Natures Plus Source of Life Garden Vitamin K2 120μg, 60veg.caps
123 πόντοι

Natures Plus Source of Life Garden Vitamin K2 120μg, 60veg.caps

Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνης Κ2 & Μείγματος Βιολογικών Τροφών για την Καλή Υγεία των Οστών & Φυσιολογική Αιμοποίηση

Κωδικός 024613
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  40,23€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Natures Plus Source of Life Garden Vitamin K2 120μg Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνης Κ2 & Μείγματος Βιολογικών Τροφών για την Καλή Υγεία των Οστών & Φυσιολογική Αιμοποίηση 60veg.caps Κάθε φυτική κάψουλα παρέχει 120μg  βιταμίνης Κ στην πλέον βιοδιαθέ...  Διαβάστε περισσότερα

24,50€
Κερδίστε 123 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 097467307377

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

Natures Plus Source of Life Garden Vitamin K2 120μg Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνης Κ2 & Μείγματος Βιολογικών Τροφών για την Καλή Υγεία των Οστών & Φυσιολογική Αιμοποίηση 60veg.caps

Κάθε φυτική κάψουλα παρέχει 120μg  βιταμίνης Κ στην πλέον βιοδιαθέσιμη μορφή της, την K2 (μενακινόνη-7), από πιστοποιημένο 100% βιολογικό natto (προϊόν ζύμωσης σόγιας). Επιπλέον, περιέχει μείγμα ανεπεξέργαστων βιολογικών τροφών (φρούτα, λαχανικά, μανιτάρια, βότανα, φύκη, φυτικά ένζυμα) με συνεργική δράση για μέγιστη απορρόφηση.

Η βιταμίνη Κ είναι κυρίως γνωστή για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στη φυσιολογική πήξη του αίματος, καθώς συμβάλλει στην παραγωγή λειτουργικών πρωτεϊνικών παραγόντων (προθρομβίνη, προκομβερτίνη κ.ά.) που συντίθενται στο ήπαρ και εμπλέκονται στον παραπάνω μηχανισμό.

Έλλειψη βιταμίνης Κ αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο αιμορραγιών. Τα συμπτώματα της ανεπάρκειας σε βιταμίνη Κ είναι το εύκολο μελάνιασμα, οι συχνές ρινορραγίες, η αιμορραγία των ούλων, η βαριά εμμηνορρυσία, και η παρουσία αίματος στα ούρα και/ή τα κόπρανα.

Ωστόσο, η βιταμίνη Κ είναι απαραίτητη και για τη σωστή λειτουργία πρωτεϊνών που συντίθεται σε άλλους ιστούς, όπως η οστεοκαλσίνη (συντίθεται στους οστεοβλάστες) και η MGP (συντίθεται στο χόνδρο και τα τοιχώματα των αγγείων), οι οποίες εμπλέκονται στον μεταβολισμό των οστών. Η οστεοκαλσίνη είναι υπεύθυνη για την ενσωμάτωση του ασβεστίου στα οστά, ενώ η βασική λειτουργία της MGP είναι να εμποδίζει την εναπόθεση του ασβεστίου στις αρτηρίες.

Πολυάριθμες κλινικές μελέτες υποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της βιταμίνης Κ2 στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης, ενώ φαίνεται ότι δρα συνεργικά με φάρμακα (διφωσφονικά) που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της. Η μέχρι τώρα έρευνα έχει δείξει ότι η Κ2 μειώνει σημαντικά την απώλεια της οστικής μάζας και τον κίνδυνο καταγμάτων σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες με οστεοπόρωση (ιδίως σε συνδυασμό με βιταμίνη D3 και ασβέστιο), σε πάσχοντες από Parkinson, Alzheimer, κίρρωση του ήπατος, νευρική ανορεξία, πρωτοπαθή χολική κίρρωση, άτομα που έχουν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, καθώς και σε άτομα που λαμβάνουν κορτικοστεροειδή ή το αντικαρκινικό οξική λεουπρολίδη.

Κλινικές έρευνες και μελέτες  έδειξαν ότι η βιταμίνη Κ2, αλλά πιθανόν όχι η Κ1, εμποδίζει την ασβεστοποίηση των αρτηριών και τη δημιουργία αθηρωματικής πλάκας, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η βιταμίνη Κ2, σε in vitro και in vivo πειράματα, παρουσίασε αξιόλογη δράση έναντι διαφόρων μορφών καρκίνου, όπως προστάτη, ήπατος, μαστού κ.ά.

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση με το γεύμα.
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά.

Δοσολογία

Ενήλικες: 1 κάψουλα ημερησίως.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Το προϊόν αυτό δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

Να μη λαμβάνεται παράλληλα με αντιπηκτικά φάρμακα, καθώς μπορεί να μειώσει τη δράση τους.

Η βιταμίνη Ε σε δοσολογίες άνω των 800IU πιθανόν να ανταγωνίζεται τη δράση της βιταμίνης Κ, αυξάνοντας τον κίνδυνο αιμορραγίας, σε άτομα που ακολουθούν αντιπηκτική θεραπεία ή λαμβάνουν περιορισμένες ποσότητες βιταμίνης Κ μέσω της διατροφής τους. Η βιταμίνη K δεν είναι τοξική ακόμα και σε πολύ υψηλές δόσεις (π.χ. 135mcg ημερησίως) και η αυξημένη λήψη της δεν προκαλεί συμπτώματα στον άνθρωπο. Για τον λόγο αυτό δεν έχει καθοριστεί και ανώτατο ασφαλές όριο. Μόνο η συνθετική βιταμίνη Κ, η Κ3 (μεναδιόνη), είναι αποδεδειγμένα τοξική, καθώς σε υψηλές δόσεις προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και αιμολυτική αναιμία, ενώ ασκεί κυτταροτοξική δράση στο ήπαρ.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Παρενέργειες

Το προϊόν αυτό δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.Άτομα που λαμβάνουν από του στόματος αντιπηκτικά, πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους πριν τη λήψη 100μg και άνω Βιταμίνης Κ.

H λήψη Βιταμίνης Κ σε πολύ υψηλές δόσεις ενδέχεται να προκαλέσει κυάνωση, υπόταση, ζαλάδα και κνησμό.

Προφυλάξεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 14526/05-02-2020. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 1 κάψουλα

Δόσεις ανά Συσκευασία: 60

Διατροφικές πληροφορίες Ανά κάψουλα  % ΣΗΠ*
Βιταμίνη K2 (as menaquinone-7) (from certified organic natto) 120 μg 150
Πιστοποιημένο μείγμα βιολογικών τροφών Gold Standard Organic Acerola Extract, Apple Fruit, Broccoli Sprout, Cauliflower Sprout, Collard, Cordyceps Mushroom Mycelia (Cordyceps Sinensis), Kale, Kale Sprout, Maitake Mushroom Mycelia (Grifola frondosa), Nettle, Parsley, Pure Beet Juice, Pure Carrot Juice, Pure Spirulina, Reishi Mushroom Mycelia, Shiitake Mushroom Mycelia (Lentinula edodes), Spinach, Tomato Juice, Wild Bilberry, Wild Blueberry, Pure Chlorella. 225 mg -

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Παράγοντας διόγκωσης (Μαλτοδεξτρίνη ρυζιού), κάψουλα (Πολυσακχαρίτες Pullulan [από Aureobasidium pullulans]).

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Δεν περιέχει γλουτένη
  • Κατάλληλο για vegans
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Natures Plus Source of Life Garden Vitamin K2 120μg, 60veg.caps"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;