Veet Expert Bikini & Ascelle 16 Τεμάχια
34 πόντοι

Veet Expert Bikini & Ascelle 16 Τεμάχια

Αποτριχωτικές Ταινίες Κεριού Έτοιμες για Χρήση σε Μπικίνι & Μασχάλες

Κωδικός 006340
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  9,00€
  3.5
1
0
0
1
0
Διαβάστε κριτικές
(2)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Veet Expert Bikini & Ascelle Αποτριχωτικές Ταινίες Κεριού Έτοιμες για Χρήση σε Μπικίνι & Μασχάλες 16 Τεμάχια Οι Veet Ταινίες Αποτρίχωσης για την περιοχή του Μπικίνι περιέχουν Αμυγδαλέλαιο και Βιταμίνη Ε, γνωστά για τα οφέλη τους στο ευαίσθητο δέρμ...  Διαβάστε περισσότερα

6,75€
Κερδίστε 34 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3059944021104
ΒΑΡΟΣ: 64gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Αποτρίχωση - Ξύρισμα, Περιποίηση Σώματος

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Veet Expert Bikini & Ascelle Αποτριχωτικές Ταινίες Κεριού Έτοιμες για Χρήση σε Μπικίνι & Μασχάλες 16 Τεμάχια

Οι Veet Ταινίες Αποτρίχωσης για την περιοχή του Μπικίνι περιέχουν Αμυγδαλέλαιο και Βιταμίνη Ε, γνωστά για τα οφέλη τους στο ευαίσθητο δέρμα. Είναι εύκολες στη χρήση - η ειδική λαβή Easy Strip™ σας βοηθά να πετύχετε την καλύτερη τεχνική αποτρίχωσης για τέλεια αποτελέσματα με μία εύκολη κίνηση. Οι αποτριχωτικές ταινίες Veet® δρουν ακόμα και σε κοντές τρίχες και, με συχνή χρήση, οι τρίχες σας θα είναι λιγότερες, λεπτότερες και πιο απαλές. Φορέστε ό,τι θέλετε, όποτε θέλετε - το δέρμα μένει απαλό για έως και τέσσερις εβδομάδες. 

  • Αφαιρεί ακόμα και πολύ κοντές τρίχες
  • Διαρκής απαλότητα έως 28 μέρες
  • Για ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Γρήγορη εφαρμογή 
  • Καταπραϋντικό με αμυγδαλέλαιο κα άρωμα απο το λουλούδι Κυανός

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • 16 Ταινίες Veet® Κρύο Κερί
  • 3 Μαντηλάκια Perfect Finish
  • 1 φυλλάδιο οδηγιών

Αποτρίχωση με κερί στις μασχάλες:

  1. Βγάλτε μια διπλή ταινία από τη συσκευασία και τρίψτε την ανάμεσα στα χέρια σας. Η κίνηση αυτή θα ζεστάνει το κερί και θα διευκολύνει το διαχωρισμό των ταινιών.
  2. Διαχωρίστε προσεκτικά τις ταινίες χρησιμοποιώντας την ειδική λαβή Easy Strip™ και αφήστε τη μία στην άκρη.
  3. Στις μασχάλες, η τριχοφυΐα έχει την τάση να έχει δύο διαφορετικές κατευθύνσεις: το πάνω μέρος κατευθύνεται προς τα πάνω και το κάτω μέρος, προς τα κάτω, οπότε βεβαιωθείτε ότι αποτριχώσατε την περιοχή σε 2 στάδια. Τοποθετήστε το ένα χέρι πίσω από το κεφάλι και τεντώστε προς τα πίσω ώστε το δέρμα της μασχάλης να τεντώσει επίσης. Με το σημείο κρατήματος [Delete as appropriate (Easy Grip™) (Easy Strip™)] να δείχνει προς την κατεύθυνση της τρίχας, τοποθετήστε την ταινία στα μισά της μασχάλης και τρίψτε επανειλημμένα προς την κατεύθυνση της τρίχας (μακριά από το κέντρο της μασχάλης).
  4. Κρατήστε το δέρμα τεντωμένο. Πιάστε το σημείο κρατήματος και τραβήξτε την ταινία όσο πιο γρήγορα μπορείτε, αντίθετα από την κατεύθυνση της τρίχας. Τραβήξτε με μία γρήγορη κίνηση κοντά στο δέρμα και όχι μακριά από αυτό. Να είστε γενναίες/οι - όσο γρηγορότερα τραβήξετε, τόσο περισσότερες τρίχες θα αφαιρέσετε. Για το πάνω μέρος, τραβήξτε την ταινία προς τα κάτω, προς το κέντρο της μασχάλης. Για το κάτω μέρος, τραβήξτε την ταινία προς τα πάνω, προς το κέντρο της μασχάλης. Ξαναχρησιμοποιήστε την ταινία μέχρι να μην είναι πια κολλώδης.
  5. Μετά την αποτρίχωση με κερί, αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα κεριού με ένα μαντηλάκι Perfect Finish.

Αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι:

  1. Βγάλτε μια διπλή ταινία από τη συσκευασία και τρίψτε την ανάμεσα στα χέρια σας. Η κίνηση αυτή θα ζεστάνει το κερί και θα διευκολύνει τον διαχωρισμό των ταινιών.
  2. Διαχωρίστε προσεκτικά τις ταινίες χρησιμοποιώντας την ειδική λαβή Easy Strip™ και αφήστε τη μία στην άκρη.
  3. Λυγίστε το πόδι σας προς τα έξω. Με το σημείο κρατήματος Easy Strip™ να δείχνει προς την κατεύθυνση της τρίχας, τοποθετήστε την ταινία στο δέρμα και τρίψτε επανειλημμένα προς την κατεύθυνση της τρίχας.
  4. Κρατήστε το δέρμα τεντωμένο. Πιάστε το σημείο κρατήματος και τραβήξτε την ταινία όσο πιο γρήγορα μπορείτε, αντίθετα από την κατεύθυνση της τρίχας. Τραβήξτε με μία γρήγορη κίνηση κοντά στο δέρμα και όχι μακριά από αυτό. Να είστε γενναίες/οι - όσο γρηγορότερα τραβήξετε, τόσο περισσότερες τρίχες θα αφαιρέσετε. Ξαναχρησιμοποιήστε την ταινία μέχρι να μην είναι πια κολλώδης.
  5. Μετά την αποτρίχωση με κερί, αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα κεριού με ένα μαντηλάκι Perfect Finish.

Ταινίες: Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Silica, Polyethylene, Parfum, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate.

Μαντηλάκια: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Veet Expert Bikini & Ascelle 16 Τεμάχια"

3.5
2 Κριτικές
1
0
0
1
0
πριν από 4 χρόνια
Θεοδώρα Χ.
πολύ καλές
τις χρησιμοποιώ χρόνια και είμαι απολύτως ικανοποιημένη
πριν από 5 χρόνια
.
Δεν δουλεύει
Είμαι ένας άτομο με ευαίσθητη επιδερμίδα(για αυτό τον λόγο αγόρασα και αυτό το προϊόν). ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δεν τραβάει όλες τις τρίχες(της μασχάλης). Οι μασχάλες μου ήταν σε φωτιά για ένα τέταρτο....ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Ήθελα πολύ να δουλέψει αυτό το προϊόν αλλά δεν δούλεψε
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;