Lamberts Performance Energy Drink 1000g
106 πόντοι

Lamberts Performance Energy Drink 1000g

Συμπλήρωμα Διατροφής με Ηλεκτρολύτες & Σύνθετους Υδατάνθρακες για Αποθεραπεία μετά από Έντονη Άσκηση με Γεύση Πορτοκάλι

Κωδικός 018448
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 1 προϊόν είναι διαθέσιμo!

Π.Λ.Τ.  38,69€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Lamberts Performance Energy Drink Συμπλήρωμα Διατροφής με Ηλεκτρολύτες & Σύνθετους Υδατάνθρακες για Αποθεραπεία μετά από Έντονη Άσκηση με Γεύση Πορτοκάλι 1000g Το Energy Drink της Lamberts ® αποτελεί ένα ιδανικό συμπλήρωμα αθλητικής διατροφής με η...  Διαβάστε περισσότερα

21,28€
Κερδίστε 106 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5055148405700
ΒΑΡΟΣ: 1000gr
Lamberts Partner
Περιγραφή Προϊόντος

Lamberts Performance Energy Drink Συμπλήρωμα Διατροφής με Ηλεκτρολύτες & Σύνθετους Υδατάνθρακες για Αποθεραπεία μετά από Έντονη Άσκηση με Γεύση Πορτοκάλι 1000g

Το Energy Drink της Lamberts ® αποτελεί ένα ιδανικό συμπλήρωμα αθλητικής διατροφής με ηλεκτρολύτες και σύνθετους υδατάνθρακες. Οι σύμπλοκοι υδατάνθρακες σταθεροποιούν τα επίπεδα γλυκόζης του αίματος και αποτρέπουν την εξάντληση των επιπέδων του μυϊκού γλυκογόνου, τα οποία μειώνονται κατά τη διάρκεια της εκγύμνασης.

  • Οι ηλεκτρολύτες συμβάλλουν στην αναπλήρωση των ανόργανων μετάλλων που χάνονται λόγω της εφίδρωσης. Τα διαλύματα υδατανθράκων - ηλεκτρολυτών συμβάλλουν στη διατήρηση της απόδοσης και της αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένης άσκησης και ενισχύουν την απορρόφηση του νερού. Το μαγνήσιο συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών
  • H βιταμίνη C συμβάλλει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού κατά τη διάρκεια της έντονης εκγύμνασης. Επίσης, συμβάλλει τη μείωση της κόπωσης που συνοδεύει έντονα προγράμματα εκγύμνασης.
  • Το γλυκογόνο του μυϊκού ιστού αποτελεί μια από τις πρώτες πηγές ενέργειας κατά τη διάρκεια της εκγύμνασης. Ουσιαστικά πρόκειται για πολυσακχαρίτη (μόρια σακχάρου που συνδέονται μεταξύ τους) και η διάσπασή του κατά τη διάρκεια της εκγύμνασης παρέχει τα αναγκαία για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του οργανισμού, μόρια σακχάρου. Η εξάντληση των αποθεμάτων του μυϊκού γλυκογόνου συνοδεύεται από έναρξη διάσπασης των πρωτεϊνών του μυϊκού ιστού στα επιμέρους αμινοξέα, ώστε να διασφαλιστεί η κάλυψη των ενεργειακών αναγκών που συνοδεύουν την εκγύμναση, κάτι που οδηγεί στην εμφάνιση μυαλγίας και κόπωσης.
  • Οι υδατάνθρακες είναι το βασικό δομικό στοιχείο του γλυκογόνου. Τα Energy drink είναι ιδανικό ως “ρόφημα αποκατάστασης” για πριν και κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Βοηθάει στην αποκατάσταση των αποθεμάτων γλυκογόνου του οργανισμού ενώ ταυτόχρονα τροφοδοτεί άμεσα με ενέργεια τον οργανισμό. Επιπλέον, αντικαθιστά τους χαμένους ηλεκτρολύτες, προκειμένου να βοηθήσει στην άμεση αποκατάσταση της ισορροπίας των υγρών.

Το Energy Drink της Lamberts ® αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν αθλητικής διατροφής καθώς:

  • Περιέχει σύμπλοκους υδατάνθρακες σε μορφή πολυσακχαριτών μακράς και μέσης αλύσου, διασφαλίζοντας την παροχή ενέργειας στον οργανισμό, σταθεροποιώντας τα επίπεδα γλυκόζης του αίματος και αποτρέποντας την εξάντληση του μυϊκού γλυκογόνου κατά τη διάρκεια της εκγύμνασης
  • Περιέχει ηλεκτρολύτες (ανόργανα μέταλλα), όπως νάτριο, κάλιο, ασβέστιο, χλώριο, φώσφορο και μαγνήσιο για την αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών που χάνονται μέσω της εφίδρωσης
  • Περιέχει βιταμίνη C. Η βιταμίνη C συμβάλλει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού κατά τη διάρκεια της έντονης εκγύμνασης. Επίσης, συμβάλλει τη μείωση της κόπωσης που συνοδεύει έντονα προγράμματα εκγύμνασης

Το Energy Drink της Lamberts ® μπορεί να ληφθεί:

  • Πριν και κατά τη διάρκεια του προγράμματος εκγύμνασης διασφαλίζοντας την παροχή ενέργειας στον οργανισμό, αποτρέποντας την εξάντληση του μυϊκού γλυκογόνου και αναπληρώνοντας τους ηλεκτρολύτες
  • Μετά το πέρας του προγράμματος εκγύμνασης για την αντιμετώπιση της κόπωσης (αποκατάσταση των επιπέδων του μυϊκού γλυκογόνου και των ηλεκτρολυτών)

Οδηγίες Χρήσης

Μπορεί να ληφθεί πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας του προγράμματος εκγύμνασης.

Μπορούν να ληφθούν έως 4 τέτοιες δόσεις ημερησίως.

Δοσολογία

Ενήλικες: Προσθέστε 50 gr σκόνης σε 500 ml κρύου νερού και αναδεύεστε.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Το σκεύασμα αυτό δε συνίσταται για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Αλλεργίες: Περιέχει γάλα και σόγια.

Παράγεται σε εργοστάσιο χρησιμοποιεί: γάλα, σόγια και δημητριακά.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 41705/23.06.2008. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 50 gr 

Δόσεις ανά Συσκευασία: 20

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
Ενέργεια 175kJ/732kcal -
Πρωτεΐνη 0.0 gr -
Υδατάνθρακες 43.7 gr -
Εκ των οποίων σάκχαρα 5.5 gr -
Λίπη 0.0 gr -
Εκ των οποίων κορεσμένα     0.9 gr -
Διαιτητικές ίνες     0.0 g -
Νάτριο 98.3 mg 18
Άλας 0.246 gr -
Βιταμίνη C     206 mg -
Kάλιο 294.3 mg -
Χλώριο 151.7 mg -
Ασβέστιο 87.1 mg -
Φώσφορο 160.3 mg -
Μαγνήσιο 82.6 mg -

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Maltodextrin, Dried Glucose Syrup, Acidity Regulator (Citric Acid), Di-Potassium Phosphate, Flavouring, Sodium Chloride, Calcium Carbonate, Vitamin C (Ascorbic Acid), Natural Colour (Beta Carotene), Magnesium Citrate, Magnesium Phosphate, Artificial Sweetener.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Δεν περιέχει λακτόζη
  • Κατάλληλο για vegans
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Lamberts Performance Energy Drink 1000g"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 5 μήνες
Θεοδωρα Κ.
Ηλεκτρολύτες για ολουε!
Οταν επελεξε ο γιος μου Ευάγγελος -Ιωάννης , παικτης μπασκετ του ΠΕΛΑΣΚΟΣ ΚΟΜ Μεγαλοπολης να αγορασει τους εν λόγω ηλεκτρολύτες , ήθελα να κανω την πρωτη χρήση γ ως μητερα να τις αξιολογήσω. Εκεινο που εχω να πώ ειναι πως οι ηλεκτρολύτες αυτής της εταιρίας είναι εκπληκτικά Υπέροχες με ωραία γεύση και αποτέλεσμα που πραγματικά με ενθουσίασε.. Τις συστήνω και στις μαμάδες.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;

Καλησπέρα σας !Αν μπορούν να το πάρουν Energy Drink οι ηλικιωμένοι άνθρωποι
Θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας για την λήψη energy drink από ηλικιωμένους.
28/07/2020 από Pharm24