Durex Total Contact 6 Τεμάχια
32 πόντοι

Durex Total Contact 6 Τεμάχια

Εξαιρετικά Λεπτά Προφυλακτικά με Περισσότερο Λιπαντικό για Κορυφαία Αίσθηση

Κωδικός 001113
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  8,20€
  4.7
2
1
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(3)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Durex Total Contact Εξαιρετικά Λεπτά Προφυλακτικά με Περισσότερο Λιπαντικό 6 Τεμάχια Προφυλακτικά εξαιρετικά λεπτά, με πρόσθετο λιπαντικό για να σας χαρίζουν μεγαλύτερη απόλαυση...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
Παρακαλούμε επιλέξτε
Κερδίστε 32 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5052197003321
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Durex Total Contact Εξαιρετικά Λεπτά Προφυλακτικά με Περισσότερο Λιπαντικό 6 Τεμάχια

Προφυλακτικά εξαιρετικά λεπτά, με πρόσθετο λιπαντικό για να σας χαρίζουν μεγαλύτερη απόλαυση.

Μπορεί ένα προφυλακτικό να είναι ένα απο τα πολυτελή πράγματα στη ζωή μας; Κρίνετε μόνοι σας. Αυτά τα υψηλής αξίας προφυλακτικά είναι εξαιρετικά λεπτά – με πρόσθετο λιπαντικό – για να σας χαρίζουν μεγαλύτερη απόλαυση και επειδή διαθέτουν την νέα μοναδική ευκολοφόρετη φόρμα (easy-on) φοριούνται ευκολότερα και πιο άνετα. Και όλα αυτά προσφέροντας το ίδιο υψηλό επίπεδο ασφάλειας και προστασίας!

Συσκευασία 6 Τεμ.

Χαρακτηριστικά Προφυλακτικών Durex: Κατασκευασμένα από φυσικό ελαστικό latex, με σπερματοδόχο κατάληξη. Διαφανή με λιπαντική επίστρωση. Ειδικά σχεδιασμένα να φοριούνται ευκολότερα και πιο άνετα λόγω της φόρμας easy-on που διαθέτουν. Δερματολογικά και 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα. Κατασκευασμένα με ειδικό τρόπο ώστε να μυρίζουν καλύτερα. Η σειρά προφυλακτικών της Durex στηρίζεται στη διαρκή επένδυση για έρευνα και ανάπτυξη ακόμα καλύτερων προφυλακτικών που να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας. To No.1 προφυλακτικό στο κόσμο!!

Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες χρήσεις που εσωκλείονται στη συσκευασία. Ελέγχετε την ημερομηνία λήξης στη συσκευασία του προφυλακτικού πριν τη χρήση. Ανοίξτε τη προστατευτική συσκευασία από την ειδική οδοντωτή άκρη και κρατήστε το προφυλακτικό με προσοχή. Φθορά μπορεί να προκαλέσουν τα νύχια ή αιχμηρά αντικείμενα όπως σκουλαρίκια και άλλα κοσμήματα. Φορέστε το προφυλακτικό όταν το πέος είναι σε στύση και πριν έρθετε σε επαφή με το τον/την συντρόφό σας. Έτσι αποφεύγετε το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης και την μετάδοση σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών. Σιγουρευτείτε οτι το ρολάρισμα είναι στο εξωτερικό μέρος του προφυλακτικού. Αν είναι εσωτερικά, τότε το προφυλακτικό είναι το μέσα έξω. Πιέστε τη σπερματοδόχο κατάληξη του προφυλακτικού, ώστε να μην υπάρχει παγιδευμένος αέρας στο εσωτερικό του. Ενώ συνεχίζετε να πιέζετε την κλειστή άκρη του προφυλακτικού χρησιμοποιείστε το άλλο σας χέρι προκειμένου να το ξετυλίξετε απαλά σε πλήρη ανάπτυξη μέχρι τη βάση του. Αν το προφυλακτικό μαζεύεται προς τα πάνω κατά τη διάρκεια της επαφής, ξετυλίξτε το αμέσως προς τα κάτω. Αν το προφυλακτικό χαλαρώνει απομακρύνετέ το από το πέος και φορέστε νέο προφυλακτικό πριν συνεχίσετε την επαφή. Αμέσως μετά την εκσπερμάτωση και ενώ το πέος είναι ακόμα σε στύση, τραβήξτε το προσεκτικά κρατώντας το προφυλακτικό στη θέση του στη βάση του πέους. Απομακρύνετε το προφυλακτικό μόνο όταν το πέος έχει πλήρως αποτραβηχτεί. Μετά την χρήση, τυλίξτε το προφυλακτικό σε χαρτί και πετάξτε το στα σκουπίδια. Μην απορρίπτετε τα προφυλακτικά στη τουαλέτα.

Η Durex είναι η νούμερο ένα εταιρεία προφυλακτικών στον κόσμο με σχεδόν 80 χρόνια εμπειρίας. Εάν κάποιο από τα δείγματα δεν περάσει οποιονδήποτε από τους ελέγχους, τότε δεν φεύγει από το εργοστάσιο. Δεν τηρούμε απλά τα διεθνή στάνταρ, αλλά τα υπερβαίνουμε. Αυτός να είναι ο λόγος που εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται καθημερινά την Durex. Τα προφυλακτικά Durex Easy-on είναι ειδικά σχεδιασμένα ούτως ώστε να φοριούνται ευκολότερα και να δίνουν μεγαλύτερη άνεση. Ο εξειδικευμένος τρόπος με τον οποίο κατασκευάζουμε τα προφυλακτικά μας, τους δίνει τη δυνατότητα να μυρίζουν καλύτερα. Έτσι δεν υπάρχουν δυσάρεστοι περισπασμοί και μπορείτε απλά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Durex Total Contact 6 Τεμάχια"

4.7
3 Κριτικές
2
1
0
0
0
πριν από 2 χρόνια
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τ.
Λεπτά αλλά αξιόπιστα
Ωραία αίσθηση λόγω λεπτής υφής αλλά αξιόπιστα και ασφαλή...
πριν από 4 χρόνια
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν.
durex total contact λεπτά προφυλακτικά
Είναι ασφαλή και πάρα πολύ καλά τα durex total contact παρόλοη την λεπτή τους υφή δεν φεύγουν και τα βρίσκω ωραιότερα από τα απλά. Βεβαίωση σιγουριας.ι Εξυπηρέτηση τέλεια από το pharm24.
πριν από 6 χρόνια
ΙΩΑΝΝΗΣ Ζ.
καλά σαν προφυλακτικά...
την αίσθηση δεν την κατάλαβα τόσο. αλλά λόγω λιπαντικού αργείς να τελειώσεις!δεν ένιωσα κάτι διαφορετικό.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;