ταλαιπωρημένου από την ξηρότητα δέρματος, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας.

X-50 Skin Drone:Δημιουργεί μία φυσική ασπίδα προστασίας στην επιφάνεια της επιδερμίδας, μειώνοντας τη διαδερμική απώλεια ύδατος.

Πολιδοκανόλη:Δρα άμεσα προσφέροντας ανακούφιση από το αίσθημα κνησμού στην πτέρνα, που μπορεί να προκληθεί από την ξηροδερμία.

Εκχύλισμα από Cantella Asiatica:Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα από το φυτό Cantella Asiatica, το οποίο έχει την ιδιότητα να διεγείρει τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου στο δέρμα, με στόχο την ενίσχυση του μηχανισμού επούλωσης και αποκατάστασης της επιδερμίδας.

Βαλσαμέλαιο:Με ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και επουλωτική δράση, το βαλσαμέλαιο φροντίζει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και υποστηρίζει την επούλωση των επιδερμικών ρωγμών.

 

Χωρίς την προσθήκη συντηρητικών Parabens.
 

Δεν περιέχει χρωστικές ουσίες.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Podia Cracked Heels Drastic Recovery Cream 75ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;