Health Aid Livercare 60tabs
75 πόντοι

Health Aid Livercare 60tabs

Συμπλήρωμα Διατροφής Εκχυλίσματος Βοτάνων & Ενζύμων για την Καλή Υγεία του Ήπατος

Κωδικός 006015
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  26,99€
  4.8
5
1
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(6)
Γράψτε τη γνώμη σας
  4 Ερωτήσεις χρηστών

Health Aid Livercare Συμπλήρωμα Διατροφής Εκχυλίσματος Βοτάνων & Ενζύμων για την Καλή Υγεία του Ήπατος 60tabs Το συκώτι αποτελεί το μεταβολικό κέντρο του οργανισμού και είναι υπεύθυνο για το ‘’φιλτράρισμα’’ οποιασδήποτε ουσίας εισέρχεται σε αυτόν....  Διαβάστε περισσότερα

15,09€
Κερδίστε 75 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5019781041695
ΒΑΡΟΣ: 132gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Προστασία Ήπατος, Βιταμίνες Κατάλληλες για Vegetarian

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

Health Aid Livercare Συμπλήρωμα Διατροφής Εκχυλίσματος Βοτάνων & Ενζύμων για την Καλή Υγεία του Ήπατος 60tabs

Το συκώτι αποτελεί το μεταβολικό κέντρο του οργανισμού και είναι υπεύθυνο για το ‘’φιλτράρισμα’’ οποιασδήποτε ουσίας εισέρχεται σε αυτόν. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής ή πιθανές παθολογικές καταστάσεις, το επιβαρύνουν περισσότερο, με αποτέλεσμα να χρήζει ειδικής διατροφικής υποστήριξης για να διατηρηθεί υγιές.

Υπάρχουν κάποια βοτανικά στοιχεία που έχουν μελετηθεί περισσότερο στη διατήρηση της υγείας του ήπατος. Έρευνες έχουν δείξει ότι συστατικά όπως sylimarin και cynarin που βρίσκονται στο Γαϊδουράγκαθο (Milk Thistle) και στην Αγκινάρα (Artichoke) μπορούν να ρυθμίσουν τη διαδικασία της πέψης μέσω έκκρισης χολής και σε συνδυασμό με άλλα βότανα όπως η Βερβερίδα (Barberry) και ο Ταραξάκος (Dandelion) μπορούν να επηρεάσουν τη δραστηριότητα ενζύμων που σχετίζονται με διαδικασίες αποτοξίνωσης.

  • Μείωση του λίπους στο συκώτι
    Λιποτροπικοί παράγοντες όπως Μεθειονίνη, Χολίνη & Ινοσιτόλη, αποτελούν πρόδρομες ουσίες για την παραγωγή λεκιθίνης για τη μείωση του λίπους στο συκώτι
  • Φυσιολογική ηπατική λειτουργία
    Περιέχει Χολίνη που συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων και στη διατήρηση της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας
  • Φυτικός συνδυασμός
    Περιέχει βοτανικά στοιχεία που έχουν μελετηθεί στη διατήρηση της υγείας του ήπατος

Ο Κουρκουμάς (Turmeric), είναι πλούσιος σε κουρκουμίνη για αντιοξειδωτική προστασία ενώ λιποτροπικοί παράγοντες όπως Μεθειονίνη, Χολίνη & Ινοσιτόλη, αποτελούν πρόδρομες ουσίες για την παραγωγή λεκιθίνης για τη μείωση του λίπους στο συκώτι, καθώς η Χολίνη συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων και στη διατήρηση της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας, ενώ παράλληλα αυξάνουν τη βιοδιαθεσιμότητα του Γαϊδουράγκαθου.

Το Livercare* της HealthAid αποτελεί μια προηγμένη σύνθεση με όλα τα παραπάνω συστατικά, για φυσική φροντίδα του συκωτιού, ώστε να μπορέσει να διατηρηθεί η υγιής λειτουργία του.

Κατάλληλο για όσους καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες λιπαρών τροφών & αλκοόλ, για όσους λαμβάνουν πολλά φάρμακα ή γυμναστηριακά σκευάσματα (στεροειδή), αλλά και για προετοιμασία του οργανισμού πριν από κάθε δίαιτα αδυνατίσματος.

* Η δημιουργία & παραγωγή συνθέσεων(φόρμουλες), αποτελεί ειδική τεχνογνωσία και σήμα κατατεθέν της εταιρίας HealthAid.

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση μετά το γεύμα.
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα.

Δοσολογία

Ενήλικες και άνω των 16 ετών: 1 ταμπλέτα την ημέρα.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Αυτό το προϊόν δεν προτείνεται για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες.

Το Γαϊδουράγκαθο ενδέχεται να επηρεάσει την απορρόφηση των αντιπηκτικών, αγχολυτικών, αντικαταθλιπτικών και των φαρμάκων για τη χοληστερίνη. Αν είστε αλλεργικοί στις μαργαρίτες, τις κατιφές, τα χρυσάνθεμα καλό είναι να αποφύγετε τη λήψη συμπληρώματος διατροφής με Γαϊδουράγκαθο.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 13211/16-02-09. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 1 ταμπλέτα

Δόσεις ανά Συσκευασία: 60

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
Γαϊδουράγκαθο (Milk Thistle) 250mg  -
Σκόνη ρίζας ταράξακου (Taraxacum officinale)     100 mg  -
Σκόνη ρίζας βερβερίδας (Berberis vulgaris)     100 mg -
Σκόνη κουρκουμά Turmeric (Curcuma longa) 100 mg -
Σκόνη Αγκινάρας (Cynara scolymus) 100 mg -
Κιτρική Χολίνη 100 mg -
Ινοσιτόλη 100 mg -
Ταυρίνη 100 mg -
Μεθειονίνη 100 mg -

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Bulking Agent (di-calcium phosphate, microcrystalline cellulose), Choline Dihydrate Citrate, Inositol, L-Cysteine HCL, L-Glutamine, L-Methionine, Milk Thistle Extract (Silybum marianum), Curcumin Extract (Curcuma longa), Dandelion Root (Taraxacum officinalis), Vitamin B3 (nicotinamide), Anti-caking Agent (veg. magnesium stearate, veg. stearic acid), Artichoke Leaf Powder (Cynara scolymus), Vitamin B5 (calcium d-pantothenate), Beta Carotene, Vitamin B6 (pyridoxine HCL), Vitamin B2 (riboflavin), Vitamin B1 (thiamine), Folic Acid, Vitamin B12 (cyanocobalamin), BindingAgent [acacia, polyvinylpyrrolidone (PVP)].

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Δεν περιέχει γλουτένη
  • Δεν περιέχει λακτόζη
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους
  • Χωρίς σόγια
  • Xωρίς συντηρητικά
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Health Aid Livercare 60tabs"

4.8
6 Κριτικές
5
1
0
0
0
πριν από 4 χρόνια
Apostolos Z.
επαθε πλακα ο γιατρος μου
με ALT 92 - g GT 226, ALP 164 , πήγα στο 38, 110 και 30 και συνεχίζουν να πέφτουν.....εννοείτε ότι ξανα αγόρασα και συνεχίζω την κατανάλωση. το συνιστώ ανεπιφύλακτα...
πριν από 5 χρόνια
.
Πολύ καλό..
Πιστεύω ότι βοήθησε πολύ! Οι εξετάσεις μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σχετικά, (SGPT) από 85 πήγε στο 40 χωρίς ιδιαίτερη διατροφή! Τα αρνητικά του όμως είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να το καταπιείς! Είναι πολύ μεγάλο το χάπι και πολύ στεγνό! Δεν κατεβαίνει εύκολα! Εγώ το κόβω στην μέση αλλά και πάλι...... Δεν έχει πολύ ευχάριστη μυρωδιά ούτε και γεύση πρέπει να το καταπιείς γρηγορα.. Αλλά πιστεύω ότι βοήθησε.. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.....
πριν από 7 μήνες
Νικος Β.
,????
????????
πριν από 1 χρόνο
Apostolos P.
Πραγματικά αποτελεσματικό
Το Livercare της Health Aid κρατά το συκώτι καθαρό εδώ και πολύ καιρό, μετά από επαναλαμβανόνενες εξετάσεις για, τους δείκτες του συκωτιού.
πριν από 7 χρόνια
ΜΑΡΙΑ Π.
Πολύ καλο συμπλήρωμα για την
Πολύ καλο συμπλήρωμα για την αποτοξίνωση του συκωτιού
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Το προϊόν έχει παρενεργειςιες;
    Το προϊόν δεν έχει παρενέργειες.
    23/12/2021 από Pharm24
    Μπορεί να το μασήσει κάποιος; Η να το βάλει σε νερό;
    Όχι, το προϊόν είναι σε μορφή κάψουλας.
    31/08/2021 από Pharm24
    Health Aid LiverCare 60tabs, παρακαλω ενημερωστε με αν υπαρχει το προιον και σε υγρη μορφη. Ευχαριστω.
    Το συγκεκριμένο προϊόν κυκλοφορεί μόνο σε ταμπλέτες από την εταιρία.
    20/01/2021 από Pharm24
    Έχει μειώσει σε κανεναν το λιπος στο συκωτι το livercare?
    Μπορείτε αν επιθυμείτε να δείτε στην σελίδα μας τις κριτικές όσων δοκίμασαν το προϊόν κάτω από την περιγραφή του προϊόντος.
    01/09/2020 από Pharm24