Galenica Sililevo Hydrolack Nail Polish 3,3ml
103 πόντοι

Galenica Sililevo Hydrolack Nail Polish 3,3ml

Υδατοδιαλυτό Βερνίκι για Αναδόμηση & Επανασύσταση Νυχιών κατά της Ψωριασικής Ονυχομυκητίασης & Φλεγμονών

Κωδικός 055438
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  22,43€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Galenica Sililevo Hydrolack Nail Polish Υδατοδιαλυτό Βερνίκι για Αναδόμηση & Επανασύσταση Νυχιών κατά της Ψωριασικής Ονυχομυκητίασης & Φλεγμονών 3,3ml Το Sililevo® είναι ένα υδατοδιαλυτό βερνίκι νυχιών που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την αναδόμηση ...  Διαβάστε περισσότερα

20,64€
Κερδίστε 103 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 8430308132318
ΒΑΡΟΣ: 23gr

Galenica Sililevo Hydrolack Nail Polish Υδατοδιαλυτό Βερνίκι για Αναδόμηση & Επανασύσταση Νυχιών κατά της Ψωριασικής Ονυχομυκητίασης & Φλεγμονών 3,3ml

Το Sililevo® είναι ένα υδατοδιαλυτό βερνίκι νυχιών που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την αναδόμηση και την επανασύσταση των νυχιών που παρουσιάζουν δυσπλασία, ευθραυστότητα και τοπικό πόνο, τα οποία συχνά εμφανίζονται σε πολλές φλεγμονώδεις νόσους των νυχιών, όπως η ψωρίαση των νυχιών.

Το Sililevo® μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κάτω από ένα καλλυντικό βερνίκι νυχιών, προστατεύοντας έτσι τα νύχια από τους χημικούς παράγοντες που περιέχονται σε προϊόντα αφαίρεσης βερνικιού. Οι εν λόγω ασθενείς συνήθως αναφέρουν ενοχλήσεις από προβλήματα στο κόψιμο των νυχιών, πόνο, αίσθημα πίεσης στα νύχια, ευθραυστότητα των νυχιών, αμηχανία και περιορισμούς στις καθημερινές τους δραστηριότητες, στις οικιακές εργασίες και στα επαγγελματικά τους καθήκοντα. Οι τυπικές ενδείξεις αυτών των προβλημάτων των νυχιών περιλαμβάνουν ακανόνιστα βοθρία, κηλίδες χρώματος σολομού και διαχωρισμό των νυχιών από την κοίτη (ονυχόλυση).

Οι μη ειδικές ενδείξεις περιλαμβάνουν πάχυνση (υπερκεράτωση) και λευκό αποχρωματισμό των νυχιών (λευκονυχία).
Κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι η τακτική εφαρμογή του Sililevo® μπορεί να περιορίσει δραστικά τη δυστροφία, τον διαχωρισμό και την ευθραυστότητα των νυχιών, βελτιώνοντας τη συνολική εικόνα τους

Τα υγιή νύχια είναι λεία, δυνατά, ελαστικά χωρίς κηλίδες ή βοθρία και με εμφανή λευκό μηνίσκο. Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από αλλοιώσεις των νυχιών όπως ευθραυστότητα, λευκονυχία, ονυχόλυση, βοθρία, αλλοιώσεις του χρώματος.

Αυτές οι αλλοιώσεις μπορεί να οφείλονται:

 • Δερματοπάθειες (ψωρίαση, έκζεμα, μυκητιάσεις)
 • Έλλειψη ισορροπημένης διατροφής
 • Διαταραχές του μεταβολισμού
 • Συχνή χρήση νερού, χημικών παραγόντων(πχ απορρυπαντικά)
 • Τραυματισμό

Το Sililevo®, είναι ένα ιατροτεχνολογικό σκεύασμα που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την αναδόμηση και επανασύσταση των νυχιών που παρουσιάζουν δυσπλασία, ευθραυστότητα και τοπικό πόνο και τα οποία συχνά εμφανίζονται σε φλεγμονώδεις νόσους των νυχιών, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην ψωριάρικη ονυχία.

Η τεχνολογία υδατοδιαλυτού βερνικιού
Η τεχνολογία του υδατοδιαλυτού βερνικιού βασίζεται στην υδροξυπροπυλική χιτοζάνη, ένα υλικό που προσκολλάται στενά στην κερατίνη, η οποία αποτελεί το κύριο δομικό συστατικό των νυχιών.
Αυτή η ουσία σχηματίζει μια αόρατη, προστατευτική μεμβράνη που προστατεύει την ονυχαία πλάκα και διατηρεί τα νύχια ενυδατωμένα. Το σωστό επίπεδο ενυδάτωσης είναι σημαντικό για τα νύχια. Εάν τα νύχια δεν είναι επαρκώς
ενυδατωμένα, γίνονται ξηρά και εύθραυστα. Επιπλέον, η υδροξυπροπυλική χιτοζάνη συμβάλλει στην εισχώρηση και άλλων συστατικών στα νύχια. Το υδατοδιαλυτό βερνίκι Sililevo® αφαιρείται εύκολα με νερό χωρίς να απαιτούνται
άλλα διαλυτικά μέσα. Έτσι, αφαιρείται με τρόπο φιλικό για τα νύχια.

Συνδυασμός 3 φυσικών συστατικών

 1. Equisetum arvense (ιππουρίδα των αγρών ). Το Equisetum arvense περιέχει το υψηλότερο ποσό σε οργανικό πυρίτιο (7%), το οποίο ενώνεται με την κερατίνη του νυχιού, επαναπροσδιορίζοντας και αναδιαρθρώνοντας τη πλάκα των νυχιών.
 2. Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM). Φυσική, βιοδιαθέσιμη μορφή του θείου, που απαντάται φυσικά σε ποικιλία τροφίμων, με θεραπευτικό όφελος σε διάφορες ενδείξεις.
 3. Το θείο που περιέχεται στο MSM απορροφάται από την κερατίνη των νυχιών, ενισχύοντας έτσι την ονυχαία πλάκα προσδίδοντας επιπλέον αντοχή και ακαμψία.
 4. Hydroxypropyl chitosan, Υδροξυπροπυλική χιτοζάνη (HPCH). Πρόκειται για πατενταρισμένη τεχνολογία (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας), που αφορά τη διείσδυση των δραστικών συστατικών στα νύχια.

Η τεχνολογία του υδατοδιαλυτού βερνικιού βασίζεται στην υδροξυπροπυλική χιτοζάνη, ένα υλικό που προσκολλάται στενά στην κερατίνη, η οποία αποτελεί το κύριο δομικό συστατικό των νυχιών.

Αυτή η ουσία σχηματίζει μια προστατευτική μεμβράνη που προστατεύει την ονυχαία πλάκα και διατηρεί τα νύχια ενυδατωμένα.

Το Sililevo®, διαθέτει βιβλιογραφικά δεδομένα, με κλινικές μελέτες που έχουν διεξαχθεί με το ίδιο το προϊόν και αποτελεί αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία για την αναδόμηση και επανασύσταση των αλλοιώσεων των νυχιών, προσδίδοντας νέα προοπτική στην θεραπευτική αντιμετώπιση των παθήσεων του νυχιού.

Εφαρμόζεται εύκολα στα νύχια των χεριών και των ποδιών: αόρατο, άοσμο, αφαιρείται με νερό.

Εντατική χρήση:
Εφαρμόστε το Sililevo® καθημερινά σε καθαρά και στεγνά νύχια. Χρησιμοποιήστε το μικρό πινέλο για να εφαρμόσετε ένα λεπτό στρώμα του προϊόντος στην επιφάνεια των νυχιών, στα 5 χιλιοστά του δέρματος γύρω από την ονυχαία πλάκα και κάτω από το ελεύθερο άκρο των νυχιών. Το Sililevo® στεγνώνει πολύ γρήγορα, αφήνοντας μια αόρατη και άοσμη μεμβράνη που προστατεύει και σταθεροποιεί τα νύχια. Αυτή η μεμβράνη είναι υδατοδιαλυτή, επομένως πρέπει να εφαρμόζετε το Sililevo® μετά το πλύσιμο και το στέγνωμα των νυχιών και κατά προτίμηση πριν από τη βραδινή κατάκλιση.

Εναλλακτική χρήση (σε συνδυασμό με καλλυντικό βερνίκι νυχιών):
Εφαρμόστε το Sililevo® ημέρας, αφήστε το Sililevo® να στεγνώσει και εφαρμόστε πάνω από αυτό έναβερνίκι νυχιών. Αφήστε το βερνίκι νυχιών για τρεις ημέρες και αφαιρέστε το με ένα προϊόν αφαίρεσης στο τέλος της τρίτης ημέρας. Στη συνέχεια, ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε ξανά μόνο το Sililevo®.

Προστατευτική χρήση (κάτω από καλλυντικό βερνίκι νυχιών):
Εφαρμόστε το Sililevo®, αφήστε το να στεγνώσει και στη συνέχεια εφαρμόστε ένα καλλυντικό βερνίκι νυχιών πάνω από το Sililevo®. Για βέλτιστα αποτελέσματα, σας συνιστούμε να συνεχίσετε την εφαρμογή για τουλάχιστον 3, έως και 6 μήνες. Η μακροχρόνια χρήση βοηθά στη διατήρηση δυνατών και υγιών νυχιών.

Προειδοποιήσεις

 • Για δερματολογική χρήση
 • Να μην καταπίνεται
 • Εύφλεκτο υλικό
 • Κλείστε το δοχείο αμέσως μετά τη χρήση.
 • Μη χρησιμοποιείτε το Sililevo® σε περίπτωση αλλεργίας (υπερευαισθησίας) σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του
 • Να φυλάσσεται σε θέση την οποία δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά
 • Αυτό το προϊόν προορίζεται για προσωπική χρήση και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από κοινού με άλλα άτομα

Ανεπιθύμητες ενέργειες:
Περιστασιακά μπορεί να παρουσιαστεί ήπιος και αναστρέψιμος ερεθισμός στη θέση εφαρμογής. Οποιοδήποτε σοβαρό συμβάν σε σχέση με τη χρήση του Sililevo® πρέπει να αναφέρεται στην παρασκευάστρια εταιρεία και στον αρμόδιο φορέα υγείας της χώρας σας. Το γυάλινο δοχείο θα πρέπει να πλένεται με νερό και να απορρίπτεται σε κάδους ανακύκλωσης γυαλιού. Το πινέλο και το καπάκι θα πρέπει να πλένονται με νερό και να απορρίπτονται σε κάδους ανακύκλωσης πλαστικών. Η χάρτινη συσκευασία θα πρέπει να απορρίπτεται σε κάδους ανακύκλωσης χαρτιού.

Equisetum arvense (πολυκόμπι), μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο, υδροξυπροπυλική χιτοζάνη, αιθυλική αλκοόλη, αποσταγμένο νερό, μονοαιθυλαιθέρας της διαιθυλενογλυκόλης.

 1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
 2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

 3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
  • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

 4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

  Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

  Ογκομετρικό βάρος

 5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal ή μέσω Google Pay / Apple Pay.
 6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
 7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Galenica Sililevo Hydrolack Nail Polish 3,3ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;