Quest Calm Biotix 30caps
114 πόντοι

Quest Calm Biotix 30caps

Συμπλήρωμα Διατροφής που Συμβάλλει στη Φυσιολογική Λειτουργία του Νευρικού Συστήματος & στη Φυσιολογική Ψυχολογική Λειτουργία

Κωδικός 039578
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  37,94€
  4.7
2
1
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(3)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Quest Calm Biotix Συμπλήρωμα Διατροφής που Συμβάλλει στη Φυσιολογική Λειτουργία του Νευρικού Συστήματος 30caps Το CalmBiotix της Quest είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους είναι πιεσμένοι, ανήσυχοι, νιώ...  Διαβάστε περισσότερα

22,77€
Κερδίστε 114 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5205965107152
ΒΑΡΟΣ: 46gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Quest Calm Biotix Συμπλήρωμα Διατροφής που Συμβάλλει στη Φυσιολογική Λειτουργία του Νευρικού Συστήματος 30caps

Το CalmBiotix της Quest είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους είναι πιεσμένοι, ανήσυχοι, νιώθουν ένταση ή ταραχή λόγω αυξημένου άγχους ή στρες και αναζητούν μια φυσική υποστήριξη για τη διαχείρισή του. Προτείνεται για κάθε στρεσογόνο κατάσταση, όπως υψηλές απαιτήσεις στην εργασία, εξετάσεις, συναισθηματική ανισορροπία, προσωπικά ή κοινωνικά προβλήματα, καθώς και όταν υπάρχει εκνευρισμός λόγω διαφόρων καταστάσεων, όπως λόγω διακοπής του καπνίσματος ή επιβολής ενός αυστηρού διαιτολογίου. Περιέχει Lactium®, L-theanine, προβιοτικά, βιταμίνες Β1, Β2 και μαγνήσιο.

Το Lactium® είναι μια υδρολυμένη πρωτεΐνη γάλακτος που περιέχει α-καζοζεπίνη, ένα βιοδραστικό πεπτίδιο με χαλαρωτική δράση. Πρόκειται για ένα συστατικό που απελευθερώνεται στο πεπτικό σύστημα των μωρών όταν πίνουν γάλα και τα ηρεμεί. Μελέτες δείχνουν ότι το Lactium® μιμείται τον νευροδιαβιβαστή GABA, που έχει χαλαρωτική και αγχολυτική δράση. Είναι ένα 100% φυσικό, υποαλλεργικό συστατικό που δεν προκαλεί υπνηλία και εθισμό.

Η L-theanine (L-θεανίνη) είναι ένα αμινοξύ που υπάρχει στο πράσινο τσάι και βοηθά στη χαλάρωση. Διεγείρει την παραγωγή κυμάτων άλφα στον εγκέφαλο, τα οποία προάγουν την ηρεμία. Θεωρείται ιδιαίτερα ωφέλιμη σε περιόδους στρες.

Το μαγνήσιο συμβάλλει στην καλή ψυχολογική λειτουργία και στην καλή λειτουργία των μυών, συμπεριλαμβανομένης της μυϊκής χαλάρωσης. Οι βιταμίνες Β1 και Β2 βοηθούν στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη μείωση της κόπωσης. Τα προβιοτικά συμβάλλουν στην ισορροπία της εντερικής χλωρίδας, η οποία σύμφωνα με μελέτες μπορεί να παίζει ρόλο στη διάθεση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Υψηλή περιεκτικότητα σε σταθερά βιώσιμα προβιοτικά μέσα στην κάψουλα.
  • Σε DR κάψουλες που απελευθερώνουν τα δραστικά συστατικά κατευθείαν στο έντερο για σίγουρο αποτέλεσμα.
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους.
  • Κατάλληλο για χρήση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.
  • Δεν περιέχει γλουτένη.

Το CalmBiotix είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή.

Αρ. Γν. ΕΟΦ: 118106/03-10-2019.

Μια έως δύο κάψουλες την ημέρα με ή μετά από κάποιο γεύμα μαζί με νερό.

Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, σε θερμοκρασία μικρότερη των 25οC. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

Μια κάψουλα παρέχει:

Lactium® 150mg
L-Theanine 100mg
Μαγνήσιο 60mg
Βιταμίνη Β1 (Θειαμίνη) 19,5mg
Βιταμίνη Β2 (Ριβοφλαβίνη) 25mg
Καλλιέργεια γαλακτικών βακτηρίων (προβιοτικά)
Αποδίδει 2 δισεκατομμύρια (2x109):
L. acidophilus
L.rhamnosus
23,3mg


 

 

Magnesium citrate buffer (magnesium citrate, magnesium oxide), Milk protein hydrolysate (Lactium®), L-Theanine, Microcrystalline cellulose, Riboflavin (Vitamin B2), Thiamine mononitrate (Vitamin B1, HPMC), Lactobacilli culture (L. acidophilus & L. rhamnosus), Magnesium stearate, Capsule shell (hydroxypropylmethylcellulose, gelling agent: gellan gum). Lactium® contains little lactose and therefore presents low risks of intolerance. Allergy Advice: For allergens, see ingredients in bold.

Το CalmBiotix περιέχει λίγη λακτόζη και παρουσιάζει χαμηλό κίνδυνο δυσανεξίας.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Quest Calm Biotix 30caps"

4.7
3 Κριτικές
2
1
0
0
0
πριν από 11 μήνες
Μαρία Ρ.
Βοήθησε πολύ!
Εξαιρετικό προϊόν, με βοήθησε πολύ την περίοδο της λοχείας, που το άγχος και η κούραση χτύπησαν κόκκινο!
πριν από 2 χρόνια
Ελένη Π.
Calm biotix
Πολύ λο προϊόν
πριν από 4 μήνες
Μαρια Γ.
Εξαιρετική
Εξαιρετική εξυπηρέτηση.
πριν από 11 μήνες
Μαρία Ρ.
Βοήθησε πολύ!
Εξαιρετικό προϊόν, με βοήθησε πολύ την περίοδο της λοχείας, που το άγχος και η κούραση χτύπησαν κόκκινο!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;