Δώρο Caudalie Premier Cru The Cream Αντιγηραντική & Θρεπτική Κρέμα Προσώπου 15ml & The Des Vignes Hyaluronic Nourishing Body Lotion 30ml

Δώρο Caudalie Premier Cru The Cream Αντιγηραντική & Θρεπτική Κρέμα Προσώπου 15ml & The Des Vignes Hyaluronic Nourishing Body Lotion 30ml

Κωδικός 044223

Π.Λ.Τ.  0,00€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Δώρο Caudalie Premier Cru The Cream Αντιγηραντική & Θρεπτική Κρέμα Προσώπου 15ml & The Des Vignes Hyaluronic Nourishing Body Lotion 30ml   Δώρο Caudalie Premier Cru The Cream Αντιγηραντική & Θρεπτική Κρέμα Προσώπου Κατά των Σημαδιών του Χρόνου ...  Διαβάστε περισσότερα

BARCODE: 0009205462107
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Δώρα & Προσφορές Pharm24.gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Δώρο Caudalie Premier Cru The Cream Αντιγηραντική & Θρεπτική Κρέμα Προσώπου 15ml & The Des Vignes Hyaluronic Nourishing Body Lotion 30ml

 

Δώρο Caudalie Premier Cru The Cream Αντιγηραντική & Θρεπτική Κρέμα Προσώπου Κατά των Σημαδιών του Χρόνου 15ml

Η Cream Premier Cru είναι μια πολυτελής αντιγηραντική κρέμα που τροφοδοτείται από την πατενταρισμένη τεχνολογία TET8™ για να διορθώνει τα 8 σημάδια γήρανσης χωρίς συμβιβασμούς: βαθιές ρυτίδες, λεπτές γραμμές, σφριγηλότητα, όγκος, ελαστικότητα, σκούρες κηλίδες, ενυδάτωση, λάμψη. Διατίθεται σε μορφή αναπλήρωσης.

Φόρμουλα:

  • 97% συστατικά φυσικής προέλευσης
  • Δερματολογικά ελεγμένο
  • Vegan
  • 100% άρωμα φυσικής προέλευσης

Αυτή η κρέμα είναι εμπλουτισμένη με σάκχαρα σύσφιξης για άμεσο φυσικό αποτέλεσμα σύσφιξης, ορατό μετά από 3 λεπτά και για έως και 6 ώρες.

Ορατά αποτελέσματα

  • Μειωμένες ρυτίδες: 93%*
  • λεπτές γραμμές: 87%
  • διορθώσεις μαύρων κηλίδων: 93%
  • λαμπερή επιδερμίδα: 93%
  • πιο σφριγηλό δέρμα: 97%
  • βελτιωμένη ελαστικότητα: 96%
  • πιο αρμονικός όγκος προσώπου: 94%
  • ενυδατωμένη επιδερμίδα: 100% **

*Κλινική μελέτη, % ικανοποίησης, 31 εθελοντές, 56 ημέρες.

**Κλινική μελέτη, % ικανοποίησης, 32 εθελοντές, 56 ημέρες.

Ενεργα Συστατικά:

  • Υαλουρονικό οξύ : 100% φυσικής προέλευσης και παραγωγής βιοτεχνολογίας, λειαίνει και ενυδατώνει την επιφάνεια του δέρματος.
  • Βινιφερίνη: Ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστατικό της Caudalie που προέρχεται από χυμό αμπέλου, το οποίο παρέχει εξαιρετική δράση διόρθωσης των σκοτεινών κηλίδων που είναι 62 φορές* πιο αποτελεσματική από τη βιταμίνη C. *In vitro τεστ για την ανασταλτική δράση της Viniferine στην τυροσινάση.
  • Κατοχυρωμένη τεχνολογία TET8™ (Caudalie x Harvard Medical School) : 10 χρόνια έρευνας με το Χάρβαρντ ήταν απαραίτητα για να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αυτή η επαναστατική τεχνολογία, συσχετίζοντας τη ρεσβερατρόλη με το Honokiol (πράσινη εκχύλιση μανόλιας). Ενισχύει τη δραστηριότητα του ενζύμου TET και δρα στις πρωτεΐνες νεότητας για να διορθώσει τα 8 σημάδια γήρανσης.

Δώρο Caudalie The Des Vignes Hyaluronic Nourishing Body Lotion 30ml

Θρεπτική & Ενυδατική Λοσιόν Σώματος για Ορατά πιο Απαλή, Ελαστική και Φωτεινή Επιδερμίδα.

Η Thé des Vignes Hyaluronic Nourishing Body Lotion ενυδατώνει και θρέφει άμεσα για το δέρμα που φαίνεται πιο απαλό, πιο φωτεινό και πιο ελαστικό. Η ελαφριά, φρέσκια υφή του απορροφάται γρήγορα χωρίς να νι'ωθετε λιπαρότητα. Το δέρμα μένει απαλά αρωματισμένο με το εμβληματικό άρωμα Thé des Vignes με νότες από λευκό μόσχο, νερόλι και τζίντζερ.

  • Υαλουρονικό οξύ : 100% φυσικής προέλευσης και παραγωγής βιοτεχνολογίας, λειαίνει και ενυδατώνει την επιφάνεια του δέρματος.
  • Βιολογικό βούτυρο καριτέ : 100% φυσικό, βιολογικό και παράγεται βιώσιμα στη Μπουρκίνα Φάσο από έναν γυναικείο συνεταιρισμό, θρέφει, αναπλάθει και επανορθώνει το ξηρό δέρμα.
  • Πολυφαινόλες : Εκχυλίσματα γαλλικού σπόρων σταφυλιού που είναι αντιοξειδωτικά και μπλοκάρουν το 100% των ελεύθερων ριζών.

Φόρμουλα:

  • 98% συστατικά φυσικής προέλευσης
  • Vegan 

Αποτελέσματα:

  • 87% των γυναικών βρήκαν την επιδερμίδα τους ενυδατωμένη όλη την ημέρα.*

*Κλινικό τεστ, % ικανοποίησης, 22 εθελοντές, 28 ημέρες.

Συσκευασίες 100% ανακυκλώσιμες με στόχο προϊόντα πιο φιλικά προς το περιβάλλον*. Το σωληνάριο των 30ml περιέχει 50% λιγότερο πλαστικό**.
*Εξαιρούνται αντλίες και καπάκια από διάφορα υλικά, ανακυκλώσιμα μόνο στις Boutiques Caudalie χάρη στη συνεργασία με την εταιρεία TerraCycle. **Σε σχέση με το προηγούμενο σωληνάριο της Nourishing Body Lotion Thé des Vignes 200ml.

Δώρο Caudalie Premier Cru The Cream Αντιγηραντική & Θρεπτική Κρέμα Προσώπου Κατά των Σημαδιών του Χρόνου 15ml

Εφαρμόστε το Premier Cru The Cream πρωί και βράδυ, στο πρόσωπο και το λαιμό, μόνο του ή μετά τον ορό σας.

Το Premier Cru The Cream μπορεί να ξαναγεμίσει: μόλις τελειώσετε, θυμηθείτε να κρατήσετε το βάζο σας και να πετάξετε μόνο το άδειο γέμισμα.

Συμβουλές από τους οινοθεραπευτές μας:
Για να βελτιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα της κρέμας σας, απλώστε από το κέντρο του προσώπου και κινηθείτε προς τα έξω, τελειώνοντας με κινήσεις προς τα πάνω από το ντεκολτέ και το λαιμό μέχρι το μέτωπο.

Δώρο Caudalie The Des Vignes Hyaluronic Nourishing Body Lotion 30ml

Πρωί και βράδυ, ζεστάνετε μια μικρή ποσότητα Thé des Vignes Hyaluronic Nourishing Body Lotion στα χέρια σας, απλώστε την σε όλο σας το σώμα και στη συνέχεια κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας από την κορυφή και προς τα κάτω. Η μη κολλώδης υφή του απορροφάται γρήγορα χωρίς να αισθάνεται λιπαρότητα και σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε να ντυθείτε μετά την εφαρμογή του.

Δώρο Caudalie Premier Cru The Cream Αντιγηραντική & Θρεπτική Κρέμα Προσώπου Κατά των Σημαδιών του Χρόνου 15ml

aqua/water/eau, glycerin, butylene glycol, caprylic/capric triglyceride, hydrogenated ethylhexyl olivate, cetearyl alcohol, cetearyl glucoside, coco-caprylate/caprate, hydrogenated olive oil unsaponifiables, sesamum indicum (sesame) seed oil, vitis vinifera (grape) seed oil, butyrospermum parkii (shea) butter extract, propanediol, palmitoyl grapevine shoot extract, palmitoyl grape seed extract, pentaerythrityl distearate, potassium cetyl phosphate, carbomer, caprylyl glycol, xanthan gum, hydrolyzed hyaluronic acid, magnolia grandiflora bark extract, potassium sorbate, tocopherol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, adenosine, sodium hydroxide, sodium phytate, gleditsia triacanthos seed extract, paeonia lactiflora root extract, parfum (fragrance), geraniol, linalool, citronellol.(316/008)

Δώρο Caudalie The Des Vignes Hyaluronic Nourishing Body Lotion 30ml

aqua/water/eau, coco-caprylate/caprate, glycerin, vitis vinifera (grape) fruit water, butyrospermum parkii (shea) butter extract, candelilla/jojoba/rice bran polyglyceryl-3 esters, glyceryl stearate, palmitoyl grape seed extract, cetearyl alcohol, sodium stearoyl lactylate, saccharide isomerate, caprylyl glycol, xanthan gum, potassium sorbate, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, vitis vinifera (grape) juice, tocopherol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, sodium hydroxide, citric acid, sodium phytate, limonene, sodium hyaluronate, sodium benzoate, sodium citrate, parfum (fragrance), linalool.(236/015)

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Δώρο Caudalie Premier Cru The Cream Αντιγηραντική & Θρεπτική Κρέμα Προσώπου 15ml & The Des Vignes Hyaluronic Nourishing Body Lotion 30ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;