Quest Milk Thistle 150mg Extract 60tabs
92 πόντοι

Quest Milk Thistle 150mg Extract 60tabs

Συμπλήρωμα Διατροφής για την Καλή Λειτουργία του Ήπατος

Κωδικός 014027
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 5 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  29,80€
  4.0
0
1
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Quest Milk Thistle 150mg Extract Συμπλήρωμα Διατροφής για την Καλή Λειτουργία του Ήπατος 60tabs Το συμπλήρωμα διατροφής Milk Thistle της Quest περιέχει εκχύλισμα από τους καρπούς του φυτού γαϊδουράγκαθο (Silybum marianum), το οποίο είναι αυτοφυές ...  Διαβάστε περισσότερα

18,45€
Κερδίστε 92 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5205965108296

Quest Milk Thistle 150mg Extract Συμπλήρωμα Διατροφής για την Καλή Λειτουργία του Ήπατος 60tabs

Το συμπλήρωμα διατροφής Milk Thistle της Quest περιέχει εκχύλισμα από τους καρπούς του φυτού γαϊδουράγκαθο (Silybum marianum), το οποίο είναι αυτοφυές φυτό της βόρειας Ευρώπης. Πλέον το βρίσκουμε σε όλο τον κόσμο.

Το γαϊδουράγκαθο είναι ένα βότανο με αποδεδειγμένη δράση. Μπορεί να βοηθήσει στην καλή λειτουργία του συκωτιού.

Το Milk Thistle της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα καρπών Milk Thistle, το οποίο ισοδυναμεί με 7500mg αποξηραμένων καρπών του βοτάνου και αποδίδει 105mg σιλυμαρίνη, που είναι δραστικό συστατικό αυτού του παραδοσιακά χρησιμοποιούμενου βοτάνου.

Τα τυποποιημένα εκχυλίσματα αποδίδουν μια συγκεκριμένη ποσότητα δραστικών συστατικών, η οποία είναι η ίδια ανεξαρτήτως της παρτίδας του προϊόντος και είναι ασφαλής και αποτελεσματική σύμφωνα με μελέτες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Τυποποιημένο εκχύλισμα με σταθερή περιεκτικότητα και αποτελεσματικότητα.
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.
  • Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη.

Το Milk Thistle της Quest είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γν. ΕΟΦ: 24032/03-04-2015.

Μια ταμπλέτα, μία έως τρεις φορές την ημέρα με το φαγητό μαζί με νερό.

Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, σε θερμοκρασία μικρότερη των 25οC. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Το Milk Thistle, όπως όλα τα βότανα, δεν προτείνεται σε εγκύους, γυναίκες που θηλάζουν και παιδιά.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

Το Milk Thistle δεν περιέχει συστατικά που προκαλούν αλλεργίες.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Μια ταμπλέτα παρέχει:

Εκχύλισμα καρπών Milk Thistle
Αποδίδει:
Silymarin (σιλυμαρίνη)
(από την οποία: Silybin και Isosilybin
150mg*

105mg
45mg)

*Ισοδυναμεί με 7500mg αποξηραμένων καρπών του βοτάνου.

Dicalcium Phosphate, Bulking agent: Microcrystalline Cellulose, Milk Thistle fruit extract, Magnesium Stearate, Anti-caking agent: Silicon Dioxide, Glazing agent: Hydroxypropylmethylcellulose.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Quest Milk Thistle 150mg Extract 60tabs"

4.0
1 Κριτικές
0
1
0
0
0
πριν από 1 χρόνο
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ.
ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Οικονομική λύση, χωρίς να είναι φαρμακευτικό προϊόν, για αντιοξειδωτική δράση και προστασία στο ύπαρ.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;