ELANCYL, μία πρωτοπόρος σειρά στην περιποίηση του σώματος!
Αδυνάτισμα, κομψό σώμα, τόνωση του δέρματος, εξάλειψη της κυτταρίτιδας...
Από το 1971 είναι η καινοτόμος και εξειδικευμένη μάρκα στο αδυνάτισμα και στη φροντίδα του σώματος.

Το λείο δέρμα είναι όνειρο κάθε γυναίκας! Έχει όμως έναν μεγάλο εχθρό που ακούει στο όνομα κυτταρίτιδα. 
Μετά από 10 χρόνια έρευνας τα Εργαστήρια Elancyl φέρνουν την πρωτοπορία στην αγωγή κατά της κυτταρίτιδας χάρη στο λανσάρισμα του Slim Design με [Σύμπλεγμα Καφεΐνης] 3D. 

Έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα αμέσως μετά την εφαρμογή. Προσφέρει άμεση, βέλτιστη λείανση του δέρματος και χάρη στον κισσό προσφέρει σύσφιγξη και βοηθά στην αποσυμφόρηση των αιμοφόρων αγγείων. H επανάσταση κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Ένα νέο συστατικό, η Σαλάσια (Γνωστή στην Ιατρική της Αγιουβέρδας) επιτρέπει να αποκτήσουμε εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού για σφριγηλό, λείο & αναδιαμορφωμένο δέρμα

Για περισσότερα από 40 χρόνια η ELANCYL είναι η καινοτόμος και εξειδικευμένη μάρκα στο αδυνάτισμα, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη φροντίδα του σώματος. Πάντα στην κορυφή, ανοίγει το δρόμο με μοναδικές καινοτόμες και αποτελεσματικές συνθέσεις . 

Στην προσπάθειά της να σας βοηθήθει να διατηρήσετε ή να ανακτήσετε ένα όμορφο και νεανικό σώμα βάζει την έρευνα και την τεχνογνωσία στην υπηρεσία της ομορφιάς σας.... Γιατί, όταν η επιστήμη μιλάει τη γλώσσα του σώματος όλα γίνονται εφικτά.

“Ένα καινοτόμο συστατικό το GP4G – πώς επιδρά στο δέρμα και στη λιπόλυση!”

Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος απασχολούν τις περισσότερες γυναίκες. Οι 8 στις 10 γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα και άρα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για καινοτόμα προϊόντα που μπορεί να βοηθήσουν στην αντιμετώπισή της.

Το GP4G είναι νουκλεοτίδιο συσσωρευτής ενέργειας, το οποίο επιτρέπει στα κύτταρα να επιβιώνουν σε δύσκολες συνθήκες.

Η δράση του GP4G έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων και έχουν γίνει πολλές μελέτες στο εργαστήριο για να αποδείξουν την ευεργετική του επίδραση στο δέρμα. Ακριβώς επειδή απελευθερώνει ενέργεια στα κύτταρα ενισχύει τις κυτταρικές λειτουργίες και τον κυτταρικό μεταβολισμό. Φαίνεται λοιπόν ότι αυξάνει τη δραστηριότητα των ινοβλαστών, των κυττάρων δηλαδή που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα. Η αυξημένη σύνθεση και εναπόθεση κολλαγόνου αυξάνει τη σφριγηλότητα των ιστών και δρα αντιγηραντικά.

In vitro μεταβολικές μελέτες στα λιποκύτταρα δείχνουν ότι μπορεί να μειώσει τη λιπογένεση (το σχηματισμό και εναπόθεση λίπους ) και να κινητοποιήσει τη λιπόλυση.
Μια επιπρόσθετη δράση είναι η αύξηση της μικροαγγείωσης των ιστών, άρα η καλύτερη αιμάτωση, η μεγαλύτερη ανταγωνιστικές τιμές θρεπτικών συστατικών και οξυγόνου και παράλληλα η ενίσχυση της απομάκρυνσης τοξικών ουσιών από τα κύτταρα. Μια πρωτοποριακή ιδέα είναι ο συνδυασμός του GP4G με λιποδιαλυτικές ουσίες, όπως η καφεΐνη. Η καφείνη, που είναι το δραστικό συστατικό σε πολλά προιόντα κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, έχει την ιδιότητα να διεισδύει εύκολα στο δέρμα. Δημοσιευμένες φαρμακολογικές μελέτες υποστηρίζουν ότι προλαμβάνει την εναπόθεση λίπους στα κύτταρα και ότι διεγείρει τη λιπόλυση.

Είναι επίσης γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Αυξάνει την μικροκυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και μειώνει την κατακράτηση υγρών. Η κεκρόπια (ένα φυτικό συστατικό) φαίνεται σε in vitro μελέτες να ενισχύει τη λιποδιαλυτική δράση της καφεΐνης. Μια συμπληρωματική δράση αυτών των δυο ουσιών είναι ότι επιδρούν σε δυο ξεχωριστά ένζυμα της λιπολυτικής διαδικασίας και με αυτό τον τρόπο ενισχύουν τη λιπόλυση. Τι γίνεται όμως όταν αυτός ο δραστικός συνδυασμός GP4G και λιποδιαλυτικών χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ύπνου; Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες οι επαρκείς ώρες ύπνου έχουν θετική επίδραση στο λιπώδη ιστό.

Αντίθετα οι λίγες ώρες ύπνου μειώνουν την ανταπόκριση των λιποκυττάρων σε ορμόνες όπως η ινσουλίνη με αποτέλεσμα να ενισχύεται η εναπόθεση λίπους. Το λίπος είναι η αποθήκη ενέργειας για τον οργανισμό. Κατά τη διάρκεια του ύπνου μειώνονται οι καύσεις των λιπών, αφού ο περιορισμός της δραστηριότητάς μας ελαχιστοποιεί τις ανάγκες μας σε ενέργεια. H εφαρμογή του GP4G στο δέρμα δίνει ενέργεια στα λιποκύτταρα ώστε να συνεχίσουν τη μεταβολική τους δραστηριότητα.

Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι η νυχτερινή τοπική εφαρμογή στις προβληματικές περιοχές μιας κρέμας που περιέχει GP4G, καφεΐνη και κεκρόπια προσφέρει ορατά αποτελέσματα από τη 14η ημέρα, τα οποία γίνονται ακόμη πιο εμφανή μετά από 28 ημέρες χρήσης.