Ο Tρόπος Δράσης του XLS MEDICAL!
To XLS Medical με βιταμίνες δεσμεύει έως και το 28% του διατροφικού λίπους στο στομάχι, απορροφώντας τα μόρια λίπους και σχηματίζοντας συμπλέγματα ινών-λίπους. Διασφαλίζει τη βέλτιστη δέσμευση λίπους κατά την πρώτη φάση, ενώ κατά τη δεύτερη φάση πραγματοποιείται απελευθέρωση των λιποδιαλυτών βιταμινών με στόχο τη διασφάλιση της βέλτιστης απορρόφησης βιταμινών.

Το XLS Medical σε βοηθάει να χάσεις έως 3 φορές περισσότερο βάρος από ότι κάνοντας μόνο δίαιτα!
 

   Χάρη στην τριπλή του δράση

  • Δεσμεύει έως και το 28% του διατροφικού λίπους
  • Μειώνει την όρεξη & τη διάθεση για τσιμπολόγημα
  • Βελτιώνει το χρόνο διέλευσης από το γαστρεντερικό σύστημα


Το XLS Medical είναι παράλληλα καλό για την υγεία έχοντας αποδεδειγμένη επίδραση:

  • Στη μείωση της LDL χοληστερόλης και αύξηση της HDL
  • Στη μείωση του μεταβολικού συνδρόμου

Το XLS Medical περιέχει φυσικό ενεργό συστατικό. Έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και σαφώς προσδιορισμένο προφίλ ασφάλειας και ανεκτικότητας.

 

  • LoadingXLS Medical video
  • LoadingXLS Medical video
  • LoadingXLS Medical video
  • LoadingXLS Medical video
  • LoadingXLS Medical video

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!

 

- Πώς μπορώ να ξέρω ποιο προϊόν XLS Medical είναι το καταλληλότερο για εμένα;

Το XLS MEDICAL είναι κατάλληλο για όλους όσους έχουν πλεονάζον σωματικό βάρος ή πάσχουν από παχυσαρκία. Μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε έως και 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι κάνοντας μόνον δίαιτα.

- Ποιος είναι ο μηχανισμός δράσης του XLS-Medical;

Η κύρια δράση του είναι η μείωση της απορρόφησης του διατροφικού λίπους. Το XLS MEDICAL αλληλεπιδρά με τα λιπαρά, σχηματίζοντας ένα κολλώδες σύμπλεγμα ινών – λίπους, το οποίο λόγω του μεγάλου μεγέθους του δεν μπορεί να απορροφηθεί από το λεπτό έντερο.

Εν συνεχεία απεκκρίνεται με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό μέσω των φυσιολογικών κινήσεων του εντέρου.

Λόγω της ιδιότητας του να δεσμεύει το λίπος, το XLS MEDICAL μειώνει την ταχύτητα με την οποία η τροφή απομακρύνεται από το στομάχι. Επίσης, αποτρέπει την άμεση αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, επιτρέποντάς σας έτσι να αισθάνεστε πληρότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να έχετε μικρότερη επιθυμία να καταναλώσετε γλυκά.

Εάν προσλαμβάνετε ημερησίως 500 θερμίδες λιγότερες από τη συνιστώμενη τιμή πρόσληψης και λαμβάνετε το XLS MEDICAL σύμφωνα με τις οδηγίες, θα είστε σε θέση να χάσετε περίπου 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι περιορίζοντας μόνο τις θερμίδες, μετά από 12 εβδομάδες*.

* Αποτέλεσμα πρόσφατης διπλά-τυφλής, ελεγχόμενης με εικονικό φάρμακο (placebo) κλινικής μελέτης στην οποία συμμετείχαν 125 υγιείς εθελοντές.

- Γιατί να λαμβάνω το XLS Medical, ακόμα και όταν παραλείπω κάποιο γεύμα;

Το XLS MEDICAL έχει τριπλή δράση :

Δεσμεύει έως και το 28% του διατροφικού λίπους (το λίπος βρίσκεται παντού)

Μειώνει την όρεξη & εμποδίζει την απότομη αύξηση των επιπέδων σακχάρου του αίματος

Βελτιώνει το χρόνο διέλευσης από το γαστρεντερικό σύστημα 

Ακόμα και εάν παραλείψετε κάποιο γεύμα, θα πρέπει να λάβετε το XLS MEDICAL , καθώς μειώνει την όρεξη, με αποτέλεσμα να αποφύγετε την κατανάλωση κάποιου σνακ μεταξύ των γευμάτων.

- Πόσο βάρος θα χάσω;

Ένα καλό σημείο έναρξης είναι ο υπολογισμός της συνιστώμενης πρόσληψης θερμίδων για το βάρος σας. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, οι γυναίκες πρέπει να προσλαμβάνουν περίπου 2000 θερμίδες και οι άνδρες 2500.

Εάν ημερησίως προσλαμβάνετε 500 θερμίδες λιγότερες από τη συνιστώμενη τιμή πρόσληψης και λαμβάνετε το XLS MEDICAL σύμφωνα με τις οδηγίες, θα είστε σε θέση να χάσετε περίπου 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι περιορίζοντας τις θερμίδες και μόνον, μετά από 12 εβδομάδες*.

*Αποτέλεσμα πρόσφατης διπλά-τυφλής, ελεγχόμενης με εικονικό φάρμακο (placebo) κλινικής μελέτης στην οποία συμμετείχαν 125 υγιείς εθελοντές

- Για πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να λαμβάνω το XLS Medical;

Σας συστήνουμε να λαμβάνετε το XLS MEDICAL για ένα μήνα ή και περισσότερο, αναλόγως του στόχου απώλειας βάρους που έχετε θέσει.

- Ποια είναι τα συστατικά του XLS-Medical;

Το XLS MEDICAL και XLS MEDICAL Direct έχουν το ίδιο κύριο συστατικό: τη Λιτραμίνη(Litramine™).
Η ουσία Litramine είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και είναι ένα σύμπλεγμα ινών που προέρχεται από αποξηραμένα φύλλα φραγκοσυκιάς. Είναι πλούσια σε ίνες και εν μέρει διαλυτή και αδιάλυτη. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι η ουσία Litramine™ δεσμεύει το διατροφικό λίπος χωρίς να προκαλεί φαρμακολογικές αντιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. To XLS Medical , σε δισκία, περιέχει επίσης βιταμίνη Α (133,33 mcg), D (0,83 mcg) και E (1,67 mcg).

- Ποια είναι η συνιστώμενη δόση και πότε πρέπει να τη λαμβάνω;

XLS MEDICAL :
Λαμβάνετε δύο δισκία με νερό τρεις φορές ημερησίως. Εάν σχεδιάζετε να φάτε, τα δισκία πρέπει να λαμβάνονται μετά το γεύμα.

Για ευεργετική δράση των ινών στο χρόνο διέλευσης από το γαστρεντερικό σύστημα, συστήνουμε την κατανάλωση τουλάχιστον 2 λίτρων νερού ημερησίως.

Σας συστήνουμε να λαμβάνετε το XLS MEDICAL για ένα μήνα ή και περισσότερο, αναλόγως του στόχου απώλειας βάρους που έχετε θέσει

- Είναι τα προϊόντα XLS-Medical ασφαλή;

Τα προϊόντα XLS MEDICAL  είναι φυσικά και με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Είναι ήπια και δεν παρεμβαίνουν στη φυσική λειτουργία του οργανισμού.

- Έχει σχετιστεί το XLS-Medical με ανεπιθύμητες ενέργειες;

Τα προϊόντα XLS MEDICAL είναι καλά ανεκτά και δεν έχουν συσχετιστεί με ανεπιθύμητες ενέργειες. Επειδή είναι πιστοποιημένα ως Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα Κατηγορίας IIb, έχουν ελεγχθεί εκτενώς για την ασφάλειά τους, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα. 

- Τι είναι το ιατροτεχνολογικό προϊόν και σε τι διαφέρει από τα καθιερωμένα φάρμακα;

Ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν είναι σχεδιασμένο να δρα στο σώμα ή εντός του οργανισμού – προσωρινά ή μόνιμα. Ο κύριος στόχος του είναι η πρόληψη, διάγνωση, παρακολούθηση ή θεραπεία νοσημάτων

Η κύρια διαφορά με τα καθιερωμένα φαρμακευτικά σκευάσματα είναι ότι τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα δρουν με μηχανικό τρόπο έναντι του φαρμακολογικού. Συνεπώς, δρουν παράλληλα ή σε συνεργασία με τον οργανισμό αντί να επηρεάζουν τη χημεία των ανθρώπινων κυττάρων.

- Είναι τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα το ίδιο αποτελεσματικά με τα φαρμακευτικά σκευάσματα;

Τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα δρουν απευθείας στη ρίζα του προβλήματος και στην περιοχή που αυτό εντοπίζεται. Συνεπώς μπορούν να είναι εξίσου αποτελεσματικά με τα καθιερωμένα φάρμακα στην πρόληψη και θεραπεία νοσημάτων.

- Χρειάζομαι ιατρική συνταγή για το XLS-Medical;

Όχι, δεν χρειάζεστε. Μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω του διαδικτύου ή στο πλησιέστερο φαρμακείο – εφόσον ο ΔΜΣ σας είναι πάνω από 18,5.

- Είναι κατάλληλα τα προϊόντα XLS Medical για παιδιά;

Όχι.

Το XLS MEDICAL είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες άνω των 18 ετών. Η χρήση του προϊόντος από εφήβους ηλικίας 12-18 ετών επαφίεται στην κρίση των επαγγελματιών υγείας.

Εάν δεν είστε σίγουρος/η, συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή άλλο επαγγελματία υγείας.

- Επιτρέπεται το σπάσιμο ή θρυμμάτισμα των δισκίων σε μικρότερα κομμάτια εάν έχω δυσκολία στην κατάποση;

Δυστυχώς όχι. Τα θρυμματισμένα δισκία ενδέχεται να μην δρουν το ίδιο αποτελεσματικά.