A-Derma Exomega Control Emollient Lotion Anti-Scratching 400ml
85 πόντοι

A-Derma Exomega Control Emollient Lotion Anti-Scratching 400ml

Μαλακτικό, Καταπραϋντικό Γαλάκτωμα Προσώπου - Σώματος Κατάλληλο για Ατοπικό ή Πολύ Ξηρό Δέρμα

Κωδικός 031973
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  28,30€
  2.0
0
0
0
1
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

A-Derma Exomega Control Emollient Lotion Anti-Scratching Μαλακτικό, Καταπραϋντικό Γαλάκτωμα Προσώπου - Σώματος Κατάλληλο για Ατοπικό ή Πολύ Ξηρό Δέρμα 400ml Το μαλακτικό γαλάκτω...  Διαβάστε περισσότερα

16,95€
Παρακαλούμε επιλέξτε
ΕΞΤΡΑ PROMO!

Με αγορές Προϊόντων A-Derma Exomega Δώρο A-Derma Exomega Control Anti-Scratching Cleansing Gel 25ml (1 Δώρο / Παραγγελία)

Με αγορές Προϊόντων A-Derma Exomega Δώρο A-Derma Exomega Control Anti-Scratching Cleansing Gel 25ml (1 Δώρο / Παραγγελία)
Κερδίστε 85 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3282770149746
ΒΑΡΟΣ: 477gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

A-Derma Exomega Control Emollient Lotion Anti-Scratching Μαλακτικό, Καταπραϋντικό Γαλάκτωμα Προσώπου - Σώματος Κατάλληλο για Ατοπικό ή Πολύ Ξηρό Δέρμα 400ml

Το μαλακτικό γαλάκτωμα καταπραΰνει τον κνησμό* και κάνει τις εξάρσεις ερεθισμού λιγότερο συχνές, ενώ μειώνει την ερυθρότητα. Η 360° αποτελεσματικότητά του μειώνει επίσης την ξηροδερμία, ενισχύει τον δερματικό φραγμό και συμβάλλει στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος**. Ένα θρεπτικό γαλάκτωμα με ρευστή, μη κολλώδη υφή και μη λιπαρή υφή για τριπλή καταπραϋντική δράση με μία μόνο εφαρμογή την ημέρα. Μια καθημερινή, στοχευμένη, αποτελεσματική και καταπραϋντική θεραπεία που ελέγχει την ευαισθησία του ξηρού δέρματος με τάση ατοπίας, βελτιώνοντας την καθημερινή ζωή.

Οφέλη:

  • Τριπλή καταπραϋντική δράση: Xάρη στο φυτικό εκχύλισμα βρώμης Rhealba® ενισχυμένο με BIOVECT, έναν φορέα φυσικής προέλευσης: καταπραΰνει τον κνησμό, μειώνει την ερυθρότητα και μειώνει τη συχνότητα των εξάρσεων ερεθισμού
  • Θρέψη: μειώνει την ξηροδερμία και ενισχύει τον δερματικό φραγμό με τη Filaxerin, τη βιταμίνη Β3 και τον μαλακτικό πυρήνα της σύνθεσης
  • Μικροβίωμα: Το φυτικό εκχύλισμα βρώμης Rhealba® συμβάλλει στην επανεξισορρόπηση του μικροβιώματος

Χαρακτηριστικά:

  • Χωρίς άρωμα
  • Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση
  • 95% συστατικά φυσικής προέλευσης
  • Βρώμη Rhealba®, που προέρχεται από βιολογική καλλιέργεια
  • Vegan
  • Κατάλληλο για ξηρό δέρμα επιρρεπές σε ατοπικό έκζεμα

Τα νέα οικολογικά σχεδιασμένα σωληνάρια χωρίς συσκευασία περιέχουν 33% λιγότερο πλαστικό*** και είναι πάντα ανακυκλώσιμα, σεβόμενα την ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Όπως όλα μας τα μαλακτικά προϊόντα φροντίδας με εκχύλισμα Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba®, το μαλακτικό γαλάκτωμα κατά του αισθήματος κνησμού περιλαμβάνεται στις ευρωπαϊκές δερματολογικές συστάσεις για το ατοπικό έκζεμα: Emollient Plus****.

* Που συνδέεται με την ξηρότητα του δέρματος.

** Ερευνητική μελέτη - Αξιολόγηση της επίδρασης του βάλσαμου Exomega CONTROL στο μικροβίωμα ατοπικών ατόμων μετά από 7 ημέρες χρήσης.

*** Σε σύγκριση με τα συνήθη σωληνάρια της αγοράς. 

**** Προϊόν αναγνωρισμένο από το «Ευρωπαϊκό Φόρουμ Δερματολογίας - Υποδείξεις για τη θεραπεία του ατοπικού εκζέματος» (Ατοπική Δερματίτιδα), 2018.

  1. Πριν από την εφαρμογή του γαλακτώματος, καθαρίστε το δέρμα με ένα προϊόν υγιεινής της σειράς Exomega Control.
  2. Απλώστε το γαλάκτωμα στα χέρια σας.
  3. Εφαρμόστε το γαλάκτωμα με απαλές κινήσεις.

WATER (AQUA). GLYCERIN. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERYL STEARATE. NIACINAMIDE. PEG-100 STEARATE. 10-HYDROXYDECENOIC ACID. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. CARBOMER. CETEARYL ALCOHOL. CETEARYL GLUCOSIDE. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SODIUM HYDROXIDE. SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE.

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "A-Derma Exomega Control Emollient Lotion Anti-Scratching 400ml"

2.0
1 Κριτικές
0
0
0
1
0
πριν από 8 μήνες
φωτεινη γ.
Όχι καλο
Αφήνει μια πολύ λιπαρή αίσθηση σχεδόν σαν λάδι κ μυρίζει σαν λάδι παρότι είμαι άοσμο. Ενυδατωση νορμαλ όχι κάτι το ιδιαίτερο . Σε σχέση με αλλά προϊόντα της ίδιας σειράς που είναι καταπληκτικα αυτό με απογοήτευσε
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;