Moller\'s Total 28caps + 28tabs
77 πόντοι

Moller's Total 28caps + 28tabs

Συμπλήρωμα Διατροφής με Ωμέγα 3, Βιταμίνες & Μέταλλα για Τόνωση του Οργανισμού

Κωδικός 028287
Αναμένεται στις 24/03/2024

Π.Λ.Τ.  21,75€
  4.9
139
8
2
0
0
Διαβάστε κριτικές
(149)
Γράψτε τη γνώμη σας
  25 Ερωτήσεις χρηστών

Moller's Total Συμπλήρωμα Διατροφής με Ωμέγα 3, Βιταμίνες & Μέταλλα για Τόνωση του Οργανισμού 28caps + 28tabs Το Mӧller’s Total καλύπτει διατροφικές ελλείψεις και ανεπάρκειες, προστατεύοντας μακροπρόθεσμα από πλήθος παθήσεων, ακόμη και πολύ σοβαρώ...  Διαβάστε περισσότερα

15,44€
Κερδίστε 77 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5702071501541
Περιγραφή Προϊόντος

Moller's Total Συμπλήρωμα Διατροφής με Ωμέγα 3, Βιταμίνες & Μέταλλα για Τόνωση του Οργανισμού 28caps + 28tabs

Το Mӧller’s Total καλύπτει διατροφικές ελλείψεις και ανεπάρκειες, προστατεύοντας μακροπρόθεσμα από πλήθος παθήσεων, ακόμη και πολύ σοβαρών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αμέσως ενέργεια, ζωτικότητα και ευεξία, συμβάλλοντας καθοριστικά σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Προσφέρει συνεργικό συνδυασμό ωμέγα-3 λιπαρών οξέων με πλήρη σειρά βιταμινώνμεταλλικών στοιχείων.

Ολοκληρωμένη φόρμουλα για ενήλικες, περιλαμβάνουσα τα σημαντικότερα διατροφικά στοιχεία. Κάθε μία από τις 4 καρτέλες της συσκευασίας περιέχει μία σειρά κάψουλες με Ω3 (EPA 180 mg, DHA 135 mg), και μία σειρά ταμπλέτες με βιταμίνες και μέταλλα.

Ενισχύει:

  • Φυσιολογικό Μεταβολισμό – Ενέργεια – Μείωση Κούρασης: Βιταμίνες C, B6, B12, Νιασίνη, Παντοθενικό οξύ, Μαγνήσιο
  • Φυσιολογική λειτουργία καρδιάς: Θειαμίνη
  • Νευρικό σύστημα – Νοητική επίδοση – Γνωσιακή λειτουργία – Φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία: Βιταμίνες Β2, Β6, Β12, Νιασίνη, Θειαμίνη, Παντοθ. Οξύ, Βιταμίνη C, Μαγνήσιο, Χαλκός, Ιώδιο
  • Ανοσοποιητικό σύστημα: Βιταμίνες Α, Β6, Β12, C, D, Σίδηρος, Σελήνιο, Ψευδάργυρος
  • Φυσιολογικός σχηματισμός κολλαγόνου – Φυσιολογική λειτουργία οστών, δοντιών, ούλων, χόνδρων, Αιμοφόρων αγγείων: Βιταμίνη C, Μαγνήσιο
  • Φυσιολογική λειτουργία μυών: Βιταμίνη D, Μαγνήσιο
  • Φυσιολογική όραση: Ριβοφλαβίνη, Βιταμίνη Α, Ψευδάργυρος
  • Φυσιολογικό Δέρμα, Μαλλιά, Νύχια: Νιασίνη, Ιώδιο, Ψευδάργυρος, Σελήνιο
  • Αντιοξειδωτική προστασία: Βιταμίνες C, Β2, Ε, Χαλκός, Μαγγάνιο, Σελήνιο, Ψευδάργυρος
  • Φυσιολογική Γονιμότητα, Αναπαραγωγή: Ψευδάργυρος, Σελήνιο

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα EPA & DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. Το DHA συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και της όρασης. Το ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με ημερήσια πρόσληψη 250 mg EPA και DHA*.

* Επίσημοι ισχυρισμοί υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

Τα Νορβηγικά ιχθυέλαια Moller's παράγονται από άγρια ψάρια και όχι από ιχθυοκαλλιέργειες και είναι στη μορφή των μη συνθετικών φυσικών τριγλυκεριδίων για υψηλή απορρόφηση από τον οργανισμό (έως και 98%). Η επεξεργασία τους γίνεται μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή της αλίευσης. Είναι συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας και καθαρότητας απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα και τοξικές ουσίες όπως ο υδράργυρος, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Επιπλέον, η παραγωγή και η συσκευασία τους σε ατμόσφαιρα αζώτου τα προστατεύει από τη φωτοχημική οξείδωση.

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση με το γεύμα ή και με άδειο στομάχι (μαζί με νερό).
Αποφύγετε τις προχωρημένες βραδινές ώρες, επειδή η αυξημένη ενέργεια δε βοηθάει στον ύπνο

Δοσολογία

Ενήλικες: 1 κάψουλα & 1 ταμπλέτα ημερησίως.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Το ΕPA μειώνει την αρτηριακή πίεση, αυξάνοντας τη δράση των αντιυπερτασικών φαρμάκων. Επιπλέον, αντενδείκνυται με την παράλληλη χορήγηση αντιπηκτικής αγωγής. Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι τα ιχθυέλαια μειώνουν τη δράση των αντισυλληπτικών χαπιών.

Προφυλάξεις

Άτομα με αλλεργία στα οστρακοειδή και στα ψάρια είναι πολύ πιθανό να εμφανίσουν αλλεργία σε συμπληρώματα διατροφής με Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.

Άτομα που λαμβάνουν ασπιρίνη ή από του στόματος αντιπηκτικά πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους, προ της λήψης του.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως. Ιδανική θερμοκρασία 15-25 °C.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 70303/6-7-2020, 70304/6-7-2020. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 1 κάψουλα & 1 ταμπλέτα

Δόσεις ανά Συσκευασία: 28

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*  
Ανά 1 κάψουλα    
Ω3 Λιπαρά Οξέα, εκ των οποίων 375 mg -
EPA 180 mg -
DHA 135 mg -
Βιταμίνη D** (στην κάψουλα) 10 μg** 133
Ανά 1 ταμπλέτα    
Βιταμίνη D** (στην ταμπλέτα) 10 μg**  268
Βιταμίνη Α 250 μg 31
Βιταμίνη Ε 12 mg 100
Βιταμίνη C 80 mg 100
Θειαμίνη (Β1) 1.1 mg 100
Ριβοφλαβίνη (Β2) 1.4 mg 100
Νιασίνη 16 mg 100
Πυριδοξίνη (Β6) 1.4 mg 100
Φυλικό οξύ 200 μg 100
Βιταμίνη Β12 2.5 μg 100
Παντοθενικό οξύ 6 mg 100
Μαγνήσιο 85 mg 23
Σίδηρος 7 mg 50
Ψευδάργυρος 10 mg 100
Χαλκός 1000 μg 100
Μαγγάνιο 2 mg 100
Σελήνιο 55 μg 100
Χρώμιο 40 μg 100
Μολυβδαίνιο 50 μg 100
Ιώδιο 150 μg 100

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης **Συνολική ποσότητα Βιτ. D (D3) σε 1 κάψουλα και 1 ταμπλέτα = 20 μg (800 IU) (400% ΣΗΠ**)

Συστατικά-Έκδοχα

Κάψουλα
(Ωμέγα-3, Βιταμίνη 03): Συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο, ζελατίνη (βοοειδών), γλυκερόλη, αντιοξειδωτικό μείγμα τοκοφερολών, χοληκαλσιφερόλη (Βιταμίνη D3).

Ταμπλέτα
(Βιταμίνες, Μέταλλα, Ιχνοστοιχεία, Βότανα): Διογκωτικοί παράγοντες (άλατα ασβεστίου του ορθοφωσφορικού οξέος, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, νατριούχος διασταυρούμενη καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη), υδροξείδιο του μαγνησίου, εκχύλισμα ρίζας Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer), L-ασκορβικό οξύ, μαλτοδεξτρίνη, άμυλο αραβοσίτου, φουμαρικός σίδηρος, υλικό επικάλυψης (στεατικό μαγνήσιο, υδροξυπροπυλομε θυλοκυτταρίνη, τροποποιημένο άμυλο, υδροξυπροπυλοκυτταρίνη, καρνααυβικός κηρός)οξική DL-α-τοκοφερόλη, νικοτιναμίδιο, οξείδιο του ψευδαργύρου, φύλλα και άνθη κράταιγου (Crataegus monogyna), εκχύλισμα ρίζας ροδιόλας (Rhodiola rosea), ο-παντοθενικό ασβέστιο, θετικό μαγγάνιο, υγροσκοπικό (γλυκερόλη), θετικός χαλκός (ΙΙ), υδροχλωρική πυριδοξίνη, ριβοφλαβίνη, μονονιτρική θειαμίνη, οξική ρετινόλη, τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας (από κοκοφοινικέλαιο), πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ, χλωριούχο χρώμιο (ΙΙΙ), μολυβδαινικό νάτριο, σεληνικό νάτριο, ιωδικό κάλιο, χοληκαλσιφερόλη, κυανοκοβαλαμίνη.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Δεν περιέχει γλουτένη
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Moller's Total 28caps + 28tabs"

4.9
149 Κριτικές
139
8
2
0
0
πριν από 2 χρόνια
Μεταξια Σ.
Πολύ αποτελεσμΤικο
Πολύ σύντομα νοιώθεις πιο ενεργητικός πιο δυνατός δεν έχεις τάσεις υπννυλιας και γενικά βλέπεις διαφορά στη συμπεριφορά σου και στο σωματος Νοιώθεις ζωντανός με μια λεξη
πριν από 9 μήνες
Τατιάνα Τ.
Total
Καταπληκτικό προϊόν ,αποτελεσματικό .
πριν από 2 χρόνια
PANAGIOTIS K.
Συμπλήρωμα molers total plus
εξαιρετικό προϊόν σε καλή τιμή στο pharm24
πριν από 2 μήνες
ΜΑΡΙΝΑ Β.
Εξαιρετικό
Με αυτο το συμπλήρωμα δεν ξυπνούσα πια κουρασμένη και είδα σημαντική βελτίωση στην ενέργεια μου!Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
πριν από 2 μήνες
Κατερίνα Β.
πολύ καλό
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;

Μπορώ να πιω και τις δυο κάψουλες μαζί;
Η προτεινόμενη χρήση του προϊόντος από την εταιρία είναι μία κάψουλα και μια ταμπλέτα μαζί με το φαγητό ή και με άδειο στομάχι (μαζί με νερό).
19/09/2022 από Pharm24
Καλησπέρα σας, το προιον με τον Κωδικός 028287 είναι το παλιό χωρίς το ginseng? Αν ναι τότε ενημερώστε με για να παραγγείλω, καθώς το νέο, στην χρυσή συσκευασία έχει συστατικά που μου βγάζει αλλεργία.
Μάλιστα, το προϊόν δεν περιέχει Ginseng.
05/09/2022 από Pharm24
Καλησπέρα , μπορώ να παίρνω το προϊόν παράλληλα με το collagen pro active;
Φυσικά, αν επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονη λήψη των δυο σκευασμάτων.
26/10/2021 από Pharm24
Μπορώ να πάρω για τρεις μήνες μολερς τοταλ πλας?
Η λήψη του σκευάσματος συνιστάται για τρίμηνη αγωγή, έπειτα μπορεί να γίνει μια διακοπή 30 ημερών και να επαναλάβετε.
05/07/2021 από Pharm24
Καλησπέρα σας τελικά δεν έχω καταλάβει τα πίνουμε μια τα δύο μαζί ή χωριστά σε κάποια απάντηση αναφέρεται μαζί και σε κάποια χωριστά .. ποιο είναι το σωστό τελικά.... Ευχαριστώ
Η προτεινόμενη χρήση του προϊόντος από την εταιρία είναι μία κάψουλα και μια ταμπλέτα μαζί με το φαγητό ή και με άδειο στομάχι (μαζί με νερό).
24/05/2021 από Pharm24