Avene Physiolift Eyes Firmness Deep Wrinkles 15ml Promo -30%
108 πόντοι

Avene Physiolift Eyes Firmness Deep Wrinkles 15ml Promo -30%

Κρέμα Ματιών για την Αντιμετώπιση των Εγκατεστημένων Ρυτίδων, των Μαύρων Κύκλων & των Σακούλων

Κωδικός 049398
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  24,44€
  5.0
3
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(3)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Avene Physiolift Eyes Κρέμα Ματιών για την Αντιμετώπιση των Εγκατεστημένων Ρυτίδων, των Μαύρων Κύκλων & των Σακούλων 15ml Promo -30% Ιδιαίτερα προσαρμοσμένη στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, αυτή η αντιγηραντική θεραπεία μειώνει τις ρυτίδε...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
Κερδίστε 108 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3282779343916
ΒΑΡΟΣ: 77gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί
Avene Partner

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Avene Physiolift Eyes Κρέμα Ματιών για την Αντιμετώπιση των Εγκατεστημένων Ρυτίδων, των Μαύρων Κύκλων & των Σακούλων 15ml Promo -30%

Ιδιαίτερα προσαρμοσμένη στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, αυτή η αντιγηραντική θεραπεία μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει το δέρμα και ανακουφίζει το επίμονο πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους*.

Με υφή που θυμίζει ένα πραγματικό επίθεμα, απελευθερώνει τα δραστικά συστατικά του καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας με στοχευμένο τρόπο : Ascofilline™, μονο-ολιγομερή υαλουρονικού οξέος και ρετιναλδεΰδη (ή Retinal).

Με προσθήκη θειικής δεξτράνης για αποσυμφορητική δράση, κατά του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων, καθώς και Ιαματικό νερό της Avène, για να καταπραΰνει την ευαίσθητη αυτή περιοχή. Χωρίς άρωμα, προσφέρει επίσης πολύ καλή οφθαλμική ανοχή.

Αποκλειστική και πατενταρισμένη σύνθεση από συνδυασμό δραστικών συστατικών αντιγήρανσης.

  • Οι έντονες ρυτίδες γύρω από τα μάτια λειαίνονται : 96,8%¹ 
  • Το δέρμα είναι πιο σφριγηλό : 100%¹ 
  • Μειώνει τους μαύρους κύκλους κατά 2²

¹Ποσοστό ικανοποίησης. Δοκιμή χρήσης, 31 γυναίκες, 1 εφαρμογή ανά ημέρα για 28 ημέρες.

 ²Σετ Cf.

Καθημερινά

Το βράδυ, προσθέστε μια ποσότητα του PhysioLift YEUX σε μέγεθος μπιζελιού στον παράμεσό σας. Ταμπονάρετε από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού. 

Τοποθετήστε τον μέσο στο άνω βλέφαρο, τον παράμεσο στο κάτω βλέφαρο και απλώστε ομοιόμορφα τεντώνοντας προς την άκρη του δαχτύλου.

Για να εξομαλύνετε ρυτίδες και λεπτές γραμμές στο πόδι της χήνας, κρατήστε το πόδι της χήνας ανάμεσα στον δείκτη και τον μέσο, και απλώστε ομοιόμορφα με τον παράμεσο με μικρές κυκλικές κινήσεις κατά μήκος της γραμμής των ρυτίδων.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. GLYCERIN. ISODECYL NEOPENTANOATE. PPG-15 STEARYL ETHER. CETYL ALCOHOL. CETEARYL ALCOHOL. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. DIMETHICONE. 1,2-HEXANEDIOL. ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT. BHT. CAPRYLYL GLYCOL. CETEARETH-33. DISODIUM EDTA. RED 33 (CI 17200). RETINAL. SODIUM DEXTRAN SULFATE. SODIUM HYALURONATE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHERYL ACETATE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Avene Physiolift Eyes Firmness Deep Wrinkles 15ml Promo -30%"

5.0
3 Κριτικές
3
0
0
0
0
πριν από 1 χρόνο
Αντώνης Μ.
Avene Physiolift Eyes Κρέμα Ματιών
Η συζυγός μου είναι πολύ ευχαριστημένη. μάλλον θα επαναλάβει την συγκεκριμένη αγορά.
πριν από 1 χρόνο
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Κ.
ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝ!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΥΦΗ, ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ!
πριν από 1 χρόνο
ΜΑΡΙΑΝΝΑ Μ.
Avene physiolift eyes
Μια πλούσια θρεπτική κρέμα πού στοχεύει σε πολλές αιτίες γήρανσης. Η κρέμα επειδή είναι σαν παχύρευστο τζελ (επίθεμα) είναι σίγουρα μόνο για βράδυ, αλλά το νιώθεις τόσο σταθερό και πλούσιο στο δέρμα. Για βράδυ την θεωρώ ιδανική για μεγαλύτερες ηλικίες ή για δέρματα που έχουν ήδη έντονο πρόβλημα στη συγκεκριμένη περιοχή. Βάζω 4 αστέρια μόνο και μόνο γιατί για πρωί θα χρειαστείς και μια δεύτερη με πιο κρεμώδες σύσταση που θα φοριέται και κάτω από concealer.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    pote vazoume tin krema ke prin makillage
    Εφαρμόστε τη PhysioLift ματιών μόνο το βράδυ, με ελαφρά ταμποναρίσματα στην περιοχή των ματιών, επιμένοντας στο πόδι της χήνας.
    30/01/2023 από Pharm24