Forte Pharma Forte Stress 24h 15tabs
46 πόντοι

Forte Pharma Forte Stress 24h 15tabs

Συμπλήρωμα Διατροφής για την Μείωση του Άγχους & της Κόπωσης

Κωδικός 049281
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 5 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  17,46€
  1 Ερώτηση χρήστη

Forte Pharma Forte Stress 24h Συμπλήρωμα Διατροφής για την Μείωση του Άγχους & της Κόπωσης 15tabs Στρες & ψυχολογική ατονία Το Forté Stress 24h προσφέρει μια πλήρη και καινοτόμο φόρμουλα που συμβάλλει σε μείωση του άγχους & της κόπωσης, σε συνα...  Διαβάστε περισσότερα

9,24€
Κερδίστε 46 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3700221300947
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 51gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Άγχος - Στρες, Μνήμη - Εγκέφαλος, Κόπωση & Κούραση, Κατάθλιψη

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Forte Pharma Forte Stress 24h Συμπλήρωμα Διατροφής για την Μείωση του Άγχους & της Κόπωσης 15tabs

Στρες & ψυχολογική ατονία

Το Forté Stress 24h προσφέρει μια πλήρη και καινοτόμο φόρμουλα που συμβάλλει σε μείωση του άγχους & της κόπωσης, σε συναισθηματική ισορροπία και σε ψυχολογική ευεξία1,2,3.

Με δισκία διπλής αποδέσμευσης λειτουργεί αρχικά για άμεσο, και στη συνέχεια για παρατεταμένο αποτέλεσμα.

2 στρώσεις για 2 στάδια δράσης:

Ένα άμεσο αποτέλεσμα: να ξεκινήσετε τη μέρα σας ήρεμα
Το πρώτο στρώμα του δισκίου απελευθερώνει γρήγορα θαλάσσιο μαγνήσιο και βιταμίνη Β6 που συμβάλλουν στη μείωση του αισθήματος κόπωσης και στη βελτίωση της συναισθηματικής ισορροπίας1. Αυτό το στρώμα, περιέχει ακόμα το αμινοξύ L-θεανίνη (από πράσινο τσάι) καθώς και βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β5 και Β6, για καλύτερη ψυχολογική ευεξία3.

Ένα παρατεταμένο αποτέλεσμα: να αντισταθείτε στο στρες όλη την ημέρα
Το δεύτερο στρώμα του δισκίου απελευθερώνεται σταδιακά:

  • Ένα σύμπλεγμα 3 προσαρμογόνων φυτών (Rhodiola, Ashwagandha και Schisandra) για καλύτερη διαχείριση του στρες και για να τονώσει τη σωματική και ψυχική αντίσταση στην υπερκόπωση2. Τα 3 αυτά προσαρμογόνα βότανα βοηθούν το σώμα να προσαρμοστεί σε διαφορετικές καταστάσεις άγχους και να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτές τις καταστάσεις.
  • Θαλάσσιο μαγνήσιο και βιταμίνες Β6 και Β9.

(1) Το μαγνήσιο & η βιτ.η Β6 συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης & στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος
(2) Η Schisandra έχει προσαρμογόνες ιδιότητες και βελτιώνει την προσαρμογή στο στρες.
(3) Οι βιτ. Β1, Β3, Β6, Β9 συμβάλλουν στην ομαλή ψυχολογική λειτουργία

1 δισκίο την ημέρα με το γεύμα (με 1 ποτήρι νερό)

  1 Δισκίο % ΔΤΑ*
Rhodiola 100mg -
Ashwagandha 50mg -
Schisandra  200mg -
Θειαμίνη (Βιτ. Β1) 1,1mg 100%
Ριβοφλαβίνη (Βιτ.Β2) 1,4mg 100%
Νιασίνη (Βιτ.Β3) 16mg 100%
Βιταμίνη Β6 1,4mg 100%
Φολικό Οξύ (Βιτ.Β9) 200μg 100%
Παντοθενικό Οξύ (Βιτ.Β5) 6mg 100%
Θαλάσσιο Μαγνήσιο 100mg 26%
L-θεανίνη 20mg -

*ΔΤΑ: Διατροφικές Τιμές Αναφοράς

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (mg ανά ημερ.δόση): σταθεροποιητές (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, συμπολυμερές οξικού βινυλίου και πολυβινυλοπυρρολιδόνη, υδροξυπροπυλοκυτταρίνη, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων), ξηρο
εκχύλισμα από Σχισάντρα (Schisandra chinensis (τουρκ.) Baill.) (200), θαλάσσιο οξείδιο του μαγνησίου, ξηρό εκχύλισμα Rhodiola rosea (Sedum roseum (L.) Scop.) (100), ξηρό εκχύλισμα πράσινου τσαγιού (Camellia sinensis (L.)
Kuntze) (100) τιτλοδοτημένο σε L-θεανίνη, ξηρό εκχύλισμα Ashwagandha [Withania somnifera Dunal (Physalis somnifera L.)] (50), αντισυσσωματικός παράγοντας(διοξείδιο του πυριτίου), βιταμίνη Β3 (νικοταμίδη), βιταμίνη Β5
(D-παντοθενικό ασβέστιο), παράγοντες επικάλυψης (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, στεατικό οξύ), βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη), χρωστική (οξείδιο του
σιδήρου), βιταμίνες Β1 (υδροχλωρική θειαμίνη) & Β9 (φολικό οξύ).

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Forte Pharma Forte Stress 24h 15tabs"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Γειά σας.. Θα ήθελα να ρωτήσω πιο είναι το καλύτερο που έχετε για το άγχος και ενέργεια μαζί... Έχω δει δύο τρία που έχετε, αλλά θέλω την γνώμη σας και πιο είναι πιο αποτελεσματικό... Ευχαριστώ ????
    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 300 6842, προκειμένου να σας προτείνουμε προϊόντα τα οποία να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
    27/03/2024 από Pharm24