Epsilon Health Urolyt Attack Food Supplement 8 Sachets
68 πόντοι

Epsilon Health Urolyt Attack Food Supplement 8 Sachets

Συμπλήρωμα Διατροφής με Εκχύλισμα Cranberry για την Υγεία του Ουροποιητικού Συστήματος, Γεύση Βατόμουρο

Κωδικός 052845
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  18,25€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Epsilon Health Urolyt Attack Food Supplement Συμπλήρωμα Διατροφής με Εκχύλισμα Cranberry για την Υγεία του Ουροποιητικού Συστήματος, Γεύση Βατόμουρο 8 Sachets Το Urolyt Attack είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα από cranberries, D-Μαννόζη,...  Διαβάστε περισσότερα

13,69€
Κερδίστε 68 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5213001491301
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 99gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Cranberry - Κράνμπερι, Ουροποιητικό

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Epsilon Health Urolyt Attack Food Supplement Συμπλήρωμα Διατροφής με Εκχύλισμα Cranberry για την Υγεία του Ουροποιητικού Συστήματος, Γεύση Βατόμουρο 8 Sachets

Το Urolyt Attack είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα από cranberries, D-Μαννόζη, Κιτρικό Κάλιο και Σακχαρομύκητα boulardii που συνεισφέρει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και συμβάλλει στην προστασία από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.

Το εκχύλισμα cranberry περιέχει προανθοκυανιδίνες, φυτικές ουσίες που συμβάλλουν στην αποτροπή προσκόλλησης ανεπιθύμητων μικροοργανισμών στο ουροποιητικό σύστημα, συνεισφέροντας στην προστασία με αυτόν τον τρόπο από ουρολοιμώξεις, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν εξαιρετική πηγή βιταμινών και θρεπτικών ουσιών.

Με γεύση βατόμουρο.

8 Φακελίσκοι των 5,9g

1 φακελίσκος, 2 φορές την ημέρα, μεταξύ γευμάτων. Διαλύστε το περιεχόμενο ενός φακελίσκου σε 200 ml νερού και αναμίξτε μέχρι να διαλυθεί τελείως.

Προειδοποιήσεις: 

  • Να μην υπερβαίνετε την συνιστωμένη ημερήσια δόση.
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης, ισορροπημένης δίαιτας και ενός υγιεινού τρόπου ζωή.
  • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
  • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμα κευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
  • Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Συνθήκες αποθήκευσης: Φυλάσσετε το προϊόν σε θερμοκρασίες που δεν υπερβαίνουν τους 25°C, αποφεύγοντας την έκθεση σε εντοπισμένες πηγές θερμότητας, στο ηλιακό φως και την επαφή με το νερό. Η ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας αναφέρεται σε προϊόν που φυλάσσεται σωστά στην άθικτη συσκευασία του.

CAM A: D-Μαννόζη, Κιτρικό κάλιο, Μαλτοδεξτρίνη, Ρυθμιστής οξύτητας: Κιτρικό οξύ (E330), Άρωμα, Χρωστική: Ερυθρά χρωστική της ρίζας των τεύτλων (Ε162), Αντισυσσωματικός παράγοντας: Διοξείδιο του πυριτίου (E551), Γλυκαντικό: Σουκραλόζη (E955)

CAM Β: Σακχαρομύκητας cerevisiae var. boulardii CNCM Ι-3799, Μαλτοδεξτρίνη, Φρουκτόζη, Ινουλίνη, Γλυκαντικό: Σορβιτόλη (Ε420i), Αντισυσσωματικός παράγοντας: Διοξείδιο του πυριτίου (E551)

Ο φακελίσκος DUOCAM® διαιρείται εσωτερικά σε δύο ξεχωριστούς θαλάμους (CAM A και CAM B), οι οποίοι επιτρέπουν στα περιέχοντα συστατικά να μην αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέχρι τη στιγμή λήψης του προϊόντος, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη διατήρηση της σύστασης.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ NUTRITIONAL INFORMATION
  ανά μονάδα / per unit
(1 φακελίσκος / 1 sachet)
ανά δόση / per dose 
(2 φακελίσκοι / 2 sachets)
% ΔΤΑ ανά δόση /
% NRV per dose*
CAM A      

Κάλιο (από Κιτρικό Κάλιο) /
Potassium (from Potassium Citrate)

362 mg 724 mg 36,16
D-Μαννόζη / D-Mannose 2000 mg 4000 mg -
CAM B      
Σακχαρομύκητας / Saccharomyces cerevisiae var. boulardii CNCM 1-3799** 2,50 mld CFU 5 mld CFU -

* ΔΤΑ: Διατροφική Τιμή Αναφοράς σύμφωνα με Καν. ΕΚ αριθ. 1169/2011 /NRV: Nutrient Reference Values according to Reg. EC n. 1169/2011

** το περιεχόμενο ζωντανών κυττάρων αναφέρεται στο προϊόν που έχει αποθηκευτεί σωστά/
CFU: Μονάδες σχηματισμού αποικιών/ Colony Forming Units

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Epsilon Health Urolyt Attack Food Supplement 8 Sachets"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;