Apivita Mens Care Anti-Wrinkle & Anti-Fatique Face & Eye Cream With Cardamom & Propolis 50ml
91 πόντοι

Apivita Mens Care Anti-Wrinkle & Anti-Fatique Face & Eye Cream With Cardamom & Propolis 50ml

Ανδρική Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου Ματιών με Κάρδαμο & Πρόπολη

Κωδικός 003847
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  33,29€
  4.7
15
3
1
0
0
Διαβάστε κριτικές
(19)
Γράψτε τη γνώμη σας
  3 Ερωτήσεις χρηστών

Apivita Mens Care Κρέμα για το Πρόσωπο & τα Μάτια Κατά των Ρυτίδων & της Κούρασης με Κάρδαμο & Πρόπολη 50ml Kρέμα για το πρόσωπο και τα μάτια που μάχεται τις ρυτίδες και τα σημάδια κούρασης, ενυδατώνει την επιδερμίδα και προστατεύει από την ...  Διαβάστε περισσότερα

18,28€
Κερδίστε 91 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5201279007980

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Apivita Mens Care Κρέμα για το Πρόσωπο & τα Μάτια Κατά των Ρυτίδων & της Κούρασης με Κάρδαμο & Πρόπολη 50ml

Kρέμα για το πρόσωπο και τα μάτια που μάχεται τις ρυτίδες και τα σημάδια κούρασης, ενυδατώνει την επιδερμίδα και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση, ενώ τονώνει και αναζωογονεί.

Ο συνδυασμός από βιολογικά συστατικά όπως το κάρδαμο, το ginseng και το έλαιο jojoba έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, τονωτικές ιδιότητες ενώ ενυδατώνει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή.

Το εκχύλισμα από ρεβίθι μειώνει τα σημάδια κούρασης σε πρόσωπο και μάτια, βελτιώνει τη λάμψη και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Η πρόπολη προσφέρει αντισηψία και ρύθμιση της λιπαρότητα και σε συνδυασμό με το βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και το έλαιο αμυγδάλου προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και οι περιβαλλοντικοί ρύποι (καυσαέριο, καπνός τσιγάρου, βαρέα μέταλλα κ.α.)

Η σημύδα και το βιολογικό εκχύλισμα δασικής οξιάς αυξάνουν τα ποσοστά υγρασίας στην επιδερμίδα, χαρίζουν άμεση και μακράς διάρκειας ενυδάτωση ενώ μειώνουν τον αριθμό και το βάθος των ρυτίδων.

O ρούσκος δρα κατά των μαύρων κύκλων και του οιδήματος κάτω από τα μάτια.

Τα βιολογικά αιθέρια έλαια Κάρδαμο, Φασκόμηλο, Λεμόνι και Κέδρος αναζωογονούν την επιδερμίδα, τονώνουν τη διάθεση, απομακρύνουν το άγχος και ενισχύουν τη συγκέντρωση.

Το νερό από έγχυμα βιολογικού κάρδαμου έχει αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Mε μη λιπαρή σύνθεση, ιδανική για καθημερινή χρήση.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ

ΧΩΡΙΣ OINΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ

 

Απλώστε με κυκλικές κινήσεις πρωί ή και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και στην περιοχή γύρω απο τα μάτια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά το ξύρισμα.

Για εξωτερική χρήση μόνο.

Η συμβουλή της APIVITA

Στην επιδερμίδα αποτυπώνεται η κούραση και το άγχος της ημέρας, ενώ στους άνδρες οι ρυτίδες εμφανίζονται πρώτα γύρω από τα μάτια. Μην παραλείπετε την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της ευαίσθητης αυτής περιοχής.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΓέμισμα Ρυτίδων
ΔράσηΑντιγηραντική
ΠεριοχήΠρόσωπο, Μάτια

Η men's care Κρέμα Για Πρόσωπο & Μάτια Κατά Των Ρυτίδων & Της Κούρασης έχει πλούσια φυσική σύνθεση και περιέχει 96% φυσικά συστατικά

ΜΕ

ΧΩΡΙΣ

Κάρδαμο

Parabens

Ρεβύθι

Silicones

Ginseng*

Propylene glycol

Δασική Οξιά

Alcohol

Ρούσκο

Mineral oils

Πρόπολη

 

Λάδι Jojoba*

 

Σημύδα

 

Αιθέριο έλαιο καρδάμου

 

Αιθέριο έλαιο φασκόμηλου

 

Αιθέριο έλαιο λεμονιού

 

Αιθέριο έλαιο κέδρου

 

Το νερό έχει αντικατασταθεί με έγχυμα από κάρδαμο*

 

*από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες

Aqua** (Water**), Aqua (Water), Neopentyl Glycol Diheptanoate, Magnesium Aluminum Silicate, Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Glycerin, Zea Mays (Corn) Starch, Butyrospermum Parkii(Shea Butter)*, Fagus Sylvatica Bud Extract*, Betula Alba Juice, Cedrus Atlantica (Bark) Oil*, Cetearyl Alcohol, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil*, Coco-Caprylate/Caprate, Elettaria Cardamomum Seed*, Elettaria Cardamomum Seed Oil*, Lepidium Sativum Sprout Extract, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Glyceryl Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Cicer Seed Extract, Lecithin, Ethylhexylglycerin, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Manganese Aspartate, Neoruscogenin, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Citric Acid, Panax Ginseng Root* Extract, Propolis Extract, Panthenol, Butylene Glycol, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Hydrogenated Polyisobutene, Copper Aspartate, Ruscogenin, Salvia Sclarea (Clary) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Stearoyl Lactylate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Zinc Aspartate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Benzyl Benzoate, Citronellol, Limonene, Linalool

** Elettaria Cardamomum Seed* Aqueous Infusion = Νερό Κάρδαμου
* από βιολογικές καλλιέργειες

μεικτό βάρος (g)=110

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Apivita Mens Care Anti-Wrinkle & Anti-Fatique Face & Eye Cream With Cardamom & Propolis 50ml"

4.7
19 Κριτικές
15
3
1
0
0
πριν από 4 μήνες
Evi D.
Ένα από τα καλύτερα προϊόντα του brand
Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τα προϊόντα της Apivita σχεδόν αποκλειστικά στη ρουτίνα μου. Πριν μερικούς μήνες έκανα δώρο την mens care κρέμα και πραγματικά δεν έχει σταματήσει να την χρησιμοποιεί (σύντομα θα ξεκινήσει τη δεύτερη συσκευασία). Είναι μια ελαφριά και καθόλου λιπαρή κρέμα που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Στα plus της η κομψή συσκευασία και η υπέροχη μυρωδιά (συνδυασμός αισθησιασμού και καθαριότητας) αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα μάτια, κάνοντας το προϊόν 2 σε 1 κάτι που αγαπούν ιδιαίτερα οι άνδρες. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
πριν από 4 μήνες
PELAGIA C.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ MENS CARE CREAM ΤΗΣ APIVITA
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ . Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ
πριν από 5 μήνες
Επιβεβαιωμένη αγορά
Άλκηστις Τ.
Apivita Mens Care Anti-Wrinkle & Anti-Fatique Face & Eye Cream With Cardamom & Propolis 50ml
Εξαιρετική ενυδάτωση, χωρίς λιπαρότητα. Ιδανική για καθημερινή χρήση.
πριν από 6 μήνες
EFTHYMIOS T.
Όλα καλά
πριν από 7 μήνες
EFTHYMIOS T.
Ικανοποιητική εξυπηρέτηση
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Βοηθάει στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
    Μάλιστα!Βοηθάει στην πρόληψη των μαύρων κύκλων.
    09/01/2019 από Pharm24
    Έχει χημικά;
    Δεν περιέχει χημικά. Έχει 96% φυσικά συστατικά.
    09/01/2019 από Pharm24
    Βοηθάει στις ρυτίδες στο μέτωπο;
    Βοηθάει στην πρόληψη ρυτίδων. Για εγκατεστημένες ρυτίδες στο μέτωπο θα προτείναμε την Homme Premium Fluide Anti-Age Integral 40ml από την Lierac
    09/01/2019 από Pharm24