UltraMag Oro 30 Sachets
61 πόντοι

UltraMag Oro 30 Sachets

Συμπλήρωμα Διατροφής με Σουκροσωμικό Μαγνήσιο Υψηλής Απορροφησιμότητας Ήπιο στο Στομάχι για την Καλή Λειτουργία του Νευρικού & Μυϊκού Συστήματος

Κωδικός 049361
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  19,00€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

UltraMag Oro Συμπλήρωμα Διατροφής με Σουκροσωμικό Μαγνήσιο Υψηλής Απορροφησιμότητας Ήπιο στο Στομάχι για την Καλή Λειτουργία του Νευρικού & Μυϊκού Συστήματος 30 Sachets Την ανεπαρκή πρόσληψη ή τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού μας σε μαγνήσιο, ...  Διαβάστε περισσότερα

12,16€
ΕΞΤΡΑ PROMO!

Με κάθε αγορά του Προϊόντος UltraMag Δώρο Συμπλήρωμα Διατροφής με Σουκροσωμικό Μαγνήσιο & Γλυκαντικά 4 Disp.Sachets(1 Δώρο/Παραγγελία)

Με κάθε αγορά του Προϊόντος UltraMag Δώρο Συμπλήρωμα Διατροφής με Σουκροσωμικό Μαγνήσιο & Γλυκαντικά 4 Disp.Sachets(1 Δώρο/Παραγγελία)
Κερδίστε 61 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5207071000105
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 94gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

UltraMag Oro Συμπλήρωμα Διατροφής με Σουκροσωμικό Μαγνήσιο Υψηλής Απορροφησιμότητας Ήπιο στο Στομάχι για την Καλή Λειτουργία του Νευρικού & Μυϊκού Συστήματος 30 Sachets

Την ανεπαρκή πρόσληψη ή τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού μας σε μαγνήσιο, έρχεται να τις καλύψει το UltraMag Oro, το μοναδικό σκεύασμα μαγνησίου που χρησιμοποιεί τη σουκροσωμική τεχνολογία για τη μεταφορά και απόδοση του εν λόγω στοιχείου στον οργανισμό.

Έχετε αϋπνίες; Νιώθετε κόπωση και αδυναμία;
Έρχεστε συχνά αντιμέτωποι με μυϊκές κράμπες, πονοκεφάλους, ταχυπαλμίες; Είστε στρεσαρισμένοι ή αισθάνεστε πως η ενέργειά σας έχει… παραδώσει τα όπλα; Κι όμως, μπορεί όλα τα παραπάνω να οφείλονται στην έλλειψη μαγνησίου, ενός πολύτιμου μετάλλου, που ξέρει να φροντίζει τον οργανισμό μας!

Το μαγνήσιο είναι ένα μέταλλο – πολυσύμμαχος του ανθρώπινου οργανισμού, καθώς πολλές μελέτες απέδειξαν τα σημαντικά οφέλη του.

Συμμετέχει σε πολλές λειτουργίες του οργανισμού, όπως η μεταφορά, η αποθήκευση και η χρησιμοποίηση ενέργειας. Ενεργοποιεί περισσότερα από 300 ένζυμα και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος και των μυών, συμπεριλαμβανομένου και του καρδιακού μυός. Είναι απαραίτητο για τη σύνθεση των πρωτεϊνών, των νουκλεϊκών οξέων, τον μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών, καθώς και για τη διατήρηση της καλής υγείας των οστών. Όλα τα παραπάνω, και όχι μόνο αυτά, καθιστούν σαφή την ανάγκη για επαρκή κάλυψη των αναγκών του οργανισμού μας σε μαγνήσιο, ώστε αυτός να «λειτουργεί ρολόι»!

Η σημασία γίνεται ανάγκη αν αναλογιστούμε ότι η ημερήσια πρόσληψη μαγνησίου στις δυτικές κοινωνίες είναι πολύ μικρότερη από την απαιτούμενη κυρίως λόγω της επεξεργασίας των τροφών. Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την πρόσληψη του μαγνησίου είναι η λήψη ορισμένων φαρμάκων, η αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ καθώς και ο τύπος της διατροφής (πχ διατροφή πλούσια σε λιπαρά ή φτωχή σε λαχανικά).

Σουκροσωμική δομή
H σουκροσωμική δομή, η οποία περιέχει το μαγνήσιο, φθάνει αναλλοίωτη στο έντερο όπου απορροφάται. Στη συνέχεια μεταφέρεται στο ήπαρ όπου απελευθερώνει το μαγνήσιο. Το UltraMag Oro έχει διαφοροποιημένη φαρμακοτεχνική μορφή.

Την ανεπαρκή πρόσληψη ή τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού μας σε μαγνήσιο, έρχεται να τις καλύψει το UltraMag Oro, το μοναδικό σκεύασμα μαγνησίου που χρησιμοποιεί τη σουκροσωμική τεχνολογία  για τη μεταφορά και απόδοση του εν λόγω στοιχείου στον οργανισμό. Η σουκροσωμική τεχνολογία είναι μία διεθνώς πατενταρισμένη τεχνολογία, η οποία βασίζεται στη σουκροσωμική δομή και στην ικανότητά της να περνά αναλλοίωτη από την πεπτική οδό και να έχει υψηλή απορρόφηση στο έντερο.

Το UltraMag Oro χάρη στη σουκροσωμική τεχνολογία εξασφαλίζει:

  • Υψηλή και γρήγορη απορρόφηση του μαγνησίου
  • Αποφυγή γαστρεντερικών διαταραχών
  • Χορήγηση ανεξάρτητα από την τροφή
  • Απουσία μεταλλικής γεύσης
  • Διατίθεται σε μορφή σκόνης που διαλύεται απευθείας στο στόμα
  • Δε χρειάζεται νερό
  • Έχει ευχάριστη γεύση

Οδηγίες Χρήσης

Το περιεχόμενο των φακελίσκων διαλύεται απευθείας στο στόμα.
Να λαμβάνεται κατά προτίμηση μετά το γεύμα.
Να λαμβάνεται σε απόσταση τουλάχιστον 2 ωρών από αντιβιοτική θεραπεία, καθώς ενδέχεται να επηρεάσει την απορρόφηση του αντιβιοτικού φαρμάκου.
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά.

Δοσολογία

Ενήλικες: 2 φακελίσκοι την ημέρα.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Το προϊόν περιέχει πολυαλκοόλες. Η υπερβολική χρήση του μπορεί να έχει υπακτική δράση.

Να αποφεύγεται η λήψη του μαγνησίου από άτομα με νεφρική ανεπάρκεια και νευρομϋικές ασθένειες.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Κατανάλωση μαγνησίου που υπερβαίνει τα 400mg δύναται να προκαλέσει ήπιες γαστρεντερικές διαταραχές σε ευαίσθητα άτομα.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά κάτω των 3 ετών.

Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (να μην υπερβαίνει τους 30°C), να αποφεύγεται η έκθεση σε εστίες θερμότητας, στο ηλιακό φως και να αποφεύγεται η επαφή με το νερό.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 107924/29-11-17. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

 
Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 2 φακελίσκοι

Δόσεις ανά Συσκευασία:15

Περιεκτικότητα ανά Δόση %ΣΗΠ*
Μαγνήσιο 375 mg 100

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Γλυκαντικά: xylitol, sorbitolsucralose, UltraMagⓇ Sucrosomial Magnesium (magnesium oxide, pregelatinised rice starch, sucrose esters of fatty acids, sunflower lecithin, tricalcium phosphate, rice flour), μέσο οξίνισης: citric acid, αντισυσσωματικός παράγο- ντας: silicon dioxide, flavours.

To UltraMag Oro είναι ένα σκεύασμα που περιέχει οξείδιο του μαγνησίου το οποίο μεταφέρεται περιβεβλημένο από Sucrosomial μεμβράνη και για το λόγο αυτό έχει υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Δεν περιέχει γλουτένη
Γενικά Χαρακτηριστικά
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "UltraMag Oro 30 Sachets"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;