Garden Detox Mask Μάσκα Ήπιας Απολέπισης Προσώπου με Πράσινη Άργιλο 2x8ml
24 πόντοι

Garden Detox Mask Μάσκα Ήπιας Απολέπισης Προσώπου με Πράσινη Άργιλο 2x8ml

Κωδικός 029549
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  4,01€
  5.0
2
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(2)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Garden Detox Mask Μάσκα Ήπιας Απολέπισης Προσώπου με Πράσινη Άργιλο 2x8ml Μια απαλή αλλά αποτελεσματική μάσκα καθαρισμού με τη δύναμη του Πράσινου Αργίλου. Εμπλουτισμένη με Ορυκτό Περλίτη και κόκκους Βερίκοκου, κάνει ελαφριά απολέπιση και δίνει μα...  Διαβάστε περισσότερα

2,40€
x2 Διπλοί πόντοι | Κερδίστε 24 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5205962002719
ΒΑΡΟΣ: 16gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Garden Detox Mask Μάσκα Ήπιας Απολέπισης Προσώπου με Πράσινη Άργιλο 2x8ml

Μια απαλή αλλά αποτελεσματική μάσκα καθαρισμού με τη δύναμη του Πράσινου Αργίλου. Εμπλουτισμένη με Ορυκτό Περλίτη και κόκκους Βερίκοκου, κάνει ελαφριά απολέπιση και δίνει ματ εμφάνιση και λαμπερή επιδερμίδα χωρίς να την αφυδατώνει.Iδανική για λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής, καθώς ενεργά συστατικά ελέγχου του σμήγματος, απομακρύνουν την υπερβολική λιπαρότητα και τα μαύρα στίγματα. Παράλληλα, ενυδατώνει βαθιά και θρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απόλυτα καθαρή, λαμπερή και υγιή.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ. Δεν περιέχει parabens, mineral oil, GMO (γενετικά τροποποιημένα συστατικά) και αλλεργιογόνα

Cruelty Free

Σε καθαρή και ελαφρώς βρεγμένη επιδερμίδα απλώστε επαρκή ποσότητα μάσκας αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, τα φρύδια και τα χείλη. Κάνετε απαλό μασάζ με βρεγμένα ακροδάχτυλα. Την αφήνετε να δράσει για 15-20 λεπτά. Στην συνέχεια την ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε το προϊόν μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά σε σκοτεινό και δροσερό περιβάλλον. ΧΡΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΑπολέπιση, Καθαρισμός
ΜορφήΜάσκα
ΠεριοχήΠρόσωπο

AQUA (WATER), KAOLIN, GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, OCTYLDODECANOL, BUTYLENE GLYCOL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) SEED POWDER, SOLUM FULLONUM, CETEARYL ALCOHOL, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, PERLITE, PANTHENOL, LECITHIN, SQUALANE, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, SOY ISOFLAVONES, DIOSCOREA VILLOSA (WILD YAM) ROOT EXTRACT, NIACINAMIDE, PYRIDOXINE HCL, TOCOPHERYL ACETATE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PENTYLENE GLYCOL, CERAMIDE NP, POTASSIUM AZELOYD DIGLYCINATE, ZINC PCA, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CETEARYL GLUCOSIDE, SORBITAN OLIVATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, STEARIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC/SUCCINIC TRIGLYCERIDE, PHYTOSTEROLS, XANTHAN GUM, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ISOHEXADECANE, TRIDECETH-6, CITRIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN,

SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PARFUM (FRAGRANCE)

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Garden Detox Mask Μάσκα Ήπιας Απολέπισης Προσώπου με Πράσινη Άργιλο 2x8ml"

5.0
2 Κριτικές
2
0
0
0
0
πριν από 4 χρόνια
Βασιλική Τ.
θα την ξαναγοράσω
Πολύ καλή μάσκα καθώς κάνει απολέπιση και μάσκα μαζί..δεν γδέρνει το πρόσωπο και αφού την ξεβγάλεις αφήνει μια αίσθηση καθαριότητας στο πρόσωπο. Θα την ξαναγοράσω σίγουρα .
πριν από 4 χρόνια
.
υπέροχη, θα την αγόραζα σίγουρα ξανά!
σε δέρμα μικτό προς λιπαρό με ακμή δεν δημιουργεί ερεθισμό ή σπυράκια. Κάνει πολύ μαλακό το δέρμα, ειδικά την 1η μέρα το αποτέλεσμα είναι φανταστικό΄(κρατάει περίπου 3 μέρες). Δεν μυρίζει άσχημα. Ματ όψη. Περίπου 6 εφαρμογές. Την χρησιμοποίησα μετά από gel καθαρισμού, 1 φορά τη βδομάδα και την άφησα 20'.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;