Youth Lab Blemish Cleansing Face Foam 150ml
52 πόντοι

Youth Lab Blemish Cleansing Face Foam 150ml

Αφρός Καθαρισμού Προσώπου για Λιπαρό Δέρμα

Κωδικός 037570
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  17,50€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Youth Lab Blemish Cleansing Face Foam Αφρός Καθαρισμού Προσώπου για Λιπαρό Δέρμα 150ml Το Blemish Cleansing Foam είναι μια δραστική, μη ερεθιστική φόρμουλα που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του λιπαρού ή με τάση ακμής δέρματος ανεξαρτήτου ηλικίας, α...  Διαβάστε περισσότερα

10,48€
Κερδίστε 52 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5200142100315
ΒΑΡΟΣ: 218gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Youth Lab Blemish Cleansing Face Foam Αφρός Καθαρισμού Προσώπου για Λιπαρό Δέρμα 150ml

Το Blemish Cleansing Foam είναι μια δραστική, μη ερεθιστική φόρμουλα που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του λιπαρού ή με τάση ακμής δέρματος ανεξαρτήτου ηλικίας, αντιμετωπίζοντας τόσο την εφηβική ακμή όσο και την ακμή ενηλίκων.

Aπομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ, καθώς και πλεονάζον σμήγμα, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, ενυδατώνει & εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος, εμποδίζοντας την επανεμφάνιση των ατελειών.

Και επειδή η λιπαρή με τάση ακμής επιδερμίδα έχει περίσσεια σμήγματος, όχι νερού, άρα μπορεί κάλλιστα να αφυδατωθεί, φροντίσαμε να αποφύγουμε τους επιθετικούς καθαριστικούς παράγοντες που τη «στεγνώνουν» και δημιουργούν έναν φαύλο κύκλο υπερέκκρισης σμήγματος και ταυτόχρονα προσθέσαμε ενυδατικά δραστικά για την εξισορρόπηση του επιδερμιδικού φραγμού.

Δράση:Αντιμικροβιακή προστασία χάρη στο μίγμα Πολυσακχαριτών (από Ραμνόζη, Γλυκόζη και Γλυκουρονικό οξύ) που εμποδίζει την προσκόλληση των βακτηρίων στην επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ, ενώ καταπραΰνει και ελέγχει σπυράκια και ακμή.

Συνδυαστικά με το βιο-τεχνολογικό, αντιμικροβιακό σύμπλεγμα Undecylenoyl Glycine (από Ενδεκυλενικό oξύ και Γλυκίνη) καθαρίζουν και ταυτόχρονα, προστατεύουν τον επιδερμιδικό φραγμό από την αφυδάτωση, αποκαθιστώντας τη χλωρίδα του όξινου μανδύα του δέρματος, ενώ ομαλοποιούν την παραγωγή σμήγματος.

Kαταπραΰνει χάρη στο μίγμα Πολυσακχαριτών και το εκχύλισμα Φασκόμηλου, χαρίζοντας άμεση ανακούφιση στο δέρμα.
Ενυδατώνει με το φυσικό ενυδατικό παράγοντα Bεταΐνη και το Αμινοξύ Αργινίνη που προστατεύουν από την αφυδάτωση, εξισορροπώντας τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας.

Συμπληρωματικά το Αμινοξύ Αργινίνη συμβάλλει στην επιδιόρθωση των βλαβών του κυτταρικού DNA και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ενδείξεις

  • Εξάρσεις ακμής
  • Υπερέκκριση σμήγματος, λιπαρότητα και γυαλάδα
  • Διεσταλμένους πόρους
  • Φραγμένους πόρους

Δράση & Ενεργά Συστατικά

Αντιμικροβιακή προστασία χάρη στο μίγμα Πολυσακχαριτών (από Ραμνόζη, Γλυκόζη και Γλυκουρονικό οξύ) που εμποδίζει την προσκόλληση των βακτηρίων στην επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ, ενώ καταπραΰνει και ελέγχει σπυράκια και ακμή.

* Ιn vitro μελέτη έδειξε ότι μειώνει την προσκόλληση στην επιδερμίδα κατά:

  • 48% του προπιονικού βακτηρίου της ακμής
  • 28% του χρυσίζοντος σταφυλόκοκκου
  • 24% του επιδερμικού σταφυλόκοκκου

Καθαρισμός με το βιο-τεχνολογικό, αντιμικροβιακό σύμπλεγμα Undecylenoyl Glycine, ενώ παράλληλα προστατεύει τον επιδερμιδικό φραγμό από την αφυδάτωση και ομαλοποιεί την παραγωγή σμήγματος.

* Ιn vitro μελέτη έδειξε ότι μειώνει και τα 3 είδη βακτηρίων που προαναφέραμε καθώς αναστέλλει τη δράση κατά 33% του ενζύμου 5α-αναγωγάση, υπεύθυνο για την οξείδωση του σμήγματος που έχει ως αποτέλεσμα τα σπυράκια.

Καταπράυνση χάρη στο μίγμα Πολυσακχαριτών και το εκχύλισμα Φασκόμηλου, χαρίζοντας άμεση ανακούφιση στο δέρμα.

Ενυδάτωση με το φυσικό ενυδατικό παράγοντα Bεταΐνη και το Αμινοξύ Αργινίνη, που προστατεύουν από την αφυδάτωση, εξισορροπώντας τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Συμπληρωματικά το Αμινοξύ Αργινίνη συμβάλλει στην επιδιόρθωση των βλαβών του κυτταρικού DNA και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Εφαρμόστε καθημερινά σε πρόσωπο και λαιμό, πρωί και βράδυ.

Κάντε απαλό μασάζ και αφαιρέστε με νερό.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Propanediol, Aqua, Rhamnose Gluccoluronic Acid, Undedcylenoyl Glycine, Aqua, Sodium Lauraamphoacetate, Disodium Capryloyl Glutamate, Aqua, Coco-Betaine, Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Aqua Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide, Lauroyl / Myristoyl Metethylhexylglycerinhyl Glucamide, Aqua, Glycerin, Salvia Officinalis Leaf Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Betaine, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Aqua, Arginine, Ci 61570, Parfum

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Youth Lab Blemish Cleansing Face Foam 150ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;