Το βρεφικό δέρμα είναι τόσο ευαίσθητο…σχεδόν 2 φορές λεπτότερο από το δέρμα ενός ενήλικα! Γι’αυτό και χρειάζεται μια αποδεδειγμένα sensitive πάνα.

Για την Babylino, η έννοια του sensitive σχεδιασμού είναι μια ιερή υπόσχεση εδώ και χρόνια σε τόσες και τόσες γενιές Ελλήνων γονιών. Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης στην Babylino σε συνεργασία με μια ομάδα ειδικών επιστημόνων (που αποτελείται από μαίες, παιδιάτρους, δερματολόγους κ.λπ.), μελετούν το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα και την ανάγκη για extra sensitive φροντίδα. Οι Babylino Sensitive, έχουν μελετηθεί έτσι ώστε εκτός από υψηλή απορροφητικότητα, να προσφέρουν και πιστοποιημένη φιλικότητα προς το βρεφικό δέρμα. Ένας μοναδικός «σύμμαχος φροντίδας», για να συντροφεύει το μικρό σας σε όλα τα στάδια ανάπτυξής του. Από την πρώτη μέρα της ζωής του, στις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, μπουσουλήματος και εξερεύνησης, μέχρι τη στιγμή που θα αποχωριστεί την πάνα του για πάντα...

Οι νέες βρεφικές πάνες Babylino Sensitive σχεδιασμένες με ένα καθολικό σύστημα Αγνής Φροντίδας Pure Care System, που αποτυπώνει όλο το σύστημα ελέγχων, πιστοποιήσεων και αυστηρών διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας πίσω από την παραγωγή τους.

Με νέο κάλυμμα Cotton Soft, προσφέρουν extra αναβαθμισμένη φροντίδα, συνδυάζοντας πιστοποιημένη φιλική προστασία και αξεπέραστη απορροφητικότητα Dry-Matrix. Τώρα, απαλότερες από ποτέ και Medically Tested, με τη Σύσταση των ειδικών.

Βρείτε στο αγαπηµένο σας ηλεκτρονικό φαρµακείο Babylino πάνες σε ανταγωνιστικές τιμές! Επιλέξτε ανάµεσα σε βρεφικές πάνες Babylino, παιδικές πάνες για κορίτσια και αγόρια και µωροµάντηλα σε μηνιαία πακέτα

Συνήθεις Ερωτήσεις για
Babylino

Τι είναι το Babylino;

Η Babylino είναι μια μάρκα προϊόντων βρεφικής φροντίδας, που προσφέρει πάνες, μωρομάντηλα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για μωρά.

Τι είδους πάνες προσφέρει η Babylino;

Η Babylino προσφέρει μια σειρά από πάνες που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες των μωρών σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης. Αυτό περιλαμβάνει πάνες για νεογέννητα, πάνες για βρέφη και πάνες για νήπια.

Στη Babylino θα βρείτε πάνες νούμερο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ανάλογα με την ηλικία και την ανάπτυξη του μωρού σας.

Είναι οι πάνες Babylino κατάλληλες για ευαίσθητο δέρμα;

Ναι, πολλές πάνες Babylino έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το ευαίσθητο δέρμα. Συχνά διαθέτουν υποαλλεργικά υλικά και μαλακή, απαλή επένδυση για να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος ερεθισμού του δέρματος.

Έχουν οι πάνες Babylino δείκτες υγρασίας;

Ορισμένες ποικιλίες πάνες Babylino είναι εξοπλισμένες με δείκτες υγρασίας που αλλάζουν χρώμα όταν η πάνα είναι βρεγμένη.

Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι χρήσιμο για τους γονείς ώστε να γνωρίζουν πότε είναι ώρα για αλλαγή πάνας.

Είναι οι πάνες Babylino φιλικές προς το περιβάλλον;

Η Babylino προσφέρει επιλογές με πάνες φιλικές προς το περιβάλλον, όπως βιοδιασπώμενα ή οικολογικά υλικά. Ελέγξτε τις περιγραφές των προϊόντων ή τη συσκευασία για συγκεκριμένα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά.

Από πού μπορώ να αγοράσω τα προϊόντα Babylino;

Τα προϊόντα Babylino είναι συνήθως διαθέσιμα σε καταστήματα βρεφικών ειδών, σούπερ μάρκετ και σε διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης και online φαρμακεία. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον επίσημο ιστότοπο της μάρκας για επιλογές αγοράς.

Η Babylino προσφέρει μωρομάντηλα;

Ναι, η Babylino προσφέρει μωρομάντηλα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό του ευαίσθητου δέρματος του μωρού. Αυτά τα μαντηλάκια είναι συχνά υποαλλεργικά και απαλλαγμένα από σκληρές χημικές ουσίες.

Υπάρχουν προσφορές ή εκπτώσεις για τα προϊόντα Babylino;

Στο online φαρμακείο του Pharm24 μπορείτε να βρείτε σε χαμηλές τιμές monthly packs στα αγαπημένα σας Babylino. Μπείτε ΕΔΩ και βρείτε τα πακέτα προσφοράς με Babylino που σας ταιριάζει!

Τι είναι το Babylino Sensitive;

Οι πάνες Babylino Sensitive έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας και παρέχουν υψηλή απορροφητικότητα και άνετη εφαρμογή. Ανακαλύψτε προσφορές πακέτων με πάνες Babylino Sensitive, ώστε να έχετε τις αναγκαίες πάνες για ολόκληρο το μήνα. Επίσης, διαθέσιμα είναι και μωρομάντηλα Babylino Sensitive για την πλήρη φροντίδα του μωρού σας.

Τις πάνε Babylino Sensitive μπορείτε να τις βρείτε σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε στο online φαρμακείο του Pharm24.gr.