Ducray Kertyol P.S.O. Rebalancing Treatment Shampoo 200ml
55 πόντοι

Ducray Kertyol P.S.O. Rebalancing Treatment Shampoo 200ml

Εξισορροπητικό Σαμπουάν Αγωγής Ειδικό για το Δέρμα με Τάση Ψωρίασης

Κωδικός 024088
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  15,57€
  5.0
8
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(8)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Ducray Kertyol P.S.O. Rebalancing Treatment Shampoo Εξισορροπητικό Σαμπουάν Αγωγής 200ml Το Σαμπουάν Kertyol P.S.O. είναι συμπληρωματική φροντίδα για το δέρμα με τάση ψωρίασης. Ευνοεί την απομάκρυνση των λεπιών, καταπραΰνει τις κοκκινίλες και το α...  Διαβάστε περισσότερα

10,90€
Κερδίστε 55 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3282770148473
ΒΑΡΟΣ: 220gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Θεραπείες Μαλλιών

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Ducray Kertyol P.S.O. Rebalancing Treatment Shampoo Εξισορροπητικό Σαμπουάν Αγωγής 200ml

Το Σαμπουάν Kertyol P.S.O. είναι συμπληρωματική φροντίδα για το δέρμα με τάση ψωρίασης. Ευνοεί την απομάκρυνση των λεπιών, καταπραΰνει τις κοκκινίλες και το αίσθημα κνησμού του ξηρού δέρματος ενώ παράλληλα προλαμβάνει την επανεμφάνιση της ξηρής πιτυρίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό ή έπειτα από φαρμακευτικές αγωγές.

Ευνοεί την απομάκρυνση των λεπιών, καταπραΰνει τις κοκκινίλες και το αίσθημα κνησμού. Προλαμβάνει την επανεμφάνιση της ξηρής πιτυρίδας. Σε συνδυασμό με φαρμακευτικές αγωγές

Κλινικά αποτελέσματα

* Από την 1η εφαρμογή -77% αίσθημα κνησμού

** Στον 1ο μήνα -78% αποσκλήρυνση πλακών +79% βελτίωση της ποιότητας ζωής

Ανοχή ελεγμένη σε συνδυασμό με φαρμακευτικές αγωγές

Αντιληπτές καλλυντικές ιδιότητες από τους ασθενείς

Ασφαλές για βαμμένα μαλλιά

Διευκολύνει το χτένισμα

*Κλινική μελέτη σε 54 άτομα που παρουσιάζουν ήπιας έως μέτριας μορφής ψωρίαση στο τριχωτό της κεφαλής. Στάδιο έναρξης και για 4 εβδομάδες: 3 εφαρμογές την εβδομάδα. Αξιολόγηση από το υποκείμενο της έντασης του κνησμού στις Τ8 ημέρες. Κλινική αξιολόγηση του πάχους της πλάκας στις Τ29 ημέρες.

**που οφείλεται στη ξηρότητα του δέρματος

Εφαρμόστε σε νωπό τριχωτό της κεφαλής. Ξεβγάλτε.Ανανεώστε την εφαρμογή αφήνοντάς το να δράσει για 3 λεπτά. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε το 3 φορές την εβδομάδα για 4 εβδομάδες. Μπορεί να συνδυαστεί με αγωγές κατά τη διάρκεια των εξάρσεων.

WATER (AQUA)COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL (COCOS NUCIFERA OIL)SODIUM TRIDECETH SULFATESODIUM LAUROAMPHOACETATECOCAMIDE MIPAGLYCERINSODIUM CHLORIDESALICYLIC ACID1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOLCICHORIUM INTYBUS (CHICORY) ROOT EXTRACTFRAGRANCE (PARFUM)ICTASOLPENTYLENE GLYCOLTRIPTERYGIUM WILFORDII CALLUS EXTRACT

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Ducray Kertyol P.S.O. Rebalancing Treatment Shampoo 200ml"

5.0
8 Κριτικές
8
0
0
0
0
πριν από 1 χρόνο
ΕΙΡΗΝΗ Α.
είμαι πολύ ευχαριστημένη
είμαι πολύ ευχαριστημένη, το συγκεκριμένο προϊόν μου το συνέστησε γιατρός και από τότε δεν έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ.
πριν από 2 χρόνια
Tetiana B.
What a relief!
This is a nice help to your itchy sculp. It is really worth buying as it is very helpful.
πριν από 2 χρόνια
Σοφία Κ.
εντυπωσιακό
εξαιρετικό σαμπουάν από την πρώτη κιόλας χρήση.
πριν από 2 χρόνια
ΕΙΡΗΝΗ Α.
είμαι πολύ ευχαριστημένη
είμαι πολύ ευχαριστημένη το συγκεκριμένο σαμπουάν το έχει συστήσει γιατρός για ξηροδερμία του τριχωτού της κεφαλής.Έχει πολύ καλά αποτελέσματα!!
πριν από 2 χρόνια
Λουκία Θ.
Άμεσα αποτελέσματα
Η καλύτερη λύση για την ξηροδερμια!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;