Phyto Promo Phytophanere 240caps (2 x120caps)

Συμπλήρωμα Διατροφής Πολυβιταμινών που Ενισχύει την Ανάπτυξη & τον Όγκο των Μαλλιών Χαρίζοντας Υγιή Νύχια

Κωδικός 018558
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  49,60€
  4.8
26
4
1
0
0
Διαβάστε κριτικές
(31)
Γράψτε τη γνώμη σας
  11 Ερωτήσεις χρηστών

Phyto Promo Phytophanere Συμπλήρωμα Διατροφής Πολυβιταμινών που Ενισχύει την Ανάπτυξη & τον Όγκο των Μαλλιών Χαρίζοντας Υγιή Νύχια 240caps (2 x120caps) Το Phyto Phytophanere είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για μαλλιά και νύχια το οποίο προσφέρει εν...  Διαβάστε περισσότερα

22,77€
Κερδίστε 114 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3338221001085

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

Phyto Promo Phytophanere Συμπλήρωμα Διατροφής Πολυβιταμινών που Ενισχύει την Ανάπτυξη & τον Όγκο των Μαλλιών Χαρίζοντας Υγιή Νύχια 240caps (2 x120caps)

Το Phyto Phytophanere είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για μαλλιά και νύχια το οποίο προσφέρει ενδυνάμωση και όγκο.

Η φόρμουλα συστατικών περιέχει μαγιά, λιπαρά οξέα, σύμπλεγμα βιταμινών Β, καθώς και μέταλλα τα οποία συμβάλλουν στην υγεία των μαλλιών και των νυχιών.

Συγκεκριμένα:

  • Βιταμίνη Β6
    Συμμετέχει στην παραγωγή κυστεΐνης, η οποία αποτελεί συστατικό της κερατίνης
  • Βιοτίνη (Β8)
    Βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών και του δέρματος
  • Ψευδάργυρος
    Παίζει ρόλο στην υγεία των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος, ενώ παράλληλα προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες

Επιπλέον, η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με λιπαρά οξέα τα οποία βοηθούν στην αναπλήρωση των λιπιδίων των μαλλιών. Αυτά προέρχονται από τα πλέον θρεπτικά και ωφέλιμα έλαια:

  • Ιχθυέλαιο
  • Έλαιο Borago
  • Σιτέλαιο
  • Ρυζέλαιο
  • Καροτέλαιο

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση το πρωί με ένα ποτήρι νερό.
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά.

Δοσολογία

Ενήλικες: 2 κάψουλες την ημέρα.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Σας προτείνουμε να κάνετε 2 αγωγές 3 μηνών το χρόνο: Μία την άνοιξη και μία το φθινόπωρο.

Η βιοτίνη ενδέχεται να επηρεάζει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ανοσολογικών  εξετάσεων του  θυρεοειδούς, οι  οποίες  βασίζονται σε αλληλεπίδραση βιοτίνης/στρεπταβιδίνης.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 2 κάψουλες

Δόσεις ανά Συσκευασία: 30

Περιεκτικότητα ανά Δόση             % ΣΗΠ*
Ιχθυέλαιο 22 mg -
Καροτέλαιο 168 mg -
Εκχύλισμα ασερόλα 60 mg -
Έλαιο Borago 37 mg -
Ρυζέλαιο 16 mg -
Σιτέλαιο 7.9 mg -
Μαγιά μπύρας 10 mg -
Δ-Βιοτίνη 150 mcg 300
Ριβοφλαβίνη (Β2) 1.6 mg 114
Βιταμίνη Β6 2 mg 142
Παντοθενικό οξύ 6 mg 100
Βιταμίνη Ε 10 mg 83
Βιταμίνη C 25 mg 31
Ψευδάργυρος 10 mg 100

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

GELATINE BOVINE. MACERAT HUILEUX DE RACINE DE CAROTTE (DAUCUS CAROTA L.). AGENT DE CHARGE : GLYCEROL. EXTRAIT DE FRUIT D'ACEROLA (MALPIGHIA PUNICIFOLIA L.) TITRE EN VITAMINE C . BISGLYCINATE DE ZINC. HUILE DE GRAINE DE BOURRACHE (BORAGO OFFICINALIS L.). HUILE DE POISSON. EPAISSISSANTS : MONO ET DIGLYCERIDES D’ACIDES GRAS. HUILE DE SON DE RIZ (ORYZA SATIVA L.). ACETATE DE DL-ALPHA-TOCOPHEROL (VITAMINE E). ACIDE L-ASCORBIQUE (VITAMINE C). LEVURE DE BIERE INACTIVEE. D-PANTOTHENATE DE CALCIUM (ACIDE PANTOTHENIQUE). HUILE DE GERME DE BLÉ (TRITICUM AESTIVUM L.). AGENT DE CHARGE : LECITHINE DE COLZA. GAMMA-ORYZANOL. COLORANT : OXYDES ET HYDROXYDES DE FER. CHLORHYDRATE DE PYRIDOXINE (VITAMINE B6). AROME CEREALE. RIBOFLAVINE (VITAMINE B2). D-BIOTINE.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Phyto Promo Phytophanere 240caps (2 x120caps)"

4.8
31 Κριτικές
26
4
1
0
0
πριν από 8 χρόνια
ΑΓΝΗ Α.
Απλα καταπληκτικο!
Ειμαι απο τα ατομα που δυσκολευονται με τις μεγαλες καψουλες των συμπληρωματων διατροφης- ειδικα αυτες που ειναι για τα μαλλια και δερμα. Το συγκεκριμενο συμπληρωμα διατροφης ειναι πανευκολο στην καταποση, ειναι σε γυαλινο μπουκαλι οποτε μπορεις να δεις τις καψουλες και εχει και μια ιδεα απο αρωμα σοκολατα η επικαλυψη που το κανει ακομα πιο ευχαριστο. Επιτελους βρηκα αυτο που χρειαζομουν.
πριν από 3 χρόνια
ΑΝΘΗ Χ.
Phyto phytophanere
Βοήθησε στην ανάπτυξη των μαλλιών αλλά δεν είδα σημαντική βελτίωση στα νυχια
πριν από 5 χρόνια
.
Εξαιρετικο προιον!!!
Πιστευω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα συμπληρωματα!!!Προσωπικα ειχα τρομερο προβλημα με τα μαλλια μου μετα απο δυο ντεκαπαζ και μετα απο 2 μηνη θεραπεια δεν το πιστευε ουτε η κομμωτρια το ποσο πολυ ειχαν αλλαξει,ειχαν δυναμωσει και ειχαν ξανα βρει τη ζωντανια τους!!!Το προτεινω με κλειστα ματια!!!
πριν από 3 χρόνια
ΘΕΟΔΩΡΑ Κ.
Εξαιρετικό
Είναι η τρίτη φορά που αγοράζω αυτές τις βιταμίνες.... Μεγάλη διαφορά στην ποιότητα της τρίχας και σταματάει την τριχόπτωση μετά από 15 μέρες χρήσης.
πριν από 2 χρόνια
Μαρία Ζ.
Φανταστικό προϊόν
Από όσα προϊόντα βιταμινών έχω δοκιμάσει για αραίωση και ενδυνάμωση της τρίχας είναι τουλάχιστον σε μένα το πιο αποτελεσματικό. Έχω πάρει την αγωγή σχεδόν 6 μήνες και η σημαντικη προσφορά με το ένα μπουκαλάκι δωρεάν της pharm24 Μ έκανε να τη συνεχίσω και να δω πυκνωση και ανθεκτικοτητα στην τριχα. Το συνιστώ και εγώ προσωπικά θα το συνεχίσω όσο βλέπω ορατή διαφορά.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    I want to know the expire date for 018558 code...thanks
    For your best service, you can contact our call center at 210 300 6842.
    01/02/2024 από Pharm24
    Μπορώ να παιρνω συγχρόνως δυο διαφορετικά συμπληρώματα?
    Εξαρτάται από τις ανάγκες του εκάστοτε οργανισμού. Ωστόσο αν παίρνετε περισσότερα από ένα συμπληρώματα διατροφής, καλό είναι να ελέγξετε αν κάποια από αυτά περιέχουν κοινά συστατικά. Αν λαμβάνετε κάποιο συστατικό από δύο ή τρία συμπληρώματα, ... περισσότερα θα πρέπει να δείτε αν η συνολική ποσότητα που παίρνετε είναι μέσα στα επιτρεπτά επίπεδα. λιγότερα
    30/06/2023 από Pharm24
    Έχει το προιον αυτο biotin;
    Το προϊόν δεν περιέχει βιοτίνη.
    03/09/2020 από Pharm24
    Αυτό το συμπλήρωμα βοηθάει και στην αραίωση των μαλλιων
    Μπορεί να βοηθήσει στην αραίωση των μαλλιών εφόσον οι θύλακες είναι ακόμη ενεργοί.
    03/03/2020 από Pharm24
    Είναι για έφηβο , μπορεί να τις πάρει άφοβα χωρίς να τις έχει συστήσει κάποιος γιατρός;
    Το προϊόν είναι φυτικό και δεν έχει κάποια αντένδειξη ωστόσο πριν την λήψη του μπορείτε να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.
    13/01/2020 από Pharm24