Δώρο Darphin Stimulskin Plus Divine Eye Cream Κρέμα Ματιών Απόλυτης Αντιγήρανσης 5ml

Δώρο Darphin Stimulskin Plus Divine Eye Cream Κρέμα Ματιών Απόλυτης Αντιγήρανσης 5ml

Κωδικός 039735

Π.Λ.Τ.  0,00€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Δώρο Darphin Stimulskin Plus Divine Eye Cream Κρέμα Ματιών Απόλυτης Αντιγήρανσης 5ml Κρέμα Ματιών με Απεριόριστα Απαλή & Λεία Υφή, Για Ενυδάτωση & Λάμψη 81% συστατικά φυσικής προέλευσης Πανίσχυρα βοτανικά συστατικά δρουν συνδυαστικά χαρίζοντ...  Διαβάστε περισσότερα

BARCODE: 882381087425
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Δώρα & Προσφορές Pharm24.gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Δώρο Darphin Stimulskin Plus Divine Eye Cream Κρέμα Ματιών Απόλυτης Αντιγήρανσης 5ml

Κρέμα Ματιών με Απεριόριστα Απαλή & Λεία Υφή, Για Ενυδάτωση & Λάμψη

81% συστατικά φυσικής προέλευσης

Πανίσχυρα βοτανικά συστατικά δρουν συνδυαστικά χαρίζοντας ολική αντιγήρανση και νεανικό, αναζωογονημένο, φωτεινό βλέμμα.

Λειαίνει, Ανορθώνει, Συσφίγγει

Κρυσταλλική Ρητίνη

Εξαγόμενη από Μαστιχόδεντρο, διαθέτει την ικανότητα να επανενεργοποιεί μία πρωτεΐνη που βρίσκεται στους ινοβλάστες, η οποία φθείρεται με το πέρασμα του χρόνου αλλά είναι σημαντική για την ομαλή κυτταρική λειτουργία. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας.

Sea Emerald

Συμβάλλει στη βελτίωση της συνοχής του δέρματος και αποκαθιστά τη φυσική φθορά, ενώ παράλληλα ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου.

Siegesbeckia Orientalis

Αυτό το φυσικό εκχύλισμα ενισχύει την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και συμβάλλει στην ομοιόμορφη υφή. Λεπτές γραμμές και ρυτίδες απαλύνονται αισθητά.

Commiphora Mukul

Συμβάλλει ορατά στην επαναφορά της σφριγηλότητα του δέρματος, ενισχύοντας την εσωτερική διαδικασία ανάπλασης. Το δέρμα επανακτά ορατά την φυσικά λαμπερή όψη.

Φωτεινότητα & Μείωση Πρηξιμάτων

Jade Powder

Εξαιρετικά λεπτόρρευστη πούδρα από την πανίσχυρη πέτρα Jade που χαρίζει άμεσο εφέ λάμψης και φωτεινότητας.

Sea Bouquet

Εκχυλίσματα από φύκια συμβάλλουν στην καταπολέμηση μαύρων κύκλων και πρηξιμάτων, χάρη στους φυσικούς πολυσακχαρίτες που περιέχουν.

Οφέλη

•Ανορθώνει ολόκληρη την περιοχή των ματιών και χαρίζει νεανικό, αναζωογονημένο και φωτεινό βλέμμα

• Ενυδατώνει σε βάθος

•Μειώνει ορατά γραμμές και ρυτίδες

•Καταπολέμα ορατά μαύρους κύκλους και πρήξιμο

1. Απλώστε απαλά την κρέμα με απαλές κινήσεις γύρω από τα μάτια. Όλες οι κινήσεις πρέπει να γίνονται απαλά και ποτέ με καθοδικές πιέσεις.

2. ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΦΡΥΔΙΩΝ
Με ενωμένα τα ακροδάχτυλα, τσιμπήστε ελαφρά τα φρύδια, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία των ματιών και δουλεύοντας προς την εξωτερική πλευρά. Επαναλάβετε την κίνηση 3 φορές.

3. ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ
Με ενωμένα τα ακροδάχτυλα, δημιουργήστε έναν κύκλο γύρω από τα μάτια, ξεκινώντας παό την εσωτερική γωνία, κινηθείτε προς τα πάνω και κατά μήκος του φρυδιού. Τελειώσετε δουλεύοντας στην κάτω περιοχή των ματιών. Επαναλάβετε την κίνηση 3 φορές.

4. ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΧΗΝΑΣ
Με τα δάχτυλα, εφαρμόστε ελαφριά πίεση με κυκλικές κινήσεις στους κροτάφους και στην περιοχή που ονομάζουμε "πόδι της χήνας".

5. ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ
Εφαρμόστε ελαφριά πίεση με τα δάχτυλα ενωμένα, σχεδιάστε μια νοητή γραμμή που ξεκινάει από τις εσωτερικές γωνίες των ματιών και φτάνει μέχρι την μέση του αυτιού.

Water (Aqua), Tridecyl Trimellitate, Cetearyl Alcohol, Neopentyl Glycol, Diethylhexanoate, Glycerin, Propanediol, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Tridecyl Stearate, Cetearyl Wheat Straw Glycosides, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Prunus Domestica Seed Extract, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Geludiela Acerosa (Algae) Extract, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul's Wort) Extract, Castanea Sativa (Chestnut) Seed Extract, Anogeissus Leiocaprus Bark Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Lavendula Angustifolia (Lavender Flower Water), Gentiana Lutea (Gentian) Root Extract, Anthemis Nobilis Chamomile Flower Extract, Asparagopsis Armata Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, Algae Extract, Astocaryum Murumuru Seed Butter, Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Copernica Cerifera (Carnauba) Wax/Cera Carnauba/Cire de Carnauba, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate, Besswax/Cera Alba/Cire d'Abeille, Cetearyl Glucoside, Cafeine, Cholesterol, Camphanediol, Potassium Cetyl Phosphate, Ethylhexylglycerin, Arachidyl Alcohol, Sorbitol, Pinanediol, Decarboxy Carnosine HCL, Butylene Glycol, Dimethoxytoyl Propylresorcinol, Carbomer, Behenyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Arachidyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Stearic Acid, Silica, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Geraniol, Citronellol, Linalool, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891).

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Δώρο Darphin Stimulskin Plus Divine Eye Cream Κρέμα Ματιών Απόλυτης Αντιγήρανσης 5ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;