-4€ με αγορές 40€
Solgar Vitamin C 1000mg, 100caps
99 πόντοι

Solgar Vitamin C 1000mg, 100caps

Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη C για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος

Κωδικός 045993
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  29,95€
  4.7
17
6
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(23)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Solgar Vitamin C 1000mg Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη C για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος 100caps Το Solgar Βιταμίνη C 1000 mg Vegetable Capsules περιέχει Βιταμί...  Διαβάστε περισσότερα

19,74€
Παρακαλούμε επιλέξτε
ΕΞΤΡΑ PROMO!

Με αγορές Προϊόντων Solgar άνω των 40€ Παίρνετε Έκπτωση 4€ στο Checkout! (1 Έκπτωση / Παραγγελία)

Κερδίστε 99 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 0033984032804
ΒΑΡΟΣ: 310gr
Περιγραφή Προϊόντος

Solgar Vitamin C 1000mg Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη C για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος 100caps

Το Solgar Βιταμίνη C 1000 mg Vegetable Capsules περιέχει Βιταμίνη Cμια αντιοξειδωτική βασική βιταμίνη για την υγεία του σώματος που χρησιμοποιείται συχνά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η Βιταμίνη C είναι γνωστή για την ενίσχυση υγιούς δέρματος και υγιών αρθρώσεων. Γνωστή και ως Ασκορβικό Οξύ, η Βιταμίνη C είναι υδατοδιαλυτή βιταμίνη.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα ζώα, ο άνθρωπος δεν μπορεί να παράγει Βιταμίνη C. Καθώς αυτή η βιταμίνη συμμετέχει σε περισσότερες από 300 λειτουργίες του σώματος, χρειάζεται τακτική αναπλήρωση. Πρωταρχική λειτουργία της είναι η διατήρηση Κολλαγόνου, μιας πρωτεΐνης απαραίτητης για τη δημιουργία δέρματος, συνδέσμων, οστών και δοντιών και για την ενίσχυση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων. Επιπρόσθετα, η Βιταμίνη C παίζει σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση σιδήρου, που απαιτείται για τη δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων. Συμμετέχει επίσης στην αξιοποίηση Φολικού Οξέος, μίας εκ των Βιταμινών του Συμπλέγματος Β.

Έχει παρατηρηθεί ότι η Βιταμίνη C καταστρέφεται από την παρασκευή φαγητού περισσότερο από κάθε άλλο θρεπτικό συστατικό. Επίσης, το σώμα δεν αποθηκεύει Βιταμίνη C αλλά τείνει να εκκρίνει υπερβολικές ποσότητες.

Με τη λήψη 1 κάψουλας Solgar Βιταμίνη C 1000 mg Vegetable Capsules, προσφέρονται 500 mg αυτής της βασικής βιταμίνης, που βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες μπορεί να οδηγήσουν σε οξειδωτικό στρες και πρόωρη γήρανση των κυττάρων.

Η Βιταμίνη C συμβάλλει επίσης:

  • Στη φυσιολογική δημιουργία κολλαγόνου για την ομαλή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, του χόνδρου, των ούλων, του δέρματος και των δοντιών
  • Στον ενεργό μεταβολισμό
  • Στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • Στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
  • Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση
  • Στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες
  • Στην ελάττωση κόπωσης και κούρασης
  • Στην ανάπλαση της ελαττωμένης μορφής της βιταμίνης Ε
  • Στην αυξημένη απορρόφηση σιδήρου

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση με το γεύμα.
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά.

Δοσολογία

Ενήλικες: 1 κάψουλα ημερησίως.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Λήψη ποσότητας άνω των 1000mg βιταμίνης C ημερησίως μπορεί να προκαλέσει ήπιες γαστρεντερικές διαταραχές.

Άτομα με σοβαρά νεφρικά προβλήματα συστήνεται να αποφεύγουν τη λήψη Βιταμίνης C σε δόσεις μεγαλύτερες των 2000mg/ημέρα.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 2283/13.1.2006. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 1 κάψουλα

Δόσεις ανά Συσκευασία: 100

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
Βιταμίνη C (ως L-Ασκορβικό Οξύ) 1000 mg 1250

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

L-ασκορβικό οξύ, διογκωτικοί παράγοντες (μικροκρυσταλλική κυτ- ταρίνη, αιθυλοκυτταρίνη), περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπρο- πυλομεθυλοκυτταρίνη), αντισυσσωματωτικός παράγοντας (φυτικό στεατικό μαγνήσιο)

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Δεν περιέχει γλουτένη
  • Δεν περιέχει λακτόζη
  • Δεν περιέχει ζάχαρη
  • Κατάλληλο για vegans
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους
  • Χωρίς σόγια
  • Xωρίς συντηρητικά
Γενικά Χαρακτηριστικά
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Solgar Vitamin C 1000mg, 100caps"

4.7
23 Κριτικές
17
6
0
0
0
πριν από 7 χρόνια
ΙΩΑΝΝΑ Σ.
Πολυ αξιόλογο συμπλήρωμα διατροφής
Η βιταμίνη c θεωρώ οτι ειναι απο τα λίγα συμπληρώματα διατροφής που ειναι τόσο χρήσιμα για τον οργανισμό. Το μόνο που εχω χρησιμοποιήσει ειναι αυτο της solgar και ειμαι πολυ ικανοποιημένη αυτον τον 1,5 χρόνο που το χρησιμοποιώ. Σε αυτη την παραγγελία βεβαια δεν υπήρχε διαθεσιμότητα στη βιταμίνη των 1000mg. Επειδη στο site κατα την διαδικασία της παραγγελίας εμφανιζόταν στην φωτογραφία αυτη των 1000 mg και δεν πρόσεξα οτι στα στοιχεία ήταν αυτη των 500 mg, παρήγγειλα αυτη απο λάθος μου.Παρολα αυτα, η άποψη μου για την συγκεκριμένη βιταμίνη παραμένει η ιδια.
πριν από 3 μήνες
ευη τ.
Σούπερ βιταμινη
Την χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια δεν την αλαζω
πριν από 10 μήνες
ΡΑΝΙΑ Σ.
Βιταμίνη C Solgar
Από τα πιο αξιόλογα συμπληρώματα διατροφής που χρειάζεται καθόλου τη διάρκεια του χρόνου.
πριν από 2 χρόνια
Ελίνα Π.
Vitamin C
Top!
πριν από 2 χρόνια
Κατερίνα Π.
Solgar Vitamin C Αντιοξειδωτική Βιταμίνη Απαραίτητη για την Υγεία του Οργανισμού veg.caps
Ανταποκρίνεται άψογα !!!Την χρησιμοποιώ τελευταία κ ειμαι πολύ ευχαριστημένη..
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;

Φυσικά μπορείτε, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου σας.
17/05/2021 από Pharm24