Ducray Anacaps Expert 30caps Promo -15%
88 πόντοι

Ducray Anacaps Expert 30caps Promo -15%

Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Χρόνια Τριχόπτωση

Κωδικός 048383
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  27,03€
  5.0
3
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(3)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Ducray Anacaps Expert Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Χρόνια Τριχόπτωση 30caps Promo -15% Το συμπλήρωμα διατροφής Ducray Anacaps Expert βοηθά στην πρόληψη της χρόνιας τριχόπτωσης και στη διατήρηση δυνατών, υγιών μαλλιών. Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία σ...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
Κερδίστε 88 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3282779353304
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 40gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Ducray Anacaps Expert Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Χρόνια Τριχόπτωση 30caps Promo -15%

Το συμπλήρωμα διατροφής Ducray Anacaps Expert βοηθά στην πρόληψη της χρόνιας τριχόπτωσης και στη διατήρηση δυνατών, υγιών μαλλιών. Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής μέσω ενεργών συστατικών φυτικής προέλευσης με υψηλή δραστικότητα.

Βασικά συστατικά / Ιδιότητες

  • Κυστίνη και Μεθειονίνη: Αποτελούν 2 αμινοξέα που συμβάλλουν στη σύνθεση της κερατίνης, η οποία είναι η κύρια πρωτεϊνη των μαλλιών και των νυχιών
  • Αδίαντος: Είναι ένα δραστικό φυσικό συστατικό που βοηθά στη διατήρηση υγιών μαλλιών και νυχιών αλλά και στην πρόληψη της τριχόπτωσης.
  • Μύρτιλο: Αυτό το μούρο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βοηθά στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας στο τριχωτό της κεφαλής.

Χαρακτηριστικά

  • Χωρίς γλουτένη
  • Vegan σύνθεση
  • Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 15 ετών

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ - ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

Χρόνιοι παράγοντες (ορμονικοί ή αγγειακοί) μπορεί να επηρεάσουν την ορθή λειτουργία του κύκλου ζωής των μαλλιών. Για να εξασφαλιστεί η ανάπτυξη υγιών μαλλιών, είναι απαραίτητο να παρέχονται επαρκείς ποσότητες βασικών στοιχείων όπως πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα, συστατικά μιας ισορροπημένης διατροφής.

Λαμβάνετε μια (1) κάψουλα το πρωί με ένα μεγάλο ποτήρι νερό.

Συστήνεται ελάχιστη διάρκεια χρήσης 3 μηνών. Η λήψη αυτού του συμπληρώματος διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας πλήρους και ισορροπημένης δίαιτας και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Ανά κάψουλα

Δραστικά Συστατικά Περιεκτικότητα ανά Κάψουλα ΠΠΑ*%
L- Κυστίνη 90 mg  
DL-Μεθειονίνη 90 mg  
Αδίαντος(πολυτρίχι) 150 mg  
Μύρτιλο 25 mg  
Γαϊδουράγκαθο 20 mg  
Ψευδάργυρος 8 mg 80%
Σίδηρος 3,5 mg 25%
Βιταμίνη Β5 4,8 mg 80%
Βιταμίνη Β6 1,12 mg 80%
Βιταμίνη Β8 40 mg 80%
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Ducray Anacaps Expert 30caps Promo -15%"

5.0
3 Κριτικές
3
0
0
0
0
πριν από 7 μήνες
ΑΝΚΑ Μ.
Σύμμαχος κατά την τριχόπτωση
Χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο προϊόν εδώ και αρκετά χρόνια, κάθε άνοιξη και φθινόπωρο, όταν η τριχόπτωση είναι πιο έντονη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
πριν από 1 χρόνο
Ελισαβετ Μ.
Κάνει δουλειά
Μου σταμάτησε σε ενα βαθμο την τριχοπτωση
πριν από 1 χρόνο
ΜΑΡΙΑΝΘΗ Π.
Ducray anacaps expert caps
Δουλεύει μετά από αγωγή 2-3 μήνες! Θα τα ξαναπαιρνα
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;