Lamberts A to Z Multivitamin & Minerals 20 Effer.tabs
38 πόντοι

Lamberts A to Z Multivitamin & Minerals 20 Effer.tabs

Συμπλήρωμα Διατροφής με Φόρμουλα Πολυβιταμινών & Μεταλλικών Στοιχείων για Τόνωση & Ενέργεια Κάθε Μέρα

Κωδικός 014452
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  11,30€
  5.0
5
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(5)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Lamberts A to Z Multivitamin & Minerals Συμπλήρωμα Διατροφής με Φόρμουλα Πολυβιταμινών & Μεταλλικών Στοιχείων για Τόνωση & Ενέργεια Κάθε Μέρα 20 Effer.tabs Ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών στο 100% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης (RDA). Με γεύσ...  Διαβάστε περισσότερα

7,68€
Κερδίστε 38 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5055148408220
ΒΑΡΟΣ: 108gr
Lamberts Partner

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

Lamberts A to Z Multivitamin & Minerals Συμπλήρωμα Διατροφής με Φόρμουλα Πολυβιταμινών & Μεταλλικών Στοιχείων για Τόνωση & Ενέργεια Κάθε Μέρα 20 Effer.tabs

Ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών στο 100% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης (RDA).

Με γεύση Μάνγκο και Ανανά

Η πολυβιταμίνη A to Z της Lamberts είναι μία φόρμουλα ενός αναβράζον δισκίου ημερησίως το οποίο παρέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά, πολλά εκ των οποίων στο 100% του RDA ( Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης ). Αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών με στόχο τη συντήρησή τους και συνίσταται για ηλικίες άνω των 13 ετών.

Οι Βιταμίνες C, D, ο ψεύδαργυρος και η Βιταμίνη Β12 συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Θωρακίζουν την άμυνα του οργανισμού ενάντια σε παθογόνα βακτήρια και ιούς και συμβάλλουν στη γρηγορότερη ανάρρωση σε περίπτωση νόσησης.

Οι Βιταμίνες του συμπλέγματος Β συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία το μεταβολικού συστήματος, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στην ενίσχυση της ψυχολογίας και στη βελτίωση του νευρικού συστήματος.

Το μαγνήσιο συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος, ενώ το ασβέστιο στην υγεία των οστών και των δοντιών.

Παρά το γεγονός ότι η Α-Ζ παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών παρόμοια με αντίστοιχες πολυβιταμινούχες φόρμουλες που κυκλοφορούν στην αγορά, έχει σημαντικά μικρότερο κόστος αγοράς.

Για να διασφαλίσουμε τα σωστά επίπεδα των 2 ζωτικών για τα οστά θρεπτικών συστατικών του ασβεστίου και του μαγνησίου, οι ιατροί συχνά συστήνουν και την παράλληλη λήψη του Osteoguard.

Κυκλοφορεί και σε ταμπλέτα.

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση μετά το γεύμα σε ένα ποτήρι με νερό.
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα.

Δοσολογία

Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών: 1 αναβράζον δισκίο ημερησίως.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Αλλεργίες: Περιέχει κίτρο.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 93184/05.12.2013. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 1 αναβράζον δισκίο

Δόσεις ανά Συσκευασία: 20

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
Vitamin A 800 µg (2664 IU) 100
Vitamin E 12 mg 100
Thiamin (Vitamin B1) 1.1 mg 100
Niacin (Vitamin B3) 16 mg 100
Folic Acid 200 µg 100
Biotin 50 µg 100
Vitamin K 75 µg 100
Iron 5 mg 36
Zinc 5 mg 33
Molybdenum 50 μg 100
Manganese 2 mg 100
Chromium 40 µg 100
Vitamin D 5 µg (200 IU) 100
Vitamin C 80 mg 100
Riboflavin (Vitamin B2) 1.4 mg 100
Pyridoxine (Vitamin B6) 1.4 mg 100
Vitamin B12 2.5 µg 100
Pantothenic Acid (Vitamin B5) 6 mg 100
Calcium 160 mg 20
Magnesium 75 mg 20
Iodine 150 µg 100
Selenium 55 µg 100

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Κιτρικό Οξύ, Ρυθμιστές Οξύτητας (Υδρογόνο Ανθρακικού Νατρίου & Ανθρακικό Νάτριο), Πηκτωματοποιητής (Σορβιτόλη), Ινουλίνη, Άμυλο, Φωσφορικό Τριασβέστιο, Γεύση, Γλυκαντική Ουσία (Σουκραλόζη)

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Δεν περιέχει γλουτένη
  • Δεν περιέχει λακτόζη
  • Δεν περιέχει ζάχαρη
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Lamberts A to Z Multivitamin & Minerals 20 Effer.tabs"

5.0
5 Κριτικές
5
0
0
0
0
πριν από 7 μήνες
Pinelopi A.
Εξαιρετική πολυβιταμίνη
Είναι από τις καλύτερες πολυβιταμίνες που έχω δοκιμάσει. Είναι εύκολες στην λήψη, επειδή είναι αναβράζοντα δισκια (σε σχέση με τις κάψουλες που είναι δύσκολες στην κατάποση). Πραγματικά λειτουργούν στον οργανισμό και δίνουν τόνωση και ευεξία από τις πρώτες μέρες!!
πριν από 1 χρόνο
Χρυσαυγή Κ.
Lamberts A to Z multi vitamin με γεύση μάνγκο και ανανά
Έχει υπέροχη γεύση.
πριν από 2 χρόνια
berna k.
Πιο δυναμική.
Με βοηθάει πάρα πολύ και νοιώθω πιο ξεκούραστα και πιο δυναμική.
πριν από 2 χρόνια
Nephelie C.
Εξαιρετικό
Το βρίσκω πολύ καλό, βλέπω διαφορά στις αντοχές μου και τη διάθεσή μου. Η γεύση δεν είναι τέλεια, αλλά δεν είναι και δυσάρεστη.
πριν από 3 χρόνια
maria8638 Α.
Πολυ καλες
Παρα πολυ καλες, μας ταιριαξαν τελεια.. Ευγευστες
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;