Beauty Routine

FALL..IN LOVE WITH YOUR NEW BEAUTY ROUTINE!

Ανακαλύψτε τον απόλυτο συνδυασμό περιποίησης και μακιγιάζ με τη CeraVe και από την NYX Professional Make Up! Ανανεώστε τη φθινοπωρινή ρουτίνα σας, κρατώντας ένα ενυδατωμένο δέρμα και δίνοντας νότες pumkin spice στο μακιγιάζ σας.

Βήμα 1ο: Προετοιμασία

Η ενυδάτωση προσώπου είναι το νούμερο ένα βήμα σε κάθε ρουτίνα περριποίησης. Επιλέξτε μία ενυδατική κρέμα προσώπου με 3 απαραίτητα ceramides που συμβάλλουν στην αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού.

Βήμα 2ο: Βάση

Αν επιθυμείτε ομοιόμορφωη, φυσική κάλυψη με μεγάλη διάρκεια και ανάλαφρη αίσθηση στην επιδερμίδα, επιλέξτε foundation και serum concealer της σειράς Bare with Me. Χάρη στα ενεργά συστατικά τους όπως το Matcha και η Νιασιναμίδη φροντίζουν την επιδερμίδα εμώ παράλληλα κάνουν Blur κάθε είδους ατέλεια.

Βήμα 3ο: Pop of Colour

Ανακαλύψτε τα απαραίτητα προϊόντα για να πετύχετε τα απόλυτα make up trends του φθινοπώρου, pumpkin Spice και Espresso Make up.

Βήμα 4ο: Ντεμακιγιάζ & Ενυδάτωση

Ένα βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεται από τη ρουτίνα σας είναι ο καθαρισμός. Χρησιμοποιήστε ένα αποτελεσματικό καθαριστικό, που απομακρύνει το μακιγιάζ, τη λιπαρότητα, τη βρωμιά και τους ρύπους. Συνδυάστε το με ενυδατική κρέμα προσώπου για να ολοκληρώσετε τη ρουτίνα περιποίησής σας.

  • LoadingBeauty Routine video
  • LoadingBeauty Routine video
  • LoadingBeauty Routine video
  • LoadingBeauty Routine video