Curaprox Πακέτο Προσφοράς Be You Six Tastes Mini Pack 6x10ml & Δώρο Οδοντόβουρτσα Ortho Ultra Soft CS 5460, 1 Τεμάχιο - Φούξια
66 πόντοι

Curaprox Πακέτο Προσφοράς Be You Six Tastes Mini Pack 6x10ml & Δώρο Οδοντόβουρτσα Ortho Ultra Soft CS 5460, 1 Τεμάχιο - Φούξια

Μίνι Συσκευασία με Οδοντόκρεμες σε Έξι Υπέροχες Γεύσεις & Οδοντόβουρτσα

Κωδικός 028265
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  18,90€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Curaprox Πακέτο Προσφοράς Be You Six Tastes Mini Pack 6x10ml & Δώρο Οδοντόβουρτσα Ortho Ultra Soft CS 5460, 1 Τεμάχιο - Φούξια Μίνι Συσκευασία με Οδοντόκρεμες σε Έξι Υπέροχες Γε...  Διαβάστε περισσότερα

13,23€
Παρακαλούμε επιλέξτε
Κερδίστε 66 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 0009217052292
ΒΑΡΟΣ: 151gr

Curaprox Πακέτο Προσφοράς Be You Six Tastes Mini Pack 6x10ml & Δώρο Οδοντόβουρτσα Ortho Ultra Soft CS 5460, 1 Τεμάχιο - Φούξια

Μίνι Συσκευασία με Οδοντόκρεμες σε Έξι Υπέροχες Γεύσεις & Οδοντόβουρτσα

Και οι έξι νέες τολμηρές γεύσεις οδοντόκρεμας σε μία συσκευασία! Δοκίμασέ τες όλες, τη μία μετά την άλλη.

Γεύσου τις και έπειτα διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα. Στη μέρα σου. Στη διάθεσή σου.

Τι κοινό έχουν όλες οι οδοντόκρεμες της σειράς BE YOU; Περιέχουν φυσικά συστατικά και αποστάγματα βοτάνων που συνδυάζονται με νέους τρόπους για την καλύτερη στοματική σου υγεία και ακόμη πιο λευκά δόντια.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ: Οι πέρλες power menthol χαρίζουν αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί για πολλές ώρες μετά το βούρτσισμα.

Και σε τι διαφέρουν; Στην πραγματικότητα το μόνο που αλλάζει είναι η γεύση και το χρώμα. Η κάθε μία από τις εκρηκτικές γεύσεις BE YOU έχει το δικό της ξεχωριστό τρόπο για να σε κερδίσει.

Η [BE YOU.] φόρμουλα & τα οφέλη για τη στοματική σου υγεία

- 950 ppm φθορίου υψηλής βιοδιαθεσιμότητας και ταχείας δράσης (μονοφθοροφωσφορικό νάτριο) για την πρόληψη της τερηδόνας.

- Ο υδροξυαπατίτης ενισχύει το σμάλτο των δοντιών χαρίζοντας μοναδική λάμψη, σφραγίζει την εκτεθειμένη οδοντίνη κι ανακουφίζει από τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών. Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να κάνει αυτό το ορυκτό για τα δόντια μας! Δεν είναι τυχαίο ότι το 95% της οδοντίνης αποτελείται από υδροξυαπατίτη.

- Η oξειδογλυκάση είναι ένα φυσικό ένζυμο που καταπολεμά τα επιβλαβή βακτήρια και λευκαίνει φυσικά τα δόντια. Έχει την ιδιότητα να διεγείρει την παραγωγή σάλιου και με αυτό τον τρόπο εναρμονίζει τη στοματική χλωρίδα. Είναι ο τρόπος που και οι μέλισσες προστατεύουν το μέλι τους από τα μικρόβια.

- Η ξυλιτόλη εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλούν τερηδόνα κι ενισχύει φυσικά τα δόντια. Προέρχεται από το δέντρο της σημύδας και είναι ένα φυσικό υποκατάστατο της ζάχαρης, χωρίς ωστόσο να ευνοεί την ανάπτυξη βακτηριδίων όπως γίνεται με τη ζάχαρη.

- Η Echinacea, το αρπαγόφυτο (devil’s claw) και η σεντέλα (pennywort) καταπραΰνουν κι αναγεννούν το στοματικό βλεννογόνο και τα ούλα, ενώ παράλληλα έχουν αντιφλεγμονώδη δράση. Υποστηρίζουν επίσης τη φυσική επούλωση σε περίπτωση θεραπείας ή μετεγχειρητικά.

- Το πικρό εκχύλισμα πορτοκαλιού καταπολεμά άμεσα τα επιβλαβή βακτήρια.

- Η προβιταμίνη Β5 ενυδατώνει το στοματικό βλεννογόνο και υποστηρίζει την αναγέννηση των κυττάρων, ενώ έχουν και αντιφλεγμονώδη, επουλωτική δράση.

- Απαλή με το σμάλτο με πολύ χαμηλό δείκτη αποτριβής RDA, περίπου 50.

- Δεν περιέχει SLS. Το SLS είναι ένας επιθετικός παράγοντας αφρισμού που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του στοματι κού βλεννογόνου και ξηροστομία. To SLS έχει σχετιστεί και με την εμφάνιση στοματικών ελκών.

[BE YOU.] RISING STAR

ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ + ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ

Πλούσιο γκρέιπφρουτ και αναζωογονητικό περγαμόντο, συνδυάζονται με δυόσμο και μενθόλη. Ο πιο δροσιστικός τρόπος για να “ξυπνήσεις’’ το στόμα σου το πρωί. Η φρεσκάδα στο απόγειό της!

[BE YOU.] PURE HAPPINESS

ΡΟΔΑΚΙΝΟ + ΒΕΡΙΚΟΚΟ

Λεπτές νότες ροδάκινου και βερίκοκου σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα της μενθόλης. Ένα δροσερό καθημερινό αεράκι για την φροντίδα των δοντιών σου και τη φρεσκάδα της αναπνοής σου.

[BE YOU.] CANDY LOVER

ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Υπέροχο γλυκό καρπούζι με δροσιστική μενθόλη για παγωμένα πυροτεχνήματα μέσα στο στόμα σου! Ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσεις και να τελειώσεις την ημέρα σου είναι μία οδοντόκρεμα Candy lover.

Λεπτές νότες ροδάκινου και βερίκοκου σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα της μενθόλης. Ένα δροσερό καθημερινό αεράκι για την φροντίδα των δοντιών σου και τη φρεσκάδα της αναπνοής σου.

[BE YOU.] CHALLENGER

ΤΖΙΝ ΤΟΝΙΚ + ΛΩΤΟΣ

Η γλυκιά γεύση του λωτού συνδυάζεται με ένα άγγιγμα αρκεύθου και συνθέτουν αυτή την ιδιαίτερη γευστική εμπειρία. Προσθέτουμε σε αυτό ένα μπαχαρικό που μοιάζει με την τανίνη κι έχει τη χαρακτηριστική γεύση του gin & tonic. Θα μπορούσες να φανταστείς κάτι καλύτερο; Δεν περιλαμβάνεται αλκοόλ, φυσικά.

[BE YOU.] DAYDREAMER

ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ + ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ

Μόλις ξύπνησες με το κεφάλι κάπου στα σύννεφα ακόμη. Δοκίμασε να αφυπνίσεις τη γεύση σου με βατόμουρο και πλούσια γλυκόριζα, συνδυασμένα με νότες φρέσκιας μενθόλης. Για αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί.

[BE YOU.] EXPLORER

ΜΗΛΟ + ΑΛΟΗ

Κάτι για να εξερευνήσεις την περιπετειώδη σου πλευρά με έναν εντελώς νέο συνδυασμό γεύσης, με φρέσκο πράσινο μήλο, χυμώδη αλόη βέρα και μια πρόσθετη πινελιά μέντας. Μια αναζωογονητική εμπειρία βουρτσίσματος για τους πλέον τολμηρούς. Ζήσε τη ζωή σου στο έπακρο.

 

& ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ

Curaprox CS 5460 Ortho Ultra Soft Ορθοδοντική Οδοντόβουρτσα

Οι θύσανοι αυτής της οδοντόβουρτσας σχηματίζουν ένα αυλάκι για τα σιδεράκια. Οι 5.460 ίνες CUREN® καθαρίζουν τα σιδεράκια, τα δόντια και τα ούλα, πολύ προσεκτικά.

5.460 ίνες CUREN®, διαμέτρου 0,1 χλστ.

Oι ελβετικές οδοντόβουρτσες Curaprox έχουν φτιαχτεί από ίνες Curen®, που απορροφούν 6 φορές λιγότερο νερό από το νάιλον. Έτσι, ακόμα και βρεγμένες, οι τρίχες Curen® διατηρούν την ανώτερη πρωταρχική τους σταθερότητα, γεγονός που επιτρέπει την χρήση πολύ πιο λεπτών ινών για απαλό και βαθύ βούρτσισμα.

 

Περιλαμβάνει 6 οδοντόκρεμες 10ml + οδοντόβουρτσα σε διάφορα χρώματα CS 5460.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Curaprox Πακέτο Προσφοράς Be You Six Tastes Mini Pack 6x10ml & Δώρο Οδοντόβουρτσα Ortho Ultra Soft CS 5460, 1 Τεμάχιο - Φούξια"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 4 χρόνια
Gabriella M.
Τελεια
Πολυ καλα προιοντα και σε καλες τιμες
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;