Αντηλιακά Προσώπου

Δείτε όλα τα προϊόντα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TOP ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Βρείτε τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου, απαραίτητα για το καλοκαίρι αλλά και για τον χειμώνα. Μένοντας στη χώρα με τα μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η ανάγκη για καθημερινή χρήση αντηλιακών προσώπου είναι ανάγκαια, ακόμα και αν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές.

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

  • LoadingΑντηλιακά Προσώπου video
  • LoadingΑντηλιακά Προσώπου video
  • LoadingΑντηλιακά Προσώπου video
  • LoadingΑντηλιακά Προσώπου video
  • LoadingΑντηλιακά Προσώπου video

Στην υποκατηγορία αυτή επιλέξτε αντηλιακά προσώπου, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας, το αντηλιακό που εξυπηρετεί τον δικό σας τύπο προσώπου, συνδυάζοντας παράλληλα και την αισθητική περιποίηση με την επιτακτική ανάγκη για προστασία του προσώπου από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία.

Ένα αντιηλιακό προσώπου είναι απαραίτητο, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλη τη διάρκεια του χρόνου.  Επιλέξτε αντηλιακά κορυφαίων εταιρειών, όπως αντηλιακά προσώπου Frezyderm, Vichy, Avene, Apivita κ.α..Πλέον, οι διάφορες εταιρείες κατασκευάζουν αντηλιακά προσώπου για όλους τους τύπους επιδερμίδας!

 

 

Δημοφιλείς Αναζητήσεις

Συνήθεις Ερωτήσεις για
Αντηλιακά Προσώπου

Τι δείκτη προστασίας να επιλέξω για το αντηλιακό προσώπου;

Ένας δείκτης SPF είναι απαραίτητος για την έκθεση του προσώπου σας στον ήλιο. Ο δείκτης SPF δείχνει το χρονικό διάστημα που μπορεί η επιδερμίδα μας να παραμείνει κάτω από τον ήλιο χωρίς να καεί ή να εμφανίσει ερυθρότητα ή κοκκινίλες. Έτσι, αν το δέρμα αρχίζει να καίγεται μετά από 5 λεπτά έκθεσης στον ήλιο, με τη χρήση ενός αντηλιακού με δείκτη προστασίας SPF30, το δέρμα θα αρχίσει να κοκκινίζει μετά από 150 λεπτά (30x5). Στην αρχή επιλέξτε κάποιο αντηλιακό με πολύ υψηλό (SPF 50+) ή υψηλό δείκτη προστασίας (SPF 30-50), ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας του προσώπου σας.

Αν μαυρίσει το πρόσωπό μου χρειάζομαι αντηλιακό;

Στην αρχή της άνοιξης το δέρμα σας δεν είναι μαυρισμένο και η επιδερμίδα είναι λευκή. Κατά την έκθεση σας στον ήλιο, το δέρμα παράγει μελανίνη, ώστε να παρέχει στην επιδερμίδα μια φυσική προστασίας στον ήλιο. Όταν το δέρμα είναι λευκό και δεν είναι καθόλου προστατευμένο, επιβάλλεται ένα αντηλιακό με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας. Καθώς περνά ο καιρός και η επιδερμίδα έχει μαυρίσει, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο αντηλιακό με ελαφρά χαμηλότερο δείκτη προστασίας. Για πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες συστήνεται η χρήση αντηλιακού προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Τι τύπο αντηλιακού προσώπου να επιλέξω; Αντηλιακό γαλάκτωμα, σπρέι ή λάδι;

Το αντηλιακό προσώπου πρέπει να ταιριάσει στη σύνθεση της επιδερμίδας σας. Αν έχετε μεικτό δέρμα, μια αντηλιακή λοσιόν θα ήταν προτιμότερη. Σε περίπτωση που το δέρμα σας είναι λιπαρό, ένα αντηλιακό για λιπαρές επιδερμίδες ή επιδερμίδες με ακμή σε μορφή τζελ θα ήταν ιδανική επιλογή. Τέλος, για ξηρές επιδερμίδες, μπορείτε να επιλέξετε μια αντηλιακή κρέμα, η οποία θα σας χαρίσει πλούσια ενυδάτωση και ταυτόχρονα την προστασία που χρειάζεστε. Επιλέξτε το κατάλληλο αντηλιακό προσώπου, με βάση τις ανάγκες τις επιδερμίδας σας.

Προσφέρουν οι αντηλιακές κρέμες προσώπου αντιγήρανση;

Εκτός από ηλιακά εγκαύματα ο ήλιος δημιουργεί στην επιδερμίδα του προσώπου και φωτογήρανση. Λεπτές γραμμές και ρυτίδες, πανάδες και δυσχρωμίες είναι αποτέλεσμα της μη χρήσης σωστού αντηλιακού προσώπου. Επιλέξτε ένα αντηλιακό προσώπου κατά των πανάδων και των ραγάδων με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αντιμετωπίστε έγκαιρα τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο και τον λαιμό!

Υπάρχουν αντηλιακά που προκαλούν σπυράκια και ακμή στο πρόσωπο. Τι να κάνω;

Η χρήση ενός αντηλιακού προσώπου με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF30 και κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες ή επιδερμίδες με τάση για ακμή είναι αυτό που χρειάζεστε! Βρείτε εδώ αντηλιακά προσώπου για ακμή ή λιπαρά δέρματα.

Τι αντηλιακό προσώπου να πάρω;

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη αντηλιακών προσώπου. Για να αποφασίσετε ποιο αντηλιακό προσώπου να πάρετε, πρέπει να εστιάσετε αρχικά στον τύπο επιδερμίδας σας. Επιλέξτε αντηλιακά για λιπαρές επιδερμίδες και ακμή, αντηλιακά κατά των πανάδων, αντηλιακά για ξηρές επιδερμίδες ή αντηλιακά για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Πώς τα αντηλιακά προσώπου προστατεύουν το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου;

Η ειδική σύσταση και τα φίλτρα ενός αντηλιακού προσώπου (π.χ. φυσικά φίλτρα) δημιουργούν ένα «φράγμα» προστασίας στην επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου και πιο συγκεκριμένα τις ακτίνες UVA & UVB. Ορισμένα αντηλιακά προσώπου αντανακλούν τις ακτίνες και άλλα τις εξουδετερώνουν.

Πώς τα αντηλιακά προσώπου εμποδίσουν τις υπεριώδεις ακτίνες;

Τα αντηλιακά περιέχουν ενεργά συστατικά που απορροφούν ή ανακλούν τις υπεριώδεις ακτίνες. Δύο κύριες κατηγορίες αντηλιακών συστατικών είναι τα χημικά φίλτρα και τα φυσικά/φυσικά φίλτρα:

  • Χημικά Φίλτρα: Αυτά τα φίλτρα απορροφούν τις υπεριώδεις ακτίνες και τις μετατρέπουν σε άλλες μορφές ενέργειας.
  • Φυσικά Φίλτρα: Αυτά τα φίλτρα αντικατοπτρίζουν τις ακτίνες μακριά από το δέρμα. Συνήθως περιλαμβάνουν οξείδιο του ψευδαργύρου ή διοξείδιο τιτανίου.

Ποιος είναι ο συνιστώμενος δείκτης προστασίας SPF (Sun Protection Factor) για τα αντηλιακά προσώπου;

Συνήθως, όπως και στα αντηλιακά σώματος, έτσι και σε ένα αντηλιακό προσώπου ο δείκτης προστασίας SPF 50 είναι ο ιδανικός για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου για μεγάλο χρονικό διάστημα έκθεσης.

Παρόλα αυτά, δε θα πρέπει να ξεχνάτε πως η ανανέωση του αντηλιακού είναι απαραίτητη, ανεξαρτήτως δείκτη προστασίας.

Μπορούν τα αντηλιακά να φορεθούν κάτω από το μακιγιάζ;

Ναι, τα αντηλιακά προσώπου μπορούν να φορεθούν κάτω από το μακιγιάζ. Στην πραγματικότητα, είναι σημαντικό να εφαρμόζετε αντηλιακό προϊόν κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και όταν σκοπεύετε να φορέσετε μακιγιάζ.

Η εφαρμογή του αντηλιακού κάτω από το μακιγιάζ μπορεί να προστατεύσει το δέρμα σας από τις υπεριώδεις ακτίνες και να βοηθήσει στην πρόληψη των ηλιακών επιπτώσεων. Επιλέγοντας αντηλιακά προϊόντα που είναι ελαφριά, μη λιπαρά και κατάλληλα για το δέρμα, μπορείτε να εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας πάνω από το αντηλιακό χωρίς να επηρεάζεται η εμφάνιση ή η υφή του μακιγιάζ.

Μπορούν οι αντηλιακές κρέμες προσώπου να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με ενυδατικές κρέμες;

Φυσικά, καθώς τα αντηλιακά προσώπου περιέχουν ενυδατικούς παράγοντες για την επιδερμίδα του προσώπου, ωστόσο, οι ενυδατικές κρέμες αποτελούν προϊόντα εξειδικευμένης περιποίησης και ενυδάτωσης του προσώπου. Ο συνδυασμός αντηλιακού προσώπου με κρέμα ενυδάτωσης προσώπου θα προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση και προστασία για όλη την ημέρα.