Heremco Siloffgyn Vaginal Gel 30ml
64 πόντοι

Heremco Siloffgyn Vaginal Gel 30ml

Κολπική Κρέμα - Gel για την Αντιμετώπιση των Μικροαλλοιώσεων που Προξενούνται από τον Ιό HPV ή από την Ξηρότητα

Κωδικός 060269
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 3 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  15,00€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Heremco Siloffgyn Vaginal Gel Κολπική Κρέμα - Gel για την Αντιμετώπιση των Μικροαλλοιώσεων που Προξενούνται από τον Ιό HPV ή από την Ξηρότητα 30ml To SILOffGyn είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν σε μορφή κολπικής κρέμας gel για την αντιμετώπιση μικροαλ...  Διαβάστε περισσότερα

12,75€
Κερδίστε 64 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5200411400009
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 111gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Ανακούφιση από Ερεθισμούς, Αντιμετώπιση Κολπικής Ξηρότητας

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Heremco Siloffgyn Vaginal Gel Κολπική Κρέμα - Gel για την Αντιμετώπιση των Μικροαλλοιώσεων που Προξενούνται από τον Ιό HPV ή από την Ξηρότητα 30ml

To SILOffGyn είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν σε μορφή κολπικής κρέμας gel για την αντιμετώπιση μικροαλλοιώσεων που προκαλούνται από τον ιό HPV ή από ξηρότητα.

To SILOffGyn δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στο αιδοιοκολπικό βλεννογόνο που λειτουργεί ως φράγμα άμυνας και παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες για την επούλωση επιθηλιακών μικροαλλοιώσεων που προκαλούνται από τον ιό HPV και την ξηρότητα, ως συμπληρωματική θεραπεία.

Επιπλέον, το SILOffGyn βοηθά στην αποκατάσταση φυσιολογικών συνθηκών στον κόλπο μετά από κολποσκόπηση, διαθερμοπηξία, ή θεραπεία κονδυλωμάτων στο αιδοίο. Η μοναδική του σύνθεση επαναφέρει το φυσιολογικό περιβάλλον ενδοκολπικά προσφέροντας ανακούφιση και ομαλές συνθήκες για ταχεία επούλωση.

Το SILOffGYN ενδείκνυται:

  • Για τον έλεγχο της φυσιολογικής ζώνης μετασχηματισμού κόλπου – τραχήλου
  • Στη θεραπεία φλεγμονωδών παθήσεων, δυστροφιών και ενδοεπιθηλιακών αλλοιώσεων (SIL) όπου: Συμβάλλει στην εκ νέου επιθηλιοποίηση, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και διατηρώντας καθαρά τυχόν μικροτραύματα.
  • Στην αποκατάσταση φυσιολογικών συνθηκών μετά από κολποσκόπηση, διαθερμοπηξία ή θεραπεία κονδυλωμάτων στο αιδοίο
  • Στη θεραπεία της ξηρότητας του κολπικού βλεννογόνου
  • Στην επιτάχυνση της επούλωσης βλαβών που προκαλούν καύσο ή κνησμό και την άμβλυνση των συμπτωμάτων

Τo SILOffGyn έχει μια πρωτοποριακή πατενταρισμένη σύσταση, που του προσδίδει επουλωτικές και λιπαντικές ιδιότητες.

Κουρκουμίνη

Το κύριο συστατικό του SILLOffGyn είναι η Κουρκουμίνη, το βασικό αντιοξειδωτικό του γνωστού μας κουρκουμά, που έχει ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση.

  • Ενισχύει τοπικά στον κόλπο το ανοσοποιητικό σύστημα της γυναίκας, ευνοώντας την υποστροφή της λοίμωξης HPV
  • Λειτουργεί παράλληλα ως αντί-HPV παράγοντας, που δρα εξειδικευμένα έναντι των Ε6 & Ε7 ογκογονικών πρωτεϊνών του ιού HPV
  • Σύμφωνα με in vitro εργαστηριακές μελέτες, η κουρκουμίνη μειώνει τον ρυθμό παραγωγής των ογκογονικών πρωτεϊνών Ε6 και Ε7 του ιού HPV

Mηχανιστικές μελέτες έδειξαν ότι η κουρκουμίνη δεσμεύει και απενεργοποιεί την Ε6 πρωτεΐνη, περιορίζοντας την ογκογονικότητά της: Η δέσμευση της κουρκουμίνης στην Ε6 ευνοεί την απελευθέρωση της ογκοκατασταλτικής πρωτεΐνης p53 του οργανισμού μας από την Ε6 και μειώνει την πιθανότητα εξαλλαγής των βλαβών στο τραχηλικό επιθήλιο.  

Έχει επίσης κυτταροτοξική επίδραση σε καρκινικά κύτταρα του τραχήλου. Όταν χρησιμοποιήθηκε ως συμπληρωματική θεραπεία, βελτίωσε την ευαισθησία των καρκινικών κυττάρων σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία.

Αλόε Βέρα

Η γέλη Aloe Vera προσφέρει ενυδάτωση και επούλωση τόσο στο δέρμα όσο και στο κολπικό βλεννογόνο.

  • Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στο αιδοιοκολπικό βλεννογόνο και παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες επανεπιθηλιοποίησης των περιοχών που φέρουν αλλοιώσεις από τον HPV ή την ξηρότητα.  
  • In Vitro μελέτες δείχνουν ότι παρεμποδίζει τη μόλυνση κυττάρων HELA από τον ιό HPV-16, όταν προστίθεται στην κυτταροκαλλιέργεια σε πολύ μικρή συγκέντρωση μάλιστα.

Ινδικό Φραγκοστάφυλο

  • Συμβάλλει στην άμυνα αλλά και στην προστασία του αιδοιοκολπικού βλεννογόνου.
    Χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδία για πρόληψη των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων.
  • Σε χαμηλή συγκέντρωση να μπλοκάρει την είσοδο του ιού HPV σε τραχηλικά κύτταρα σε κυτταροκαλλιέργεια και να προστατεύει από τη λοίμωξη HPV τόσο στη φάση της αρχικής μόλυνσης όσο και στην εξέλιξη της λοίμωξης.
  • Έχει ισχυρή αντιμικροβιακή δράση και προστατεύει από παράλληλη κολπική μόλυνση από τα στελέχη του ερπητοϊού HSV-1 & HSV-2 και τα χλαμύδια (Chlamydia trachomatis), που αποτελούν επιβαρυντικό παράγοντα για την εξέλιξη της λοίμωξης HPV.

Docosanol
Η δοκοσανόλη είναι ουσία που παρεμποδίζει τη μόλυνση από τον ϊό του έρπητα HSV. Ταυτόχρονη κολπική μόλυνση από τον ερπητοϊό βρέθηκε να διπλασιάζει τον κίνδυνο εξέλιξης της λοίμωξης HPV.
Η δοκοσανόλη αντιμετωπίζει γρήγορα τα συμπτώματα καύσου, ερεθισμού και κνησμού, που μπορεί να προκύψουν από αλλοιώσεις στο κολπικό βλεννογόνο από τον ιό HPV ή την ξηρότητα.

Το SILOffGyn περιέχει επίσης:

  • Γαλακτικό οξύ
    Για ρύθμιση του κολπικού pH σε όξινες τιμές (3,8-4,2) και αποκατάσταση των φυσιολογικών συνθηκών στον κόλπο
  • CM-β γλυκάνες
    Οι γλυκάνες είναι πολυσακχαρίτες που ομοιάζουν στην εξωκυττάρια ύλη και δύνανται να ενεργοποιήσουν τοπικά το ανοσοποιητικό σύστημα έναντι της λοίμωξης HPV. Φυσιολογικά, μόλυνση HPV σε αρχικά στάδια διαφεύγει της αναγνώρισης από το ανοσοποιητικό σύστημα και η ανοσιακή απόκριση συμβαίνει καθυστερημένα

Tο SILOffGyn διατίθεται σε σωληνάριο των 30g με 6 απλικατέρ μιας χρήσης για κολπική εφαρμογή.

Συνήθεις Ερωτήσεις για το προϊόν
«Heremco Siloffgyn Vaginal Gel 30ml»


Μου είπε ο γιατρός ότι έχω HPV…

Οι HPV, οι ιοί των ανθρωπίνων θηλωμάτων (human papilloma viruses), αποτελούν το συχνότερο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα της εποχής μας. Οι πιθανότητες να μολυνθεί κατά τη διάρκεια της ζωής του ένα σεξουαλικώς ενεργό άτομο, αγγίζουν το 70-80%. Προσβάλλει το δέρμα και τους βλεννογόνους.

Που εκδηλώνονται οι HPV στο σώμα μου?

Στο δέρμα και στους βλεννογόνους του κατώτερου γεννητικού συστήματος, της περιοχής του πρωκτού και του στοματοφάρυγγα.

Υπάρχει κίνδυνος να εξελιχθεί σε καρκίνο της μήτρας?

Το κύριο όργανο στόχος, είναι ο τράχηλος της μήτρας. Ο καρκίνος του τραχήλου είναι το δεύτερο καρκινικό νόσημα διεθνώς σε συχνότητα μετά τον καρκίνο του μαστού. Η διαδικασία καρκινογένεσης στον τράχηλο απαιτεί πολλά έτη. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι αλλοιώσεις είναι διαγνώσιμες και θεραπεύσιμες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο τακτικός προληπτικός έλεγχος και η συχνή επίσκεψη στο γυναικολόγο σου.

Πως μεταδίδεται?

Οι HPV είναι κυρίως σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Όμως μπορεί να μεταδοθεί και από τη χρήση μολυσμένων αντικειμένων (π.χ. πετσέτα, ξυραφάκι), σε περίπτωση ύπαρξης αμυχής στον οργανισμό μου.

Εάν μολυνθώ από HPV θα το καταλάβω?

Όχι. Τα οξυτενή κονδυλώματα είναι συνήθως εμφανή στην εξέταση με γυμνό μάτι. Οι περισσότερες όμως αλλοιώσεις που προκαλούνται στο δέρμα και τους βλεννογόνους από HPV (χαμηλού ή υψηλού κινδύνου) εντοπίζονται μόνο με τη βοήθεια της κολποσκόπησης. Ο τακτικός γυναικολογικός έλεγχος συμβάλλει στην πρόληψη καθώς και στην έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Υπάρχει ασφαλής μέθοδος προφύλαξης έναντι των HPV?

Όχι. Ωστόσο, η χρήση του προφυλακτικού μειώνει την πιθανότητα μόλυνσης, καθώς και τα ποσοστά υποτροπών μετά από θεραπεία. Το προφυλακτικό αφενός δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια τους πέους, αφετέρου η μόλυνση από HPV είναι περιοχική και υπάρχουν συχνά μη ορατές αλλοιώσεις σε όλο το κατώτερο γεννητικό σύστημα, στο περίνεο και στην περιπρωκτική χώρα.

Υπάρχει θεραπεία για τους HPV?

Αναλόγως με τη βαρύτητα της κατάστασης όπως αυτή εξατομικεύεται από τον θεράποντα ιατρό, υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετώπισης. Η συντηρητική και η επεμβατική. Στη συντηρητική αντιμετώπιση προτείνεται η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, προκειμένου να κατασταλεί ο ιός.

Στην επεμβατική αντιμετώπιση η προτεινόμενη θεραπεία είναι η αφαίρεση ή η καταστροφή του ιστού που φλεγμαίνει ανάλογα με τον τύπο του ιού.

Στη συντηρητική αντιμετώπιση, προτείνεται η αποφυγή του στρες, η εξασφάλιση επαρκούς ύπνου, η διακοπή καπνίσματος, καθώς και η υγιεινή διατροφή, δηλαδή μέθοδοι για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Παράλληλα είναι απαραίτητη και η καταπολέμηση τυχόν άλλων φλεγμονών, καθώς και η αποκατάσταση της φυσιολογικής χλωρίδας του κόλπου.

Το SILOffGYN εφαρμόζεται με δύο τρόπους, ανάλογα την περίπτωση:

  1. Με απλικατέρ μιας χρήσης (περιέχει η συσκευασία), κολπικά.
  2. Τοπικά στο αιδοίο, χωρίς απλικατέρ.

Προτεινόμενο Δοσολογικό Σχήμα

  • Για LSIL ενδοεπιθηλιακές αλλοιώσεις:
    1η εβδομάδα: 1 κολπική εφαρμογή x6 διαδοχικές μέρες
    Επόμενοι 3-6 μήνες 1 κολπική εφαρμογή x2 μέρες την εβδομάδα
  • Μετά από χειρουργική αντιμετώπιση ή laser:
    1η εβδομάδα: 1 κολπική εφαρμογή x6 διαδοχικές μέρες
    Επόμενοι 3-6 μήνες 1 κολπική εφαρμογή x2 μέρες την εβδομάδα
  • Κολπική ξηρότητα:
    1 κολπική εφαρμογή x6 διαδοχικές μέρες
  • Επανάληψη μετά από μία εβδομάδα*
    *Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαναλαμβανόμενους κύκλους, ανάλογα με τη σοβαρότητα της ξηρότητας
  • Μετά από χειρουργική αντιμετώπιση ή laser:
    1η εβδομάδα: 1 κολπική εφαρμογή x6 διαδοχικές μέρες
    Επόμενοι 3-6 μήνες 1 κολπική εφαρμογή x2 μέρες την εβδομάδα
  • Οξυτενή κονδυλώματα με ή χωρίς χειρουργική αντιμετώπιση:
    (Laser, διαθερμία, κρυοπηξία)
    2 εφαρμογές x6 διαδοχικές μέρες (τοπικά, χωρίς απλικατέρ)

Κατά προτίμηση η εφαρμογή να γίνεται πριν τον ύπνο, και εκτός των ημερών της εμμηνόρροιας.

Λόγω της φυσικής χρωστικής της κουρκουμίνης προτείνεται να χρησιμοποιηθεί σερβιετάκι για την αποφυγή χρωματισμού των εσωρούχων.

Τα συστατικά του SILOffGyn ελέγχθηκαν και βρέθηκαν ασφαλή σε μελέτες ευαισθησίας. Ωστόσο γυναίκες ευαίσθητες στην κουρκουμίνη ή με σημεία έντονου τραυματισμού στο τραχηλικό βλεννογόνο ενδέχεται να εμφανίσουν ήπιο εώς μέτριο ερεθισμό, καύσο ή κνησμό, τις πρώτες μέρες εφαρμογής. Σε περίπτωση ερεθισμού, σταματήστε την εφαρμογή της κρέμας και επικοινωνήστε με τον ιατρό σας. Τα συμπτώματα είναι παροδικά και υποστρέφουν σε λίγες μέρες από τη διακοπή της κρέμας.

Να μη χρησιμοποιείται από άτομα με υπερευαισθησία/αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά του.

Να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου, σε μέρος ξηρό και δροσερό, μακριά από πηγές θερμότητας και φωτός. Η έκθεση του προϊόντος σε υψηλή θερμοκρασία (πχ. καύσωνα, θερμαντικό σώμα) μπορεί να αλλοιώσει τη σύστασή του και να οδηγήσει σε υπερσυγκέντρωση των συστατικών του, αυξάνοντας τον κίνδυνο υπερευαισθησίας. Αν διαπιστώσετε ελαιώδες υγρό ή ημίρευστο τζελ όταν ανοίξετε το σωληνάριο, μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν.

Κουρκουμίνη, Δοκοσανόλη, Ινδικό φραγκοστάφυ- λο Emblica officinalis, γέλη, aloe vera (αλόη βέρα), polidocanol, λαυρικό γλυκερύλιο, C12-20 [8] OE λιπαρά οξέα, ιμιδαζολιδινυλουρία, νάτριο διϋδροοξι- κό, CΜ β-γλυκάνη, EDTA δινάτριο, γαλακτικό οξύ, ύδωρ, λάδι βαζελίνης, παραϋδροξυβενζοϊκοί μεθυλεστέρας, -αιθυλεστέρας, -προπυλεστέρας, -βουτυλεστέρας.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier και Courier Center ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€, ενώ για αποστολές με Speedex +1,00€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω καθώς και από τις εταιρίες Speedex και BoxNow.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Heremco Siloffgyn Vaginal Gel 30ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;