Vitabiotics Wellman Sport 30tabs
66 πόντοι

Vitabiotics Wellman Sport 30tabs

Συμπλήρωμα Διατροφής Ειδικά Σχεδιασμένο για Άνδρες που Αθλούνται

Κωδικός 004201
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  24,09€
  5.0
3
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(3)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Vitabiotics Wellman Sport Ειδικά Σχεδιασμένη για Άνδρες που Αθλούνται 30tabs Το συμπλήρωμα διατροφής Wellman Sport της Vitabiotics αποτελεί μια μοναδική σύνθεση με σιβηριανό ginseng, L-καρνιτίνη, οκτακοζανόλη, αμινοξέα, συνένζυμο Q10, βιταμίνες κα...  Διαβάστε περισσότερα

13,23€
ΕΞΤΡΑ PROMO!

Με την αγορά 2 Προϊόντων Vitabiotics Δώρο Συμπλήρωμα Διατροφής Σιδήρου σε Υγρή Μορφή 200ml (1 Δώρο / Παραγγελία)

Με την αγορά 2 Προϊόντων Vitabiotics Δώρο Συμπλήρωμα Διατροφής Σιδήρου σε Υγρή Μορφή 200ml (1 Δώρο / Παραγγελία)
Κερδίστε 66 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5021265223527

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Vitabiotics Wellman Sport Ειδικά Σχεδιασμένη για Άνδρες που Αθλούνται 30tabs

Το συμπλήρωμα διατροφής Wellman Sport της Vitabiotics αποτελεί μια μοναδική σύνθεση με σιβηριανό ginseng, L-καρνιτίνη, οκτακοζανόλη, αμινοξέα, συνένζυμο Q10, βιταμίνες και μέταλλα, ειδικά σχεδιασμένη για άνδρες που αθλούνται.

Η L-καρνιτίνη, το σύμπλεγμα βιταμινών Β, το μαγνήσιο και το συνένζυμο Q10 συμβάλλουν στην παραγωγή και την απελευθέρωση ενέργειας στο σώμα.

Το σιβηριανό Ginseng είναι βότανο με ισχυρές αντι-στρες ιδιότητες και βοηθά στην αύξηση της σωματικής και πνευματικής απόδοσης.

Το άλφα λιποϊκό οξύ, οι βιταμίνες C και E, ο ψευδάργυρος και τα βιοφλαβονοειδή έχουν αντιοξειδωτική δράση, προστατεύουν τον οργανισμό από την τοξική δράση των ελευθέρων ριζών που παράγονται κατά την άσκηση και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η οκτακοζανόλη συμβάλλει στην καλή λειτουργία και απόδοση των μυών και τα αμινοξέα στην ακεραιότητα του μυϊκού ιστού και στην παραγωγή πρωτεϊνών.

Το Wellman Sport απευθύνεται σε άνδρες που αθλούνται και περιέχει συστατικά που προσφέρουν θρεπτική υποστήριξη, δίνουν ενέργεια και συμβάλλουν σε καλύτερες επιδόσεις.

Το προïόν δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Χαρακτηριστικά Σύνθεσης 

  • Ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες που αθλούνται.
  • Σύνθεση μίας μόνο ταμπλέτας την ημέρα.
  • Κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση.

Υγεία και ευεξία
Οι ελεύθερες ρίζες παράγονται σε μεγάλες ποσότητες κατά τη διάρκεια σωματικών ασκήσεων. Η
βιταμίνη Ε και ο ψευδάργυρος προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.

Απελευθέρωση ενέργειας
Η βιταμίνη D και η βιταμίνη C συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και οι βιταμίνες Β6 και Β12 συμβάλλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας και στο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Υποστήριξη κατά τη διάρκεια των αθλητικών ασκήσεων.
Τα συγκεκριμένα μικροθρεπτικά συστατικά υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του σώματός σας κατά τη διάρκεια των αθλητικών ασκήσεων. Το φολικό οξύ, ο σίδηρος και το παντοθενικό οξύ συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης.

1 δισκίο την ημέρα κατά τη διάρκεια του κυρίως γεύματος.

Κατάποση με νερό ή κρύο ρόφημα.

Μην το μασάτε.

Μην το χρησιμοποιείτε με άδειο στομάχι.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση για καθημερινή κατανάλωση.

Το Perfectil® Original μπορεί να λαμβάνεται για όσο χρονικό διάστημα αυτό απαιτείται.

Το προϊόν περιέχει σίδηρο το οποίο αν χορηγείται σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να είναι επιβλαβές για μικρά παιδιά.

Το προϊόν είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής και δεν πρέπει να αντικαταστήσει μια ποικίλη, ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Όπως και σε άλλα συμπληρώματα διατροφής, ζητήστε ιατρική συμβουλή πριν από τη χρήση, εάν είστε υπό ιατρική παρακολούθηση, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της γαλουχίας, εάν πάσχετε από επιληψία, διαταραχές του θυρεοειδή, αιμοχρωμάτωση, τροφικές αλλεργίες ή είστε αλλεργικοί σε ένα από τα συστατικά. Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για παιδιά.

Να φυλάσσεται σε μέρη που δεν το φθάνουν και δεν το βλέπουν τα παιδιά. Φυλάσσεται σε ξηρό μέρος, μακριά από το φως και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία κάτω από 25° C, στην αρχική συσκευασία. Να καταναλωθεί, κατά προτίμηση, πριν από το τέλος της περιόδου που αναφέρεται στη συσκευασία.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Θρεπτική Αξία 
Μια ταμπλέτα παρέχει:

Οκτακοζανόλη 3mg
L-Τυροσίνη 50mg
L-Αργινίνη 20mg
L-Λυσίνη 20mg
Άλφα Λιποϊκό Οξύ 20mg
Τρυγική L-Καρνιτίνη 50mg
Συνένζυμο Q10  10mg
Φυσικό Μίγμα Καροτενοειδών 2mg
Εκχύλισμα Σιβηριανού Ginseng 50mg
Βιοφλαβονοειδή Κίτρου 60% 10mg
Βιταμίνη A 750µg RE
Βιταμίνη D (ως D3 600IU)  15µg
Βιταμίνη E (Φυσική Πηγή)  30mg
Βιταμίνη C  60mg
Θειαμίνη (Βιταμίνη B1)  12mg
Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη B2) 5mg
Νιασίνη (Βιταμίνη B3) 24mg NE
Βιταμίνη B6 10mg
Φυλλικό Οξύ 400µg
Βιταμίνη B12 15µg
Βιοτίνη 75µg
Παντοθενικό Οξύ 10mg
Σίδηρο 6mg
Μαγνήσιο 50mg
Ψευδάργυρο 15mg
Ιώδιο 150µg
Μαγγάνιο 0,5mg
Χαλκό 1000µg

Συστατικά/δισκίο: Οξείδιο μαγνησίου 60mg (16% της ΔΤΑ), Βιταμίνη C/ασκορβικό οξύ (φορέας: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη) 60mg (75% της ΔΤΑ), Τρυγική L-καρνιτίνη 50mg, L-τυροσίνη 50mg, Βιταμίνη Ε (με τη μορφή όξινης ηλεκτρικής D-α-τοκοφερόλης) (από σόγια) 30mg (250% της ΔΤΑ), Θειικός ψευδάργυρος 15mg (150% της ΔΤΑ), Νιασίνη/Βιταμίνη Β3 (ως νικοτιναμίδιο) 24mg (150% της ΔΤΑ), μονοϋδροχλωρική L-λυσίνη 20mg, L-αργίνη 20mg, Θειαμίνη/Βιταμίνη Β1 (ως μονονιτρική) (φορέας: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη) 12mg (1091% της ΔΤΑ), Φουμαρικό σίδηρο 6mg (43% της ΔΤΑ), βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών 10mg, Παντοθενικό οξύ (ως άλας ασβεστίου) 10mg (167% της ΔΤΑ), Βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη HCI) 10mg (714% της ΔΤΑ), εκχύλισμα σιβηρικού τζίνσενγκ 50mg, βήτα καροτένιο, (φορέας: άμυλο, ύδωρ, αντιοξειδωτικό: DL-α τοκοφερόλη) 2mg, Βιταμίνη Α (οξικό)(2500UI) 750μg (94% της ΔΤΑ), (φορέας: μαλτοδεξτρίνη, κόμμι ακακίας, άμυλο αραβοσίτου, τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, αντιοξειδωτικό: DL-α τοκοφερόλη), Συνένζυμο Q10 10mg, Βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη) (φορέας: ακακία, σακχαρόζη, άμυλο αραβοσίτου, αντιοξειδωτικό: DLα τοκοφερόλη) 15μg (300% της ΔΤΑ), Ριβοφλαβίνη/Βιταμίνη Β2 5mg (357% της ΔΤΑ), οκτακοσανόλη (πίτουρα ρυζιού) 3mg, Θειικός χαλκός 1000μg (100% της ΔΤΑ), Θειικό μαγγάνιο 0,5mg (25% της ΔΤΑ), Φολικό οξύ (ως πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ) 400μg (200% της ΔΤΑ), Ιωδιούχο κάλιο 150μg (100% της ΔΤΑ), Βιοτίνη 75μg (150% της ΔΤΑ), Βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη) 15μg (600% της ΔΤΑ). Συστατικά δισκιοποίησης :μαλτοδεξτρίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, διασταυρούμενο κόμμι κυτταρίνης, διοξείδιο πυριτίου, στεατικό οξύ και στεατικό μαγνήσιο. Επικάλυψη δισκίου (γλυκερίνη, τάλκη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, χρωστικές ουσίες (οξείδια σιδήρου). ΔΤΑ=Διατροφική Τιμή Αναφοράς.

Περιέχει σόγια. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών.
Δεν περιέχει: τεχνητές χρωστικές ουσίες, συντηρητικά.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Vitabiotics Wellman Sport 30tabs"

5.0
3 Κριτικές
3
0
0
0
0
πριν από 5 χρόνια
Aλεξανδρα Μ.
Σχεδιασμένη για άντρες που αθλούνται
Το αγοράζει ο φίλος μου καλό προϊόν
πριν από 8 χρόνια
Apostolis
!
Πολύ καλό συμπλήρωμα για τον μέσο αθλητή!
πριν από 8 χρόνια
Apostolis
5stars
Πολύ καλό συμπλήρωμα για τον μέσο αθλητή!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;