Hansaplast Cohesive Bandage 4m x 6cm, 1 Τεμάχιο
21 πόντοι

Hansaplast Cohesive Bandage 4m x 6cm, 1 Τεμάχιο

Αυτοσυγκρατούμενος Επίδεσμος

Κωδικός 040449
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  7,73€
  5.0
2
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(2)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Hansaplast Cohesive Bandage 4m x 6cm Αυτοσυγκρατούμενος Επίδεσμος 1 Τεμάχιο Αυτός ο αυτοσυγκρατούμενος  και πολυχρηστικός επίδεσμος έχει σχεδιαστεί για να σταθεροποιεί γάζες και επιθέματα πληγών. Εξαιρετικά εύκαμπτος και άνετος στη χρήση, μπορεί ν...  Διαβάστε περισσότερα

4,25€
Κερδίστε 21 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 4005800180712
ΒΑΡΟΣ: 32gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Ελαστικοί Επίδεσμοι

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Hansaplast Cohesive Bandage 4m x 6cm Αυτοσυγκρατούμενος Επίδεσμος 1 Τεμάχιο

Αυτός ο αυτοσυγκρατούμενος  και πολυχρηστικός επίδεσμος έχει σχεδιαστεί για να σταθεροποιεί γάζες και επιθέματα πληγών. Εξαιρετικά εύκαμπτος και άνετος στη χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την υποστήριξη των αρθρώσεων.

Ο Αυτοσυγκρατούμενος Επίδεσμος Hansaplast μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα στο σπίτι. Κόβεται με το χέρι και αυτοσυγκρατείται. Ο επίδεσμος επικολλάται σταθερά, ακόμα και σε περίπτωση εφίδρωσης, ενώ είναι ανθεκτικός στο νερό. Παραμένει σταθερά στη θέση του χωρίς να γλιστράει.

Παρέχοντας την κατάλληλη πίεση, ελαστικότητα και υποστήριξη, ο Αυτοσυγκρατούμενος Επίδεσμος Hansaplast δεν περιέχει λάτεξ και είναι ιδιαίτερα φιλικός με την επιδερμίδα. Αφαιρείται ανώδυνα από το δέρμα και δεν αφήνει υπολείμματα κόλλας.

  • Αυτοσυγκρατούμενος, εύκαμπτος και άνετος
  • Είναι αυτοσυγκρατούμενος, χωρίς να κολλά στο δέρμα ή στα μαλλιά
  • Εξαιρετικά άνετος και εύκαμπτος
  • Δεν αφήνει υπολείμματα κόλλας μετά την αφαίρεση
  • Αδιάβροχο και αεροδιαπερατό υλικό
  • Χωρίς λάτεξ
  • Κόβεται με το χέρι

 

Βήμα 1

Καθαρίστε και στεγνώστε την πληγείσα περιοχή. Αν έχετε πληγή, καλύψτε την με επίθεμα ή γάζα. Στερεώστε τον επίδεσμο με το ένα χέρι και τοποθετήστε την εξωτερική πλευρά του επιδέσμου στο δέρμα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξετυλίξετε τον επίδεσμο πάνω στο δέρμα με μεγαλύτερο έλεγχο.

 πληγή, καλύψτε την με επίθεμα ή γάζα. Στερεώστε τον επίδεσμο με το ένα χέρι και τοποθετήστε την εξωτερική πλευρά του επιδέσμου στο δέρμα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξετυλίξετε τον επίδεσμο πάνω στο δέρμα με μεγαλύτερο έλεγχο.

 

Βήμα 2

Ξετυλίξτε επαρκές μήκος του επιδέσμου πριν αρχίσετε να τον τυλίγετε γύρω από το δέρμα ώστε ο επίδεσμος να είναι χαλαρός. Περιστρέψτε την πρώτη φορά χωρίς πίεση.

 

Βήμα 3

Συνεχίστε να διπλώνετε σε κύκλους οι οποίοι επικαλύπτονται μόνο εν μέρει. Εφαρμόστε τον επίδεσμο με τέτοια πίεση, ώστε να επιτύχετε το επιθυμητό επίπεδο υποστήριξης. Θυμηθείτε να ξετυλίξετε επαρκές μήκος από το ρολό του επιδέσμου για να μην τυλιχτεί πολύ σφιχτά, έτσι ώστε να αποφύγετε κυκλοφορικά προβλήματα. Αν παρουσιαστεί μούδιασμα και μυρμήγκιασμα, αφαιρέστε τον επίδεσμο και εφαρμόστε τον ξανά όχι τόσο σφιχτά. Αν ο πόνος επιμένει, αναζητήστε ιατρική συμβουλή.

 

Βήμα 4

Κόψτε τον επίδεσμο.

 

Βήμα 5

Πιέστε το άκρο του επιδέσμου για να το σταθεροποιήσετε χωρίς να ασκείτε πίεση.

 

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Hansaplast Cohesive Bandage 4m x 6cm, 1 Τεμάχιο"

5.0
2 Κριτικές
2
0
0
0
0
πριν από 1 χρόνο
Καλλη Μ.
Αξιζει να το παρεις
Ειναι πολυ καλο, αντεχει και γενικα ειμαι ευχαριστημενη. Θα το ξαναπαρω σιγουρα.
πριν από 3 χρόνια
Ιωάννα Σ.
Εξαιρετικό
Παρά πολύ καλές τιμές, γρήγορη μεταφορά, εξαιρετικά προϊόντα και συσκευασία προϊόντων πολύ καλή και προσεγμένο πακετάρισμα..
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;