Youth Lab Pore Refine Cleanser for Combination Oily Skin Gel 300ml
49 πόντοι

Youth Lab Pore Refine Cleanser for Combination Oily Skin Gel 300ml

Gel Καθαρισμού Προσώπου για Μικτές Λιπαρές Επιδερμίδες

Κωδικός 044159
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 5 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  16,50€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Youth Lab Pore Refine Cleanser for Combination Oily Skin Gel Καθαρισμού Προσώπου για Μικτές Λιπαρές Επιδερμίδες 300ml Το αγαπημένο σας Daily Cleanser _ Combination / Oily Skin εξελίσσεται… μετονομάζεται και διατίθεται πλέον σε νέα πρακτική συσκευα...  Διαβάστε περισσότερα

9,88€
Κερδίστε 49 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5200142100131
ΒΑΡΟΣ: 351gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Youth Lab Pore Refine Cleanser for Combination Oily Skin Gel Καθαρισμού Προσώπου για Μικτές Λιπαρές Επιδερμίδες 300ml

Το αγαπημένο σας Daily Cleanser _ Combination / Oily Skin εξελίσσεται… μετονομάζεται και διατίθεται πλέον σε νέα πρακτική συσκευασία με αντλία και οικονομικό μέγεθος, με +100ml επιπλέον προϊόν.

Ωστόσο, δεν αλλάζει τίποτα σε επίπεδο σύνθεσης και δραστικότητας. Παραμένει το ίδιο φιλικό στην επιδερμίδα, χωρίς ερεθιστικούς παράγοντες όπως SLES / SLS.

To Pore Refine Cleanser _ Combination / Oily Skin είναι τζελ καθαρισμού που, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, δίνει έμφαση στη ρύθμιση της έκκρισης λιπαρότητας και σμήγματος, για απόλυτα καθαρή, με λιγότερο εμφανείς πόρους επιδερμίδα.

Δημιουργεί πλούσιο αφρό στην επαφή του με το νερό και δεν «στεγνώνει» την επιδερμίδα, σεβόμενο απόλυτα το φυσικό υδρο-λιπιδικό φίλμ.

Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και ιδανικό για το μικτό / λιπαρό δέρμα.

Μη φαγεσωρογόνο, δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς parabens, γλουτένη και sulfate.

Vegan

Cruelty Free

Ενδείξεις

Λιπαρότητα στο Τ.

Λιπαρότητα και περιστασιακές εξάρσεις ακμής.

Θαμπό και άτονο δέρμα.

Τάση για ακμή.

Ενεργά Συστατικά

Σύγχρονα Επιφανειοδραστικά από Αμινοξέα που απομακρύνουν τους ρύπους και το μακιγιάζ, χωρίς να αφυδατώνουν.

Ιχνοστοιχεία Xαλκού, Ψευδαργύρου, Μαγνησίου και Μαγγανίου που ρυθμίζουν τη λιπαρότητα και την έκκριση σμήγματος.

Cocoglucoside, με ισχυρή ενυδατική δράση, που καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.

Sodium PCA, Sodium Lactate, Urea και Fructose που ενυδατώνουν, αποτρέπουν τη διαδερμική απώλεια νερού και ενεργοποιούν την ανάπλαση του δέρματος.

Εφάρμοσε μικρή ποσότητα με απαλές κυκλικές κινήσεις, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.
Ξεπλένε εύκολα με νερό.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΛιπαρότητα - Τάσης Ακμής, Καθαρισμός, Ακμή
ΑνάγκηΑκμή
ΜορφήGel
ΠεριοχήΠρόσωπο

SLES Free, SLS Free, Silicone Free, Ethanolamine Free, Vegan, Soy Free, Wheat Free, Formaldehyde Free, Mineral Oil Free, Phthalate Free, PCM and Nitro Musk Compounds Free

Aqua (Water), Sodium Cocoyl Glycinate, Cocobetaine, Sodiun Lauroamphoacetate, Cocoglucoside, PEG 120 Μethyl Glucose Dioleate, Lauryl Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Methyl Propanediol, Caprylyl Glycol, Phenyl Propanol, Copper Aspartate, Manganese Aspartate, Zinc Aspartate, Magnesium Aspartate, Glycerin, Sodium PCA, Sodium Lactate, Inositol, Niacinamide, Urea, Glycine, Fructose, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Disodium EDTA.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Youth Lab Pore Refine Cleanser for Combination Oily Skin Gel 300ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;