Natures Plus Ultra T Male Testosterone Boost for Men 60 Bi-Layered Tabs
-30%

Natures Plus Ultra T Male Testosterone Boost for Men 60 Bi-Layered Tabs

Συμπλήρωμα Διατροφής με Τεστοστερόνη για Ενίσχυση της Δύναμης, της Αντοχής & της Ενέργειας

Κωδικός 039824
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Natures Plus Ultra T Male Testosterone Boost for Men Συμπλήρωμα Διατροφής με Τεστοστερόνη για Ενίσχυση της Δύναμης, της Αντοχής & της Ενέργειας 60 Bi-Layered Tabs ULTRA T MALE για φυσιολογικά επίπεδα τεστοστερόνης προάγουν τη δύναμη, την αντοχή, τ...  Διαβάστε περισσότερα

66,24€  46,10€
Με αυτό το προϊόν, κερδίζετε δωρεάν μεταφορικά
Κερδίστε 231 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 0097467487161

Natures Plus Ultra T Male Testosterone Boost for Men Συμπλήρωμα Διατροφής με Τεστοστερόνη για Ενίσχυση της Δύναμης, της Αντοχής & της Ενέργειας 60 Bi-Layered Tabs

ULTRA T MALE για φυσιολογικά επίπεδα τεστοστερόνης προάγουν τη δύναμη, την αντοχή, τη ζωτικότητα, την ενέργεια, τη λειτουργία του εγκεφάλου, τη διάθεση, τη σεξουαλική λειτουργία και πολλά άλλα. Τα δισκία διπλής δράσης ULTRA T MALE βοηθούν στη θρεπτική μεγιστοποίηση της φυσιολογικής παραγωγής αναζωογονητικής τεστοστερόνης, αμέσως και καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Το στρώμα ταχείας απελευθέρωσης της ταμπλέτας παρέχουν άμεσα ισχυρά θρεπτικά συστατικά που ανανεώνουν την τεστοστερόνη για μέγιστη αντοχή: GlucodOX® AMPK Booster, πολυφαινόλες φρούτων ViNitrox, Tongkat Ali, ασβέστιο, fenugreek και ψευδάργυρο υψηλής ισχύος. Το στρώμα παρατεταμένης απελευθέρωσης της ταμπλέτας παρέχουν σταδιακά τα ίδια ισχυρά θρεπτικά συστατικά για τις επόμενες 10 ώρες για πραγματικά οφέλη στη λίμπιντο.

Τα αυθεντικά καψάκια T MALE και το υγρό T MALE συνεχίζουν να παρέχουν τη σταθερή θρεπτική υποστήριξη που ενισχύει την τεστοστερόνη στην οποία στηρίζονται χιλιάδες άνδρες κάθε μέρα. Αλλά οι άμεσες και μακροχρόνιες διατροφικές επιδράσεις των δισκίων διπλής στρώσης ULTRA T MALE προχωρούν ακόμη πιο μακριά, για πιο ισχυρή, μακροχρόνια υποστήριξη τεστοστερόνης από ποτέ!

GlucodOX® AMP Activated Protein Kinase Hormone Booster: Το ένζυμο AMPK είναι ο κύριος ρυθμιστής της παραγωγής ορμονών, συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης. Μελέτες δείχνουν ότι αυτό ενισχύει τη δραστηριότητα AMPK και την παραγωγή ορμονών ενισχύοντας την κυτταρική ενέργεια σε χώρους παραγωγής. Η πρωτεϊνική κινάση 5-ενεργοποιημένη με μονοφωσφορική αδενοσίνη είναι ένα ένζυμο που παίζει ρόλο στην ομοιόσταση κυτταρικής ενέργειας, κυρίως για την ενεργοποίηση της πρόσληψης γλυκόζης και λιπαρών οξέων στα κύτταρα και της οξείδωσης όταν η κυτταρική ενέργεια είναι χαμηλή. Συμβάλλει στη λιποδιάλυση, στην αντοχή και στην έκρυθμη λειτουργία των κυττάρων.

Tongkat Ali Eurycoma longifolia: Γνωστό ως αφροδισιακή ρίζα από πολιτισμούς του Νότιου Ειρηνικού. Είναι πλούσιο σε βιοδραστικά συστατικά, όπως πεπτίδια (eurypeptides) και σαπωνίνες (saponins) και ευρέως διαδεδομένη για τις διεγερτικές του ιδιότητες. Συμβάλλει με φυσικό τρόπο στην αύξηση της τεστοστερόνης.

Ασπαρτικός ψευδάργυρος: Ο ασπαρτικός ψευδάργυρος, που παρέχει 30 mg εξαιρετικά βιοδιαθέσιμου ψευδαργύρου, έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την ελεύθερη τεστοστερόνη. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι επειδή ο ψευδάργυρος παίζει πολλούς ρόλους στην παραγωγή και ρύθμιση της τεστοστερόνης, ακόμη και η οριακή ανεπάρκεια μπορεί να μειώσει τα επίπεδα τεστοστερόνης έως και 50%.

Ασβέστιο: Το ασβέστιο είναι ένα βασικό μέταλλο που χρησιμοποιείται από τα ένζυμα που παράγουν ορμόνες του σώματος για να παράγει με ασφάλεια και φυσικά μια υγιή ενδογενή τεστοστερόνη.

ViNitrox: είναι ένας μοναδικός συνδυασμός συμπυκνωμάτων σταφυλιών και μήλων, με υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες. Η ισχυρή δραστικότητα πολυφαινόλης είναι εξαιρετικά σημαντική έναντι των ελεύθερων ριζών υπεροξυνιτρίτης, η οποία μειώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης. Με τη σειρά τους, τα μειωμένα επίπεδα τεστοστερόνης προκαλούν αύξηση του σχηματισμού υπεροξυνιτρίτης. Οι πολυφαινόλες ViNitrox επιτρέπουν στον οργανισμό να ελέγχει αυτόν τον φαύλο κύκλο που καταστρέφει την τεστοστερόνη.

Fenugreek: Από την αρχαιότητα, το fenugreek (η τριγωνέλλα) είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται από αρχαιοτάτων χρόνων τόσο στη διατροφή, όσο και ως συστατικό βοτανικών θεραπειών στην περιοχή της Ινδίας. Πιστεύεται ότι προάγει τη γονιμότητα, αύξηση της ερωτικής επιθυμίας σε άνδρες, μείωση της διυδροτεστοστερόνης σε άντρες, μείωση του λιπώδους ιστού σε αθλητές, μικρή αύξηση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη σε διαβητικούς. Πιο πρόσφατα, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι σαπωνίνες στο fenugreek μπορεί να προωθήσουν σημαντικά την παραγωγή τεστοστερόνης, βελτιώνοντας παράλληλα πολλούς άλλους δείκτες υγιούς ανδρικής αναπαραγωγικής λειτουργίας.

Το Patent Pending NaturesPlus ULTRA T MALE λειτουργεί προωθώντας τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης του σώματος, χωρίς να παρέχει στεροειδές ή συνθετικό πρόδρομο. Επιπλέον, για εκείνους τους άντρες που επιθυμούν γρήγορη και μακροχρόνια υποστήριξη τεστοστερόνης, το σύστημα σταδιακής αποδεύσμευσης των 2 στρωμάτων των ταμπλετών ULTRA T MALE διασφαλίζει ότι τα ίδια ισχυρά θρεπτικά συστατικά δρούν στο σώμα σας και τις επόμενες 10 ώρες από την λήψη. Έτσι, ULTRA T MALE είναι ο ασφαλής και φυσικός τρόπος για την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης, με τον τρόπο που προορίζεται από την Φύση.

 • Φυσικό προιόν -Υποαλλεργικό
 • Κατάλληλο για χορτοφάγους
 • Χωρίς γλουτένη
 • Χωρίς χρωστικές ουσίες

Ως συμπλήρωμα διατροφής για τους άνδρες, πάρτε 2 δισκία μία φορά την ημέρα.

Microcrystalline cellulose, magnesium stearate, stearic acid, silica, hydroxypropyl methylcellulose and pharmaceutical glaze.
PHENYLKETONURICS: Περιέχει Phenylalanine.

  Amount Per Serving % Daily Value
Vitamin C (as ascorbic acid) 120 mg 200%
Vitamin E (d-alpha tocopheryl acetate) 30 IU 100%
Vitamin B6 (as pyridoxine hydrochloride) 2 mg 100%
Calcium (as calcium citrate) 11 mg 1%
Magnesium (as magnesium aspartate) 80 mg 20%
Zinc (as zinc aspartate) 30 mg 200%
Selenium (as sodium selenite) 35 mcg 50%
 
FuranoMax™ Fenugreek Extract (proprietary source of fenugreek furans, stanols and furanostanols from whole Trigonelia foenum-graecum seed) 400 mg  
ViNitrox™-Grape (Vitis vinifera) and Apple (Malus pumila) extracts (supplying approx. 670% [180 mg] polyphenols) 300 mg  
GlucodOX™ AMP Acitvated Protein Kinase 100 mg  
Hormone Booster-Guggul (Commiphora mukul extract)    
T MALE Proprietary Nutrient BlendTribulus terrestris (100 mg), Turmeric (Curcuma longa rhizome) (standardized curcuminoids), Ginseng (Panax root), Garlic extract, Glycine propionyl-L-carnitine, Rhodiola rosea extract, L-Histidine, L-Phenlalanine 200 mg  
Tongkat Ali (Eurycoma longifolia) (standardized extract) 100 mg  
Boron (as citrate) 5.5 mg  
 1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
 2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 25€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,5€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

 3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • 2€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

 4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,8€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,8€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,4€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

  Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

  Ογκομετρικό βάρος

 5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal ή μέσω Google Pay / Apple Pay.
 6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
 7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Natures Plus Ultra T Male Testosterone Boost for Men 60 Bi-Layered Tabs"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;