Garden Peel-Off Black Mask Μάσκα Βαθύ Καθαρισμού Προσώπου με Άνθρακα,Bamboo & Πράσινο Τσάι 10ml
24 πόντοι

Garden Peel-Off Black Mask Μάσκα Βαθύ Καθαρισμού Προσώπου με Άνθρακα,Bamboo & Πράσινο Τσάι 10ml

Κωδικός 029552
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  4,01€
  5.0
3
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(3)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Garden Peel-Off Black Mask Μάσκα Βαθύ Καθαρισμού Προσώπου με Άνθρακα,Bamboo & Πράσινο Τσάι 10ml ΑΝΘΡΑΚΑΣ BAMBOO, ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ, ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ, ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ Μάσκα για βαθύ καθαρισμό, απολέπιση και λάμψη. Ιδανική για λιπαρά δέρμα...  Διαβάστε περισσότερα

2,40€
x2 Διπλοί πόντοι | Κερδίστε 24 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5205962002740
ΒΑΡΟΣ: 16gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Μάσκες Προσώπου, Προϊόντα Περιποίησης Προσώπου - Προσφορές

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Garden Peel-Off Black Mask Μάσκα Βαθύ Καθαρισμού Προσώπου με Άνθρακα,Bamboo & Πράσινο Τσάι 10ml

ΑΝΘΡΑΚΑΣ BAMBOO, ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ, ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ, ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ

Μάσκα για βαθύ καθαρισμό, απολέπιση και λάμψη. Ιδανική για λιπαρά δέρματα με τάση ακμής, φραγμένους πόρους, μαύρα στίγματα και ατέλειες. Μετά την εφαρμογή της, ο ενεργός άνθρακας μπαμπού που περιέχει, δρα σαν μαγνήτης. Ρύποι, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα κολλάνε στη μάσκα και απομακρύνονται καθώς αυτή αφαιρείται. Παράλληλα, ένα ειδικό σύμπλεγμα ενεργών συστατικών με αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, αφαιρεί την υπερβολική λιπαρότητα, τονώνει και βοηθά το δέρμα να επανακτήσει τη φυσική του υγρασία, λάμψη και υγεία.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ. Δεν περιέχει parabens, mineral oil, GMO (γενετικά τροποποιημένα συστατικά) και αλλεργιογόνα

Cruelty Free

Ανοίξτε τους πόρους σας με μια ζεστή, υγρή πετσέτα. Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό και στεγνώστε καλά. Εφαρμόστε ένα παχύ, ομοιόμορφο στρώμα της μάσκας στο πρόσωπο, ειδικά στη μύτη, το πηγούνι και το μέτωπο και πιέστε το. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών, τα φρύδια και τα χείλη. Φορέστε τη μάσκα για 15-20 λεπτά μέχρι να στεγνώσει. Απαλά αφαιρέστε τη μάσκα σε μια καθοδική κίνηση. Ξεπλύνετε πολύ καλά με χλιαρό νερό. Ολοκληρώστε τη θεραπεία τονώνοντας και ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά σε σκοτεινό και δροσερό περιβάλλον. ΧΡΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΚαθαρισμός
ΜορφήΜάσκα
ΠεριοχήΠρόσωπο

AQUA (WATER), POLYVINYL ALCOHOL, ALCOHOL DENAT., BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PEG-9, CI 77499, DIATOMACEOUS EARTH, CHARCOAL POWDER, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT, BOSWELLIA SERRATA GUM, PHYTOSTEROLS, LECITHIN, SQUALANE, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, SOY ISOFLAVONES, DIOSCOREA VILLOSA (WILD YAM) ROOT EXTRACT, NIACINAMIDE, PYRIDOXINE HCL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PENTYLENE GLYCOL, CERAMIDE NP, POTASSIUM AZELOYD DIGLYCINATE, ZINC PCA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CELLULOSE GUM, DIPROPYLENE GLYCOL, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, CITRIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PARFUM (FRAGRANCE)

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Garden Peel-Off Black Mask Μάσκα Βαθύ Καθαρισμού Προσώπου με Άνθρακα,Bamboo & Πράσινο Τσάι 10ml"

5.0
3 Κριτικές
3
0
0
0
0
πριν από 1 χρόνο
ΣΤΕΛΛΑ Δ.
Εξαιρετικη
Τη χρησιμοποιώ συχνά αρκεί να την αφήσετε ώρα στο πρόσωπο
πριν από 3 χρόνια
Ευμορφιλη Μ.
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ
Είναι η καλύτερη peel-off μάσκα που έχω δοκιμάσει!και δεν σε κάνει να δακρύσεις οταν την βγάζεις και αφαιρεί όντως τα μαύρα στίγματα!Θα την ξαναγόραζα
πριν από 4 χρόνια
Λύδια Π.
Πολυ καλα αποτελεσματα
Οταν την εβγαλα ειχε πανω και ολα τα μαυρα στιγμα απο το προσωπο μου, πολυ καλα, την ξαναγορασα
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Υπάρχει σε μπουκάλι με περισσότερη ποσότητα?
    Μάλιστα υπάρχει και σε συσκευασία των 75ml. Garden of Panthenols Peel-Off Black Mask Μάσκα για Βαθύ Καθαρισμό, Απολέπιση & Λάμψη 75ml
    29/04/2020 από Pharm24