Moller\'s Cod Liver Oil Apple 250ml
77 πόντοι

Moller's Cod Liver Oil Apple 250ml

Συμπλήρωμα Διατροφής Πόσιμου Μουρουνέλαιου Πλούσιο σε Ω3 με Βιταμίνες A, D & E με Γεύση Μήλου

Κωδικός 038395
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  21,85€
  5.0
3
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(3)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Moller's Cod Liver Oil Apple Συμπλήρωμα Διατροφής Πόσιμου Μουρουνέλαιου Πλούσιο σε Ω3 με Βιταμίνες A, D & E με Γεύση Μήλου 250ml Το Möller’s Μουρουνέλαιο υγρό από συκώτι Αρκτικής μουρούνας συμπληρώνει την καθημερινή διατροφή με Ω3 λιπαρά οξέα, βιτ...  Διαβάστε περισσότερα

15,30€
Κερδίστε 77 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 7070866030759
ΒΑΡΟΣ: 478gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

Moller's Cod Liver Oil Apple Συμπλήρωμα Διατροφής Πόσιμου Μουρουνέλαιου Πλούσιο σε Ω3 με Βιταμίνες A, D & E με Γεύση Μήλου 250ml

Το Möller’s Μουρουνέλαιο υγρό από συκώτι Αρκτικής μουρούνας συμπληρώνει την καθημερινή διατροφή με Ω3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες D3, A και E αποτελώντας τέλεια λύση για όλη την οικογένεια με υπέροχη γεύση πράσινου μήλου.

Ω-3 λιπαρά οξέα (DHA και EPA)
Τα DHA και EPA ευρίσκονται σε μουρουνέλαια και ιχθυέλαια και είναι τα σημαντικότερα λιπαρά οξέα της οικογένειας των Ω3. Αποτελούν δομικά συστατικά των ανθρώπινων κυττάρων και σημαντικά στοιχεία για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου, των ματιών και της καρδιάς. Βοηθούν στην πρόληψη και τον περιορισμό ασθενειών των αρθρώσεων και της ρευματοειδούς αρθρίτιδαςραχίτιδας και οστεοπόρωσης, καρδιαγγειακών παθήσεωνκαρκίνουδυσλεξίας και υπερκινητικότηταςκατάθλιψηςδιαβήτηλοιμώξεων και δερματικών παθήσεων.
Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι τα Ω3 λιπαρά οξέα μπορούν να μειώσουν τα συμπτώματα ελλειμματικής προσοχής στα παιδιά και να βελτιώσουν τις νοητικές τους ικανότητες. Επίσης, υπάρχουν ενδείξεις ότι προστατεύουν από το Alzheimer και τη βαθμιαία απώλεια μνήμης λόγω ηλικίας.
Μελέτη του Harvard έδειξε ότι τα Ω3 λιπαρά οξέα αυξάνουν κατά 2,22 έτη το προσδόκιμο ζωής των ηλικιωμένων. Τέλος, έρευνες δείχνουν πως το μουρουνέλαιο βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος και την ευφυΐα. Μελέτη έδειξε ότι τετράχρονα παιδιά, που οι μητέρες τους ελάμβαναν μουρουνέλαιο (DHA και EPA) κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό, είχαν καλύτερες επιδόσεις σε τεστ ευφυΐας από παιδιά που οι μητέρες τους ελάμβαναν άλλου τύπου έλαια.

Βιταμίνη D
Ο σημαντικότερος ρόλος της βιταμίνης D είναι η ρύθμιση της απορρόφησης του ασβεστίου και του φωσφόρου για τη δόμηση των οστών. Η έλλειψη της επιβραδύνει την ανάπτυξη του ανθρώπινου σκελετού και “μαλακώνει” τα οστά προκαλώντας ραχίτιδα. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου στους μεσήλικες και σε γηραιότερους ανθρώπους. Μελέτες επίσης υποστηρίζουν τη συμμετοχή της στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Άλλοι ρόλοι που της έχουν αποδοθεί σχετίζονται με τον προστατευτικό της ρόλο έναντι της σκλήρυνσης κατά πλάκας, της καρδιοπάθειας και του κινδύνου εκδήλωσης των συμπτωμάτων της γρίπης.

Βιταμίνη Α
Βιταμίνη Ε είναι σημαντική βιταμίνη για την κυτταρική διαίρεση, τη σκελετική ανάπτυξη και ωρίμανση, την εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την υγεία των ματιών και τη νυχτερινή όραση, καθώς και την οργανογένεση των εμβρύων.

Βιταμίνη Ε
Βιταμίνη Ε είναι μια αντιοξειδωτική βιταμίνη που προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και τα Ω3 λιπαρά οξέα από την οξείδωση.

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση με το γεύμα ή και με άδειο στομάχι (μαζί με νερό).
Αποφύγετε τις προχωρημένες βραδινές ώρες, επειδή η αυξημένη ενέργεια δε βοηθάει στον ύπνο

Δοσολογία

Ενήλικες: 5 ml ( 1 κουταλάκι του γλυκού ) ημερησίως.
Παιδιά από 6 μηνών: 5 ml ( 1 κουταλάκι του γλυκού ) ημερησίως.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Το ΕPA μειώνει την αρτηριακή πίεση, αυξάνοντας τη δράση των αντιυπερτασικών φαρμάκων. Επιπλέον, αντενδείκνυται με την παράλληλη χορήγηση αντιπηκτικής αγωγής. Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι τα ιχθυέλαια μειώνουν τη δράση των αντισυλληπτικών χαπιών.

Προφυλάξεις

Άτομα με αλλεργία στα οστρακοειδή και στα ψάρια είναι πολύ πιθανό να εμφανίσουν αλλεργία σε συμπληρώματα διατροφής με Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.

Άτομα που λαμβάνουν ασπιρίνη ή από του στόματος αντιπηκτικά πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους, προ της λήψης του.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως. Ιδανική θερμοκρασία 15-25 °C.

Μετά το άνοιγμα η φιάλη αποθηκεύεται στο ψυγείο και να διατηρείται μέχρι 3 μήνες.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 56366/25-08-2015. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 5 ml ( 1 κουταλάκι του γλυκού )

Δόσεις ανά Συσκευασία: 50

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
Ω3 Λιπαρά Οξέα, εκ των οποίων: 1.170 mg  -
DHA 550 mg  -
EPA 370 mg  -
Λοιπά Ω3 200 mg  -
Βιταμίνη D 10 μg /400IU 200
Βιταμίνη Ε 250 μg/ 833IU 84
Βιταμίνη Α 3 mg / 5IU 25

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο, μουρουνέλαιο, γλυκερόλη, αντιοξειδωτικά (μείγμα το κοφερολών), βιταμίνη D3 ως χοληκαλσιφερόλη, Βιταμίνη Ε, Βιταμίνη Α, φυσικό πράσινου μήλου.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Moller's Cod Liver Oil Apple 250ml"

5.0
3 Κριτικές
3
0
0
0
0
πριν από 1 χρόνο
Violetta M.
5 αστέρια
Πολύ ωραία έχω πάρει πίνει η μάνα μου και είναι ευχαριστημένη πάρα πολύ ευχαριστώ πάρα πολύ για εξυπηρέτηση και πολλές εκπτώσεις..
πριν από 2 χρόνια
Ειρήνη Ρ.
Πολύ ωραία γεύση
Το άρωμα και η γεύση κάνουν την διαφορά, πάντα σε σχέση με τα μουρουνελαια...
πριν από 2 χρόνια
ΒΑΙΟΣ Τ.
Μουρουνέλαιο Μήλο 250ml
Υπέροχη γεύση !
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Το ξεχασα ανοιχτο εκτος ψυγειου. Να το πεταξω;
    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 300 6842 προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.
    28/09/2021 από Pharm24