NeilMed Sinus Rinse Kids Starter Kit For Ages 2 & Up 1 Τεμάχιο
69 πόντοι

NeilMed Sinus Rinse Kids Starter Kit For Ages 2 & Up 1 Τεμάχιο

Παιδιατρικό Σύστημα Ρινικών Πλύσεων

Κωδικός 059190
Αναμένεται στις 03/05/2024

Π.Λ.Τ.  19,24€
  5.0
5
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(5)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

NeilMed Sinus Rinse Kids Starter Kit For Ages 2 & Up Παιδιατρικό Σύστημα Ρινικών Πλύσεων 1 Τεμάχιο Παιδιατρική συσκευή ρινικών πλύσεων και 30 προαναμεμειγμένα φακελάκια ρινικών πλύσεων με διάλυμα χλωριούχου νατρίου, για παιδιά από 2 ετών και άνω.<...  Διαβάστε περισσότερα

13,86€
Κερδίστε 69 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 705928014008
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 226gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

NeilMed Sinus Rinse Kids Starter Kit For Ages 2 & Up Παιδιατρικό Σύστημα Ρινικών Πλύσεων 1 Τεμάχιο

Παιδιατρική συσκευή ρινικών πλύσεων και 30 προαναμεμειγμένα φακελάκια ρινικών πλύσεων με διάλυμα χλωριούχου νατρίου, για παιδιά από 2 ετών και άνω.
Παρέχει φυσική ανακούφιση των ρινικών κόλπων και βοηθά το παιδί σας να αναπνέει ευκολότερα από τη μύτη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.

Ενδείκνυται για: 

  • Ρινικές αλλεργίες και ρινική συμφόρηση (μπούκωμα, κοινό κρυολόγημα)
  • Λοιμώξεις του άνω αναπνευστικού
  • Ρινική ξηρότητα
  • Ρινικά συμπτώματα από κρύωμα και αλλεργική ρινίτιδα
  • Μετά από επεμβάσεις ρινός
  • Οπισθορινική καταρροή

 

 


 

 

 

Χρησιμοποιήστε 1 φακελάκι σε 120 mL νερού για ρινική πλύση, 1-6 φορές την ημέρα.

Βήμα 1: Πλύνετε τα χέρια σας. Γεμίστε την καθαρή φιάλη με τον καθορισμένο όγκο αποσταγμένου, μικροφιλτραρισμένου (μέσω φίλτρου 0,2 micron), φιλτραρισμένου με αντίστροφη ώσμωση, εμπορικά εμφιαλωμένου νερού ή νερού που έχει προηγουμένως βράσει και κρυώσει *.

Βήμα 2: Κόψτε το φακελάκι μείγματος NeilMed SINUS RINSE στη γωνία και προσθέστε το περιεχόμενό του στη φιάλη. Σφίξτε καλά το πώμα και τον σωλήνα επάνω στη φιάλη. Τοποθετήστε το ένα δάχτυλο πάνω από την άκρη του πώματος και ανακινήστε τη φιάλη απαλά για να διαλυθεί το μείγμα. Εκπλένετε πάντα τις ρινικές διόδους μόνο με τα φακελάκια NellMed SINUS RINSE.

Βήμα 3: Μπροστά από έναν νιπτήρα, σκύψτε μπροστά σε άνετη θέση και γείρετε προς τα κάτω το κεφάλι σας. Με το στόμα ανοιχτό, χωρίς να κρατάτε την αναπνοή σας, τοποθετήστε πλήρως το πώμα στη ρινική δίοδο. ΠΙΕΣΤΕ ΑΠΑΛΑ ΤΗ ΦΙΑΛΗ έως ότου το διάλυμα αρχίζει να εξέρχεται από την ΑΛΛΗ ρινική δίοδο. Κάποια ποσότητα μπορεί να εκρεύσει από το στόμα.

Για να εκπλύνετε σωστά, συνεχίστε να πιέζετε τη φιάλη ΑΠΑΛΑ μέχρι να χρησιμοποιηθεί το 1/4 έως το 1/2 (60 mL έως 120 mL ή 2 έως 4 fl oz) της φιάλης για το SINUS RINSE ή η μισή από αυτήν την ποσότητα για το SINUS RINSE KIDS. Μην καταπίνετε το διάλυμα.

Βήμα 4: Φυσήξτε απαλά τη μύτη σας, χωρίς να την πιέζετε πλήρως, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν πίεση στα τύμπανα. Εάν είναι ανεκτό, εισπνεύστε απαλά με τη μύτη μία ή δύο φορές τυχόν διάλυμα που υπάρχει στη ρινική κοιλότητα, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καθαριστεί η οπίσθια ρινοφαρυγγική περιοχή, δηλαδή η περιοχή που βρίσκεται στο πίσω μέρος της ρινικής διόδου. Ορισμένες φορές, κάποια ποσότητα διαλύματος ενδέχεται να εισέλθει στο πίσω μέρος του λαιμού σας, την οποία πρέπει να φτύσετε.

Για να απομακρύνετε τυχόν υπολειπόμενο διάλυμα, φυσήξτε τη μύτη σας απαλά ενώ γέρνετε το κεφάλι σας προς τα εμπρός και προς την άλλη πλευρά της ρινικής διόδου που εκπλύνατε.

Βήμα 5: Επαναλάβετε τα βήματα 3 και 4 για την άλλη ρινική δίοδο. Οι περισσότεροι χρήστες πιστεύουν ότι η ρινική πλύση δύο φορές την ημέρα είναι ευεργετική, όπως και το βούρτσισμα των δοντιών σας. Πολλοί γιατροί συνιστούν ότι οι ρινικές πλύσεις 3-4 φορές την ημέρα ή, για ειδικές περιστάσεις, έως και 6 φορές την ημέρα είναι ασφαλείς. Ακολουθήστε τις συμβουλές του γιατρού σας.

Βήμα 6: Καθαρίστε τη φιάλη και το πώμα. Αφήστε τη φιάλη SINUS RINSE, το πώμα και τον σωλήνα να στεγνώσουν στον αέρα επάνω σε χαρτί κουζίνας, σε πετσέτα που δεν αφήνει χνούδι ή χρησιμοποιήστε το NeilMed NasaDOCK ή το NasaDOCK plus (πωλείται χωριστά) για να αποθηκεύσετε τη φιάλη, το πώμα και τον σωλήνα.

*Μπορείτε να θερμάνετε το νερό στο φούρνο μικροκυμάτων για διαστήματα των 5 έως 10 δευτερολέπτων για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση του νερού, η πρόκληση βλάβης στη συσκευή ή η πρόκληση εγκαύματος στις ρινικές κοιλότητες.

Sodium Chloride and Sodium Bicarbonate Mixture.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "NeilMed Sinus Rinse Kids Starter Kit For Ages 2 & Up 1 Τεμάχιο"

5.0
5 Κριτικές
5
0
0
0
0
πριν από 3 μήνες
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Ρ.
NeilMed Sinus Rinse for Kids Starter Kit Squeeze Bootle 4+ Years
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
πριν από 4 μήνες
Ευτυχία Β.
Όμορφη καλημέρα!!
⭐️⭐️⭐️⭐️
πριν από 5 μήνες
Σταυρούλα Φ.
Πολύ καλό
Εύκολο στην χρήση του από τα παιδιά
πριν από 1 χρόνο
Katerina N.
πολυ καλο!
πολυ καλο για ωτιτιδεσ
πριν από 1 χρόνο
ΕΙΡΗΝΗ Ε.
Να το πάρουν όλοι... Τέλειο... Θα σωθείτε...
Απαραίτητο σε κάθε σπίτι... Καθαρίζει όλο το ρινικό σύστημα... Τα παιδιά δεν παραπονιούνται ότι πονάνε.. Άνω των 5 ετών ,το κάνει και μόνο του... Μας έχει σώσει...
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;