Avene Intense Protect Fluid Spf50+, 150ml
71 πόντοι

Avene Intense Protect Fluid Spf50+, 150ml

Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου & Σώματος Πολύ Υψηλής Προστασίας για Ευαίσθητο & Ευάλωτο Δέρμα

Κωδικός 039368
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  24,50€
  4.2
4
0
0
0
1
Διαβάστε κριτικές
(5)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Avene Intense Protect Fluid Spf50+ Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου & Σώματος Πολύ Υψηλής Προστασίας για Ευαίσθητο & Ευάλωτο Δέρμα 150ml Το Αντηλιακό Intense Protect SPF 50+ της Avène προστατεύει από ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα προστασίας: ακτίνες UVB-U...  Διαβάστε περισσότερα

14,19€
Κερδίστε 71 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3282770141214
ΒΑΡΟΣ: 174gr
Avene Partner

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Avene Intense Protect Fluid Spf50+ Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου & Σώματος Πολύ Υψηλής Προστασίας για Ευαίσθητο & Ευάλωτο Δέρμα 150ml

Το Αντηλιακό Intense Protect SPF 50+ της Avène προστατεύει από ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα προστασίας: ακτίνες UVB-UVA και μπλε φως. Χάρη στην υβριδική του υφή διεισδύει σε 3 δευτερόλεπτα, προσφέροντας έντονη ενυδάτωση για 8 ώρες. Με διάφανο και αόρατο τελείωμα, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό και ανθεκτικό στον ιδρώτα. Πρόσωπο & σώμα.

Για πρώτη φορά, η φωτοπροστασία επεκτάθηκε πέρα ​​από τις ακτίνες UVB και UVA για να καλύψει ένα επικίνδυνο μέρος των ακτίνων του ήλιου: μπλε φως υψηλής ενέργειας. Ένα αντηλιακό κατάλληλο ακόμη και για τις πιο έντονες συνθήκες του ήλιου καθώς και για τους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος*. Η υβριδική του υφή επιτρέπει τη απορρόφηση του σε 3 δευτερόλεπτα**, έντονη ενυδάτωση για 8 ώρες*** και δράση κατά της ξηρότητας. Η nude απόχρωσή του προσφέρει ένα διάφανο και αόρατο τελείωμα, χωρίς λευκά ίχνη, ακόμα και στους πιο σκούρους δερματικούς τόνους. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό και ανθεκτικό στον ιδρώτα. Η σύνθεσή του προσφέρει πολύ υψηλή δερματική και οφθαλμική ανοχή. Με μόνο 4 φίλτρα, μαζί με μία μειωμένη συγκέντρωση αντηλιακών φίλτρων ****, και χωρίς σιλικόνες, η σύνθεσή του είναι φιλική προς το περιβάλλον. Η βιοδιασπασιμότητα της σύνθεσης ***** είναι η βέλτιστη. Τα μη-οικοτοξικά αντηλιακά φίλτρα δεν έχουν κανένα αντίκτυπο στα κοράλλια, το φυτοπλαγκτόν και το ζωοπλαγκτόν. Σέβεται τη θαλάσσια βιοποικιλότητα******.

Χωρίς άρωμα

Πλεονέκτημα
Το Intense Protect 50+ προσφέρει εξαιρετικά ευρεία φωτοπροστασία από UVB, UVA, Μπλε φως HEV.

Οφέλη

  • ΦΩΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ : εξαιρετικά ευρύ φάσμα.
  • ΑΟΡΑΤΟ, για διαφανές τελείωμα.
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ στο νερό.
  • ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ στον ιδρώτα.
  • ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ για ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον.
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΑΝΟΧΗ, απαλή σύνθεση.

Οφέλη της υφής
Λεπτόρρευστη fluide υφή που απορροφάται γρήγορα με ανεπαίσθητο τελείωμα.

Αποτελέσματα

  • 95,3% μείωση των βλαβών του DNA που προκαλούνται από το μπλε φως¹
  • 8 ώρες έντονη ενυδάτωση²
  • Διείσδυση 3 δευτερολέπτων³

*Βρέφη και παιδιά, έγκυες, κατά τη διάρκεια ή μετά τη θεραπεόα ογκολογικού ασθενή, μετά από χειρουργική πράξη, ουλές και τατουάζ μετά την επανεπιδερμοποίηση, ζούγκλα, έρημος, τροπικές χώρες, μεγάλο υψόμετρο, θαλάσσια σπορ.

**Συγκριτική αξιολόγηση του χρόνου διείσδυσης του προϊόντος μόλις εφαρμοστεί στο δέρμα, 15 άτομα.

***HI kinetics ενυδάτωσης, 24 άτομα, μία εφαρμογή.

****Μία μείωση κοντά στο 10% των φίλτρων σε αυτό το προϊόν σε σύσγκριση μετα προϊόντα του 2019

*****Σύμφωνα με το τεστ OECD 301B.

******Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από το Ωκεανολογικό Παρατηρητήριο στο Banyuls-sur-Mer σε τρία βασικά είδη θαλάσσιας βιοποικιλότητας: ένα είδος κοραλλιών, ένα είδος φυτοπλαγκτόν και ένα είδος ζωοπλαγκτόν. 

1 In vitro test. Τοπική εφαρμογή (2 mg.cm-2) Μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε ανακατασκευασμένη επιδερμίδα. Στρες: έκθεση σε προσομοιωμένο μπλε φως. Ποσοτικός προσδιορισμός της οξειδωτικής βλάβης του DNA με ανοσοϊστοχημική ανάλυση.

2 H κινητική ενυδάτωσης, 24 άτομα, μία εφαρμογή.

3 Συγκριτική αξιολόγηση του χρόνου διείσδυσης του προϊόντος μόλις εφαρμοστεί στο δέρμα, 15 άτομα.

Εφαρμόστε μια πλούσια ποσότητα σε πρόσωπο και/ή σώμα. Για να καλύψετε την προτεινόμενη ποσότητα των 2mg/cm δέρματος, πρέπει να εφαρμόσετε:

-1 δάχτυλο προϊόντος στο πρόσωπο και στο λαιμό

-2 δάχτυλα προϊόντος σε κάθε μια από τις παρακάτω περιοχές: στομάχι, κορμός, πλάτη, δεξί χέρι μπροστά, δεξί χέρι πίσω, αριστερό χέρι μπροστά, αριστερό χέρι πίσω, δεξί πόδι μπροστά, δεξί πόδι πίσω, αριστερό πόδι μπροστά, αριστερό πόδι πίσω.

Συχνότητα χρήσης
Όσο συχνά χρειάζεται

Συμβουλές χρήσης
Πριν από την έκθεση στον ήλιο, εφαρμόστε γενναιόδωρα σε πρόσωπο και/ή σώμα (π.χ. 2 δάκτυλα του προϊόντος στον πήχη). Επαναλαμβάνετε την εφαρμογή συχνά για συνεχή προστασία, ειδικά μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Συμβουλή από τους ειδικούς
Για εύκολη εφαρμογή, απλώστε το προϊόν στα ακροδάχτυλά σας και ταμπονάρετε σε πρόσωπο και λαιμό. Στη συνέχεια απλώστε ομοιόμορφα.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΑντηλιακή Προστασία
Δείκτης ΠροστασίαςSPF 50+
ΜορφήΚρέμα
ΠεριοχήΣώμα, Πρόσωπο & Σώμα
Τύπος ΔέρματοςΕυαίσθητο
ΧρώμαΧωρίς Χρώμα

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. DICAPRYLYL CARBONATE. DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE. GLYCERIN. ETHYLHEXYL TRIAZONE. PHENYLENE BIS-DIPHENYLTRIAZINE. WATER (AQUA). BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. STEARYL ALCOHOL. VP/EICOSENE COPOLYMER. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER. RED 33 (CI 17200). SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Avene Intense Protect Fluid Spf50+, 150ml"

4.2
5 Κριτικές
4
0
0
0
1
πριν από 6 μήνες
Ελενη Α.
Τέλεια
Πρώτη φορά δοκίμασα τη συγκεκριμένη εταιρεία,έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη, σίγουρα θα τη ξαναπάρω κ θα την προτείνω σίγουρα
πριν από 8 μήνες
Lilia N.
Υπέροχο το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
πριν από 8 μήνες
ΟΛΓΑ Κ.
Avene Intense Protect Fluid Spf50+
Ιδανικο για τα μωρακια για την πρωτη τους αντηλιακη προστασια
πριν από 1 χρόνο
Φαρμάκη Γ.
ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΤΟ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΜΗΝΑ ΧΕΙΜΩΝΑ Κ ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ. ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΛΙΤΣΑ, ΑΡΚΕΤΗ ΓΥΑΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ. ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΞΗΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΒΓΑΛΑ ΠΑΝΑΔΟΥΛΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ AVENE
πριν από 3 χρόνια
georgia g.
Avene Intense Protect spf 50+ Αντηλιακή κρέμα πολύ υψηλής προστασίας.
Ιδανικό για πρόσωπο και σώμα. Ενυδατωνρι. Μόνο θέλει μικρή ποσότητα για να μην κάνει λιπαρή την επιδερμίδα.. αφήνει ελαστικό το δέρμα.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Πριν από 4 μέρες με κάθε αγορά ενός αντηλιακού δίνατε ένα νεσεσερ γιατί το σταματήσατε?
    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 300 6842 προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.
    07/06/2021 από Pharm24