Natures Plus Bromelain 500mg Συμπλήρωμα Διατροφής Βρομελίνη Μεγάλης Ενζυματικής Ενεργότητας 60caps
137 πόντοι

Natures Plus Bromelain 500mg Συμπλήρωμα Διατροφής Βρομελίνη Μεγάλης Ενζυματικής Ενεργότητας 60caps

Κωδικός 023827
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 5 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  46,57€
  5.0
2
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(2)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Natures Plus Bromelain 500mg Συμπλήρωμα Διατροφής Bρομελίνη Μεγάλης Ενζυματικής Ενεργότητας 60caps Κάθε ταμπλέτα περιέχει 500 mg βρομελίνης μεγάλης ενζυματικής ενεργότητας. Υποαλλεργικό προϊόν. ΒΡΟΜΕΛΙΝΗ Η βρομελίνη είναι ένα πρωτεϊνολυτικό ...  Διαβάστε περισσότερα

27,43€
Κερδίστε 137 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 097467044081

Natures Plus Bromelain 500mg Συμπλήρωμα Διατροφής Bρομελίνη Μεγάλης Ενζυματικής Ενεργότητας 60caps

Κάθε ταμπλέτα περιέχει 500 mg βρομελίνης μεγάλης ενζυματικής ενεργότητας. Υποαλλεργικό προϊόν.

ΒΡΟΜΕΛΙΝΗ

Η βρομελίνη είναι ένα πρωτεϊνολυτικό ένζυμο (για την ακρίβεια: μίγμα πρωτεϊνολυτικών, κυρίως, ενζύμων) που προέρχεται από τον ανανά ή/και τα κοτσάνια ανανά.

O ανανάς χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα σαν παραδοσιακό φάρμακο στις τροπικές περιοχές, για την υποβοήθηση της πέψης, την αποτοξίνωση του οργανισμού, τη βελτίωση της υφής του δέρματος και για την ταχύτερη επούλωση των πληγών.

Η βρομελίνη είναι χρήσιμη, τόσο σαν εξαιρετικό πεπτικό βοήθημα , όσο και για μεγάλο φάσμα άλλων περιπτώσεων.

Σε δυτικές χώρες η βρομελίνη χρησιμοποιείται θεραπευτικά από το 1957, έχουν δε δημοσιευθεί πάνω από 200 σχετικές μελέτες. Ορισμένες από τις πρώιμες μελέτες έδωσαν αρνητικά αποτελέσματα, λόγω χρήσης εντεροδιαλυτών ταμπλετών ή/και ακατάλληλων δοσολογιών.

Ιδιαίτερης αξίας είναι η αντιφλεγμονική δράση της βρομελίνης, δεδομένου ότι σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως ή εν μέρει τα αντιφλεγμονικά φάρμακα, χωρίς τις σοβαρές παρενέργειες που αυτά συχνά έχουν στο γαστρεντερικό σύστημα.

ΒOΗΘΗΤΙΚO ΠΕΨΗΣ

Η βρομελίνη βοηθά στην πέψη πρωτεϊνούχων τροφών αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τις τροφές και τα συμπληρώματα διατροφής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι δραστική, τόσο στο στομάχι, όσο και στο λεπτό έντερο, λόγω της ικανότητάς της να παραμένει ενεργή μέσα σε μεγάλο φάσμα διακυμάνσεων του pH.

Σε περιπτώσεις παγκρεατικής ανεπάρκειας ή παγκρεατεκτομής η βρομελίνη έχει χρησιμοποιηθεί με καλά αποτελέσματα σαν υποκατάστατο της θρυψίνης και της πεψίνης. O συνδυασμός βρομελίνης με παγκρεατίνη και χολή βοοειδών (ox bile) δίνει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Η βρομελίνη δίνει επίσης θετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις παγκρεατίτιδας, λόγω των αντιφλεγμονικών της ιδιοτήτων.

ΚΑΡΚΙΝOΣ

Η βρομελίνη έχει χρησιμοποιηθεί σε αντικαρκινικές θεραπείες , τόσο σαν βοηθητικός, όσο και (λιγότερο) σαν κύριος θεραπευτικός παράγων. Oι αντικαρκινικές της ιδιότητες είναι αδιαμφισβήτητες , σύμφωνα δε με ορισμένους ερευνητές (Nieper κ.ά.) οφείλονται στην ικανότητά της να διαλύει το ινώδες περίβλημα των καρκινικών κυττάρων , κάνοντάς τα έτσι ευπρόσβλητα στη δράση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Σε μελέτη που έγινε στη Γερμανία, διαπιστώθηκε ότι η χορήγηση βρομελίνης, παράλληλα με τη χρήση χημειοθεραπευτικών φαρμάκων, όπως το vincristine και το 5-fluorouracil, σε υποτοξικές, συχνά, δοσολογίες, οδήγησε σε σημαντική υποχώρηση των όγκων (Krebsgeschehen, 1976, 1:1-15). Σύμφωνα με τους ερευνητές, δοσολογίες κάτω των 100 mg βρομελίνης είναι αναποτελεσματικές, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάζονται μέχρι 2400 mg για μέγιστα αποτελέσματα.

Σε άλλη μελέτη με ασθενείς με διάφορους καρκίνους, χορηγήθηκαν 600 mg βρομελίνης ημερησίως για διάστημα από 6 μήνες έως αρκετά χρόνια, παράλληλα με κλασσική φαρμακευτική αγωγή. Oι καρκινικές μάζες των καρκινωμάτων των ωοθηκών διαλύθηκαν, ενώ οι περισσότεροι καρκίνοι του στήθους, καθώς και οι μεταστάσεις μειώθηκαν σημαντικά στην ομάδα που λάμβανε βρομελίνη, σε σχέση με την ομάδα ελέγχου που λάμβανε μόνο τη φαρμακευτική αγωγή (Agressologie, 1972, 3:261-74).

Πρόσφατη μελέτη με ασθενείς από καρκίνο του στήθους έδειξε ότι η βρομελίνη διήγειρε ελαττωματικά μονοκύτταρα (T-κύτταρα) που παρουσίαζαν μειωμένη κυτταροτοξικότητα. Τα Τ-κυτταροτοξικά κύτταρα είναι από τα σπουδαιότερα μέσα του ανοσοποιητικού συστήματος για την καταστροφή των καρκινικών κυττάρων.

Άλλη πρόσφατη μελέτη με ποντίκια έδειξε ότι η βρομελίνη είχε την ικανότητα να μειώσει τις μεταστάσεις καρκινικών κυττάρων του πνεύμονα.

Παρ`όλο που οι αντικαρκινικές ιδιότητες της βρομελίνης είναι αποδεδειγμένες και, ενδεχομένως, πολύ σημαντικές, εν τούτοις, οι μέχρι τώρα σχετικές έρευνες είναι πολύ περιορισμένες, ώστε να εκτιμηθεί η έκταση της χρησιμότητας που η φυσική αυτή ουσία μπορεί να έχει στην κλινική πράξη.

ΑΝΤΙΒΙOΤΙΚΕΣ ΙΔΙOΤΗΤΕΣ

Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες η βρομελίνη είναι τόσο αποτελεσματική όσο και τα αντιβιοτικά στην αντιμετώπιση λοιμωδών καταστάσεων, όπως η πνευμονία, βρογχίτιδα, πυελονεφρίτιδα, δερματικός σταφυλόκοκκος, περιορθικό απόστημα.

Εξ άλλου, η βρομελίνη αυξάνει τη συγκέντρωση (και συνεπώς, την αποτελεσματικότητα) αντιβιοτικών , όπως το amoxicillin, η τετρακυκλίνη και η πενικιλίνη στον ορό του αίματος, σε πολλούς ιστούς και σωματικά υγρά (π.χ. σάλιο, βλέννα, εγκεφαλονωτιαίο υγρό, ούρα, σάλπιγγες, ωοθήκες, χοληδόχος κύστη, επιθηλιακός ιστός) (Drugs exp Clin Res, 1978, 4:45- 48).

Τέλος, μελέτες σε ζώα έδειξαν ότι η βρομελίνη έχει σημαντική δράση κατά των βακτηρίων Escherichia coli (κολοβακτήριο) και Vibrio cholerae (βακτήριο της χολέρας).

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ

Η βρομελίνη χρησιμοποιείται ευρέως για τις κακώσεις που σχετίζονται με τον αθλητισμό . Από τις πολλές μελέτες που έχουν δημοσιευθεί η πλέον ενδιαφέρουσα ίσως είναι μια παλιά μελέτη με πυγμάχους. Στη μελέτη έλαβαν μέρος 74 πυγμάχοι, στους οποίους δόθηκε βρομελίνη, και άλλοι τόσοι, οι οποίοι χρησίμευσαν σαν ομάδα ελέγχου.

Τα σημάδια από τους μώλωπες εξαφανίστηκαν τελείως μέσα σε 4 μέρες στους 58 από τους 74 πυγμάχους που έλαβαν τη βρομελίνη, ενώ στους υπόλοιπους 16 χρειάστηκαν 8-10 μέρες για το ίδιο αποτέλεσμα.

Από την ομάδα των 74 που δεν έλαβε την βρομελίνη (ομάδα ελέγχου) μόνο οι 10 είχαν πλήρη εξαφάνιση των μωλώπων μέσα σε 4 μέρες, ενώ οι υπόλοιποι 60 χρειάστηκαν 7-14 μέρες για το ίδιο αποτέλεσμα (practitioner, 1960, 203:206).

Μία ταμπλέτα την ημέρα. (Οι ταμπλέτες είναι για κατάποση, όχι για μάσημα).

Η βρομελίνη είναι γενικά καλύτερα να λαμβάνεται με άδειο στομάχι (δύο, τουλάχιστον, ώρες πριν ή μετά το φαγητό) μαζί με ένα ποτήρι νερό. Στην περίπτωση όμως που χρησιμοποιείται σαν πεπτικό βοήθημα, θα πρέπει να λαμβάνεται μετά το φαγητό, μαζί με λίγο νερό.

Προβιοτικά

Ένζυμα

Πεπτικά Βοηθήματα

 1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
 2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 25€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,5€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

 3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • 2€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

 4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,8€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,8€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,4€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

  Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

  Ογκομετρικό βάρος

 5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal ή μέσω Google Pay / Apple Pay.
 6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
 7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Natures Plus Bromelain 500mg Συμπλήρωμα Διατροφής Βρομελίνη Μεγάλης Ενζυματικής Ενεργότητας 60caps"

5.0
2 Κριτικές
2
0
0
0
0
πριν από 9 μήνες
Αναστασία Α.
Φανταστικό προϊόν
Φανταστικό προιόν
πριν από 3 χρόνια
Σεβαστή Μ.
Natures Plus Bromelain 500mg Συμπλήρωμα Διατροφής Βρομελίνη Μεγάλης Ενζυματικής Ενεργότητας 60caps
Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που με βοηθάει πολύ στο να διατηρώ την άμυνα του οργανισμού μου σε καλά επίπεδα. Η βρομελαϊνη βοηθάει στην γρήγορη ίαση των φλεγμονών και η Nature Plus γενικά είναι μια πολύ αξιόπιστη και προσεγμένη εταιρία.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;