Italfarmaco Prodefen Plus 10 Sachets
62 πόντοι

Italfarmaco Prodefen Plus 10 Sachets

Συμπλήρωμα Διατροφής με Φρουκτοολιγοσακχαρίτες & 7 Είδη Ωφέλιμων Βακτηρίων για τη Φυσιολογική Λειτουργία του Γαστρεντερικού

Κωδικός 056592
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  15,20€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Italfarmaco Prodefen Plus Συμπλήρωμα Διατροφής με Φρουκτοολιγοσακχαρίτες & 7 Είδη Ωφέλιμων Βακτηρίων για τη Φυσιολογική Λειτουργία του Γαστρεντερικού 10 Sachets Σε ένα υγιές γαστρεντερικό σύστημα, τα «καλά βακτήρια» του εντέρου ενισχύουν την υγεία...  Διαβάστε περισσότερα

12,31€
Κερδίστε 62 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5214001561964
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 81gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

Italfarmaco Prodefen Plus Συμπλήρωμα Διατροφής με Φρουκτοολιγοσακχαρίτες & 7 Είδη Ωφέλιμων Βακτηρίων για τη Φυσιολογική Λειτουργία του Γαστρεντερικού 10 Sachets

Σε ένα υγιές γαστρεντερικό σύστημα, τα «καλά βακτήρια» του εντέρου ενισχύουν την υγεία σας, όπως

  • Ισορροπούν το ορμονικό σύστημα
  • Συμβάλλουν στην καλή απορρόφηση θρεπτικών συστατικών και στην πέψη
  • Προσφέρουν δύναμη στο ανοσοποιητικό σας σύστημα
  • Συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του σώματος

Το έντερο επηρεάζει την ψυχική υγεία μας, καθώς περιέχει ένα εντερικό νευρικό σύστημα που επικοινωνεί με το Κεντρικό Νευρικό σας Σύστημα και προκαλεί αλλαγές στη διάθεσή μας.

Αυτό σημαίνει κατάθλιψη, άγχος, απώλεια μνήμης και άλλων γνωστικών λειτουργιών που μπορούν να προκληθούν από την κακή υγεία του εντέρου μας.

Τρισεκατομμύρια βακτήρια αποτελούν την εντερική μικροχλωρίδα και έχουν σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη και διατήρηση ενός ισχυρού ανοσοποιητικού και πεπτικού συστήματος.

Διαφορετικοί παράγοντες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο αυτή την ισορροπία, όπως η θεραπεία με αντιβιοτικά, κάποια ίωση, το στρες, ένα ταξίδι ή η μη ισορροπημένη διατροφή ή ο τρόπος ζωής.
Η χρόνια και παρατεταμένη χρήση αντιβιοτικών, η κατανάλωση τροφίμων με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, αλλά και η μειωμένη κατανάλωση τροφίμων με υψηλή συγκέντρωση σε φυτικές ίνες, ενισχύει τη δράση των παθογόνων βακτηρίων που ζουν στο έντερο.

Το Prodefen Plus® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με φρουκτοολιγοσακχαρίτες και 7 είδη ωφέλιμων βακτηρίων, που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η σύνθεσή του περιέχει άπεπτες φυτικές ίνες, που αποτελούν την τροφή των χρήσιμων βακτηριών, βοηθούν στην ανάπτυξη και καλλιέργεια τους και 7 είδη ωφέλιμων βακτηρίων ίδια ή παρόμοια με αυτά που υπάρχουν φυσιολογικά στο γαστρεντερικό μας σύστημα. Η λήψη τους προάγει την υγεία μας όταν λαμβάνονται στις κατάλληλες ποσότητες καθώς, αυξάνει τον αριθμό των ωφέλιμων βακτηρίων που αποικίζουν το έντερο μας. Τα συμπληρώματα διατροφής με περισσότερα από 1 είδη ωφέλιμων βακτηρίων είναι πιο αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της διάρροιας των αντιβιοτικών από αυτά με 1 είδος.

Η καινοτόμος αυτή σύνθεση του Prodefen Plus® προσφέρει αποδεδειγμένη κλινική αποτελεσματικότητα σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες κάθε ηλικίας.

Το Lactobacillus Rhamnosus GG (LGG) συμπεριλαμβάνεται στις Κατευθυντήριες Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής ως Ισχυρή Σύσταση (Recommendation Strong).

Όλα τα συστατικά του Prodefen Plus® είναι ενκαψυλιωμένα και λυοφυλιωμένα. Κι έτσι προστατεύονται από την υψηλή οξύτητα του στομάχου και φθάνουν στο λεπτό έντερο χωρίς να έχει επηρεαστεί η αποτελεσματικότητα τους.

Το Prodefen Plus® παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία του πεπτικού σωλήνα καθώς:

  • Αναχαιτίζει την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων
  • Βοηθά στην πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών
  • Συμβάλλει στην παραγωγή λιπαρών οξέων βραχείας αλύσου και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Το Prodefen plus®:

  • Δε χρειάζεται ψύξη
  • Δεν έχει άρωμα και γεύση
  • Μπορεί να καταναλωθεί από άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη
  • Είναι ελεύθερο γλουτένης

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνονται με ένα ποτήρι γάλα, νερό ή με το γεύμα

Να μη λαμβάνεται με ζεστά ροφήματα διότι η ζέστη συμβάλλει στην αλλοίωση της βιωσιμότητας των βακτηριδίων.

Να λαμβάνεται τουλάχιστον 2 ώρες μετά τη λήψη οποιασδήποτε αντιβίωσης.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά.

Δοσολογία

Ενήλικες: 1 φακελλίσκος την ημέρα.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Αντενδείκνυται σε ανοσοκατεσταλμένα άτομα.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 93040/22-07-2019. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 1 φακελλίσκος

Δόσεις ανά Συσκευασία: 10

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
Φρουκτοολιγοσακχαρίτες 990 mg -
Lactobacillus Rhamnosus GG 1 x 1010 UFC** -
Lactobacillus casei 1 x 109 UFC** -
Streptococcus thermophilus 1 x 109 UFC** -
Bifidobacterium breve 1 x 109 UFC** -
Lactobacillus acidophilus 1 x 109 UFC** -
Bifidobacterium infantis 1 x 109 UFC**  
Lactobacillus bulgaricus     1 x 109 UFC**  

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης - *UFC: Μονάδες σχηματισμού αποικιών

Συστατικά-Έκδοχα

Φρουκτοολιγοσακχαρίτες, Καλλιέργεια φιλικών βακτηρίων Lactobacillus Rhamnosus GG, μαλτοδεξτρίνη, παράγοντας διόγκωσης (ισομαλτόζη Ε-953), αντιπηκτικός παράγοντας (διοξείδιο του πυριτίου Ε-551), Lactobacillus caseiLactobacillus acidophilus, Bifidobacterium infantis'Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium breve.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Δεν περιέχει γλουτένη
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Italfarmaco Prodefen Plus 10 Sachets"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;